pátek 6. května 2016

PLANNER DAY


Washi plánování
Alena 

I mě postihl fenomén jménem planner. Dnes vám ukáži, jak to vypadá, když plánuji já. Přiznávám se dobrovolně, že se to ani nedá nazývat plánováním, protože ve větší míře píšu a zdobím zpětně. Prostě nestíhám. Ale snažím se udržet maximálně týden pozadu. I když dovolená bez lepení mi to trošku zbojkotovala. A to vám můžu říct, byla to fuška dohnat.

Nejdříve si vyndám daný dvojlist a připravím si několik washi pásek, které chci na daný týden použít. Podle nich se odvíjí celé zdobení. Někdy je vybírám cíleně podle toho, o jaký týden jde, jaké svátky nebo události v něm jsou.



Pak si vyberu ozdoby a nalepím. V tomto případě se opět jednalo o washi pásku, pár samolepek a chipboard z kitu.


Nyní doplním informace. Občas si říkám, proč to dělám, když stejně nosím všechno v hlavě. Ale už mi to mnohokrát pomohlo při lepení PL alba. Nejsem moc pisálek a taky trochu lenoch si každý den zapisovat, co se dělo, když jsme oba v práci =D. Možná až přijdou děti.


Jako poslední razítkuji. Miluji planner razítka, která pro nás holky vymyslely.


Nakonec vložím zpět do diáře, a protože mám ráda interaktivnější prvky, občas přidám zbylou fotku z PL nebo PL kartičky. Tato je opět ze současného Planner kitu.


Tak ať se vám dobře plánuje a nezapomeňte si do diáře zapsat zítřejší scrapovou mega událost! Mezinárodní den scrapbookingu na Papero amo!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover