pondělí 16. května 2016

PRODUKT Papero Amo

Perfektní den
Jana B.

Být součástí DT Papero amo, to je jedna výzva za druhou! Poté, co jsem se poprala s "malinovou", mi Anička přichystala další lahůdku. "Můžeš udělat něco na novinkové samolepky, které jsem ti poslala. A víš co, udělej zrovna celou kolekci Perfektní den." Uuuuf. Já? Vodovkové kartičky Perfektní den jsou nádherné, navržené Silvií a jako první v nabídce českých kartiček. I přesto jsem se jim zatím vyhýbala. Jsou přeci jenom divočejší a hooodně barevné a vůbec jsem si nebyla jistá, jak bych je zkombinovala s našimi už tak dosti barevnými fotkami. No, nedalo se svítit, zalovila jsem ve svém skluzu a úplně nejlíp se mi hodila velikonoční stránka. Máte taky takový pocit, že se mi na ni vylily barvy od vajíček? :) Ale krásné barvy!


Samotnou mě výsledek mile překvapil. Hodně jsem si pomohla bílými kartičkami a bíle orámovanými fotkami, které jsem dodatečně podlepovala (bílý rámeček u fotek při vyvolání nikdy nedělám).


Samotné samolepky jsou vlastně jedinou ozdobou, nic jiného potřeba nebylo. Naopak, kartičky jsou hodně barevné a další zdobení by to všechno akorát moc rozhýřilo.


Tady jsem se inspirovala velikonočním razítkem od Papero amo, které dělala Pavlínka a které je tak moc vtipné. Aspoň je nápis delší a vypadá zajímavěji.


Černých kartiček by mohlo být v kolekci klidně víc. Krásně kontrastují s barevným watercolour efektem. Hvězdu (snad mi Silvie odpustí) jsem přelepila fotkou a jelikož mi dva cípy lehce přečuhovaly, "zamazala" jsem je černým fixem.


Poslední dvě kartičky jsou si hodně podobné kompozicí. Vznikly z bílé kartičky, fotky a jedné 3x4 ležaté kartičky. Stačilo dozdobit pouze samolepkou.



A vedikt? Nikdy neříkej nikdy a pořád zkoušej nové věci a posunuj hranice svého tvoření! Já si tyhle barevné kartičky nakonec zamilovala a těším se, co s nimi provedete vy!

5 komentářů:

  1. Nádhera! Barevné a přitom jemné a decentní. Jsi kouzelnici Jani. Já si kartičky koupila hned jak jsem začínala, pár jich použila na jednu stránku a teď mi doma leží. Asi je budu muset zase vytáhnout a provětrat :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc, Peti, určitě provětrej a pochlub se! :)

      Vymazat
  2. Teda...jak ty to děláš! Příště mi lepíš stránku!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover