sobota 21. května 2016

SIMPLE KIT projekty


LEA

Nejdražší

  1. Na podklad si z kitu vyberte červenou čtvrtku .
  2. Z pruhované žluté si uřízněte 3 čtverce o rozměru 8x8 cm. Z peříčkové čtvrtky si uřežtě takových čtverců hned 6, protože tuto čtvrtku budete potřebovat z obou stran.
  3. Na podklad si doprostřed (tj. cca 3 cm od každého okraje) vyskládejte čtverce buď tak, jak mám já v ukázce nebo podle sebe. Mezi jednotlivými čtverci nechávejte cca 3 mm mezery.
  4. Vyberte si jednu visačku a přilepte ji na prostřední levý čtverec cca 1 cm od levého okraje podkladové čtvrtky a cca 2 cm od horního okraje čtverce.
  5. Fotku o velikosti 9x13 cm v orientaci na výšku přilepte šikmo přes levé čtverce.
  6. Do levého horního čtverce natiskněte PA  razítko.
  7. Z pásku PA kartiček si vyberte jednu a přilepte do pravého dolního čtverce.
  8. Ze sady samolepek si vyberte 2, které se vám nejvíce hodí, a nalepte je vpravo od fotky. Další malé samolepky můžete přilepit přes okraj pravého horního čtverce.

 
Jsem pořád s Tebou

  1. Jako podklad tentokrát použijeme tu nejtmavší čtvrtku z kitu, vyberte si tedy tu černošedou.
  2. Fotku o velikosti 10x15 cm v orientaci na výšku přilepte na podklad cca 10,5 cm od levého okraje a cca 5,5 cm od horního okraje.
  3. Vyberte si 2 visačky, jednu přilepte vedle levého spodního okraje fotky v orientaci na šířku, druhou vedle pravého spodního okraje fotky v orientaci na výšku. Obě nalepte cca 0,5 cm od okraje fotky.
  4. Z pásku PA kartiček si vyberte jednu šipku v orientaci doleva a přilepte ji cca 0,5 cm od pravého okraje podkladu v úrovni spodního okraje fotky. Druhou v orientaci doprava přilepte cca 0,5 cm od levého okraje podkladu a cca 4,5 cm pod horním okrajem fotky. Třetí obdélníkovou kartičku nalepte cca 1,5 cm od pravého okraje podkladu v úrovni horního okraje fotky.
  5. Vyberte si jeden buttonek a ten přilepte na levou visačku.
  6. A teď už jen zbývá pohrát si se samolepkami ze sady :-). Pokud nechcete experimentovat, tak je nalepte podle mého vzoru. Ale pokud se přeci jenom pustíte do experimentování, tak doporučuji samolepky vystřihnout i s folií. Můžete si je pak libovolně přesouvat tak dlouho, dokud nebudete spokojené.


VALIKA

Prajem vám krásny deň,

dnes by som vám chcela predstaviť pohľadnice z májového simple kitu. Nebudem klamať - najprv sa mi kit javil veľmi dramaticky a tmavý. Nevedela som čo z neho vytvorím a celý čas som myslela na Alonu, že by z neho vytvorila niečo úžasné ;) Nakoniec som v kite našla veľa jemných farieb a totálne sa zamilovala do pribalených puffy stickers. Keďže v kite dostanete celé balenie, tak je to pohodička a máte mnoho možností na tvorbu.


Koniec koncov, posúďte sami - využila som ich na každej pohľadnici :) 







Napokon moje pohľadnice vôbec nie sú tmavé a tvorenie z tohto kitu som si mimoriadne užila. Ako sa s ním tvorí vám? Teším sa na vaše výtvory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover