čtvrtek 9. června 2016

PROJECT LIFE layout

PL stránky z Creative kitů
Jana B.

S tímto příspěvkem jsem došla ke zjištění, že téměř sto procent mého letošní PL alba je takovou nefalšovanou reklamou na Papero amo ... no opravdu! Když už při tvoření nevezmu do ruky PL kit, tak zalovím mezi sadami českých kartiček. Pokud ani tam nejsem úspěšná, zachrání mě Creative kit a s chutí řežu do velkých papírů. A tak je tu dnes máte, dvě PL stránky vytvořené z dvou různých Creative kitů.

O kráse dubnového Creative kitu pochyboval málokdo (stále ještě k mání na eshopu Papero amo!). Když jsem tedy po vyvolání fotek zjistila, že jsem si z nějakého nepochopitelného důvodu naplánovala tuto kapsu (mimochodem Design X je to), musely na řadu přijít papíry. Nerada totiž dávám dohromady stránku s velkým počtem kartiček 4x6 (většinou je těchto kartiček v sadách méně a tak mám potřebu jimi šetřit). Nakonec jsem využila pouze dva motivy, ale o to více ozdob a samolepkových nápisů.


Ten citát! Ten se mi tak líbil! Daný výsek byl ale příliš velký, a tak jsem citát přepsala na stroji. 


Došlo i na odklápěcí kapsu. Našla jsem jenom čtvercovou, což se nakonec ukázalo býti zajímavějším řešením. Aspoň je vidět, že je kapsa odklápěcí. Journaling je psaný na vellum, aby na barevné kartičce vyniknul.


Druhá stránka je z týdne nedávného. O použití Creative kitu opět rozhodlo rozložení kapes. Mám opravdu málo instagramových čtvercových kartiček a nechtěla jsem řezat velké. Kartičkový papír z květnového Creative kitu se sám nabízel (kit je rovněž uvolněn do prodeje, určitě ho tam nenechte ležet).


A když neseděly kartičky, pomohla druhá strana papíru. Ta krásná strana se zlatými tečkami


Hodily se mi i nápisy z kitového proužku. A ano, opravdu vidíte malinovou!



Nakonec jsem dlouho přemýšlela, jak ozdobím fotku dětí. Nemám většinou potřebu každou fotku ověnčit ozdobami, spíš naopak. Ale tahle něco chtěla ... a to něco byl tento úžasný bílý nápis z vyřezávací šablony.


Že krásné stránky z kitů tvoří Janča S., to už vím, ale co vy? Také používáte PA kity na vaše PL stránky? Pochlubte se nám, třeba v naší facebookové skupině!

7 komentářů:

  1. Krasne Jani, jako vzdy! a zase tam vidim malinovou ;) Pozor, je navykova ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, to je jedním slovem KRÁSA!

    OdpovědětVymazat
  3. děvčata, děkujiiiii, ta druhá je trošku divočejší a jooo, malinová je návyková, stávám se pravidelným odběratelem :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nielenže to vieš krásne skombinovať ! ale aj vždy všetky tie fotky sú proste super, také čisté pozadie majú, úplne relaxujem ked si to prezerám :-))

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover