pátek 3. června 2016

RODINA Papero amo


Obnovujeme oblíbenou rubriku, kdy vám každý měsíc představíme jednu z našich milých zákaznic - členku rodiny Papero amo. Vaši tvorbu rádi sledujeme a tento měsíc nás nejvíce zaujala Péťa. Seznamte se ..
 
PETRA PĚTÍKOVÁ


Začneme klasicky. Jak dlouho se věnuješ scrapbookingu?
Ke scrapbookingu jsem se dostala poměrně nedávno, a to loňské léto. O Project life jsem věděla už delší dobu, jen jsem neměla odvahu do toho jít. Obávala jsem se, že na to nebudu mít dostatečnou fantazii... Nakonec mi jedna známá poslala odkaz na vaše stránky a doporučila mi PL kit a od té doby v tom pěkně lítám :-D

Co nejraději tvoříš?
Moje TOP je určitě PL album, forma vkládání do kapes mi naprosto vyhovuje. S větším prostorem ještě trošku bojuji, ale doufám, že i to do budoucna prolomím.

Jaké jsou Tvé TŘI nejoblíbenější produkty z PA shopu a proč?
Mezi moje TOP patří rozhodně PL kit. Ve svém albu preferuji češtinu, takže balíček s českými kartičkami, razítky, nálepkami a výseky je něco, co vítám s otevřenou náručí :-) Dalším mým oblíbeným produktem je razítková abeceda od LawnFawn a kdybych si měsíc počkala, mohla jsem mít tu od PA s diakritikou. A pak samozřejmě enamelky, těch totiž není nikdy dost. Akorát mám problém s jejich používáním, je mi totiž často líto je použít, takže si je syslím ani nevím na co :-D

Tvůj nej designer, vzor, výrobce?
Vyloženě vzor nemám, inspiruji se tvorbou každé z vás. Ale mám momentálně takové tři nej... Asi nejvíce mě oslovila tvorba Míši K. Byla mezi prvními, na které jsem při objevování praktik PL narazila. Její články jsou pro mě obrovským přínosem a o jejích neskutečně sladěných a vymazlených stránkách ani nemluvím, ty ostatně určitě sami  moc dobře znáte. Pak mě ještě v poslední době oslovily projekty od Jany B., obdivuji její čistý a jemný styl a nejednou byly pro mě její stránky velkou inspirací. A jako poslední bych ráda zmínila práci Janči Sadloňové. Na její stránky se vždycky neskutečně těším, protože její styl mi je velmi blízký.

Tvá nejdražší objednávka )))
Nejdražší objednávka byla vyšší, ale to bylo díky předplatnému PL kitu. Jinak to bylo asi kolem 1500kč. No je fakt, že tenhle koníček není zrovna z těch nejlevnějších :-D A ještě je vysoce návykový a pomůcek a udělátek prostě nikdy není dost :-)

Kdybys vyhrála v loterii, co by sis koupila, po čem nejvíc toužíš?
Tak v tom mám jasno. Pořídila bych nám krásný rodinný domek se zahradou, kde  bych měla svou vlastní pracovnu a prostor pro všechny mé scrapbookové věcičky.  A pokud  by něco zbylo, určitě bych ráda cestovala, abych měla o čem stránky tvořit :-)

Jaký byl Tvůj nejoblíbenější PL kit, jež odebíráš?
Moc se mi líbil letošní březnovo/dubnový PL kit. Ten byl přesně podle mého gusta. Ty barvy, design, výseky, samolepky ... prostě paráda! Ale  nejvíc jsem překvapivě využila listopadovo/prosincový PL kit, který jsem původně nechtěla ani vzít a teď mi zdobí  hned několik stránek v albu.

Co uděláš, když Ti přijde balíček s kitem/materiálem z PA?
Balíčku s PL kitem se vždycky nemůžu dočkat (ostatně jako každého balíčku se scrapbookovým materiálem). Většinou ho ale otevírám, až když jde dcera odpoledne  spát, protože by chtěla kramařit a já bych si ho nemohla v klidu prohlédnout a osahat. Jakmile se dostatečně pokochám, tak ho roztřídím. PL kartičky ke kartičkám, razítka k ostatním razítkům, atd.

A nakonec nám pověz, co Ti dělá radost mimo scrapbookingu. 
Momentálně veškerý svůj čas trávím se svou skoro dvouletou dcerou. Takže stavím z kostek komín a plácám bábovičky na písku. K tvoření se dostanu jen když spí, takže moc času pro další aktivity nezbývá. Ale dřív jsem si třeba  ráda četla anebo chodila na Zumbu, ta mi hodně chybí. Doufám, že se k tomu jednou zase vrátím.

MOJE TVORBA

Úplně první PL stránka, kterou jsem dělala.

Moje první výherní stránka na PA.

Moje první a zároveň poslední velká stránka.

Nedávný nostalgický návrat k narození Emičky.

Má oblíbená, protože s ní přišlo jaro.

 Peti, moc děkujeme za představení se a pokud se vám Petry stránky líbí, můžete ji sledovat i na jejím novém blogu (TADY).

16 komentářů:

  1. Krása, moc se mi váš styl líbí, ani nemůžu uvěřit tomu, že tvoříte teprve rok :-) Katka K.

    OdpovědětVymazat
  2. Péťo, Tvé stránky zpívají!!! Obdivuji Vaše úžasné fotky a líbí se mi Tvůj styl! Ale to už víš ... také se na Tvé výtvory vždy moc těším - mám ráda, když vše spolu ladí a to je u Tebe pravidlem! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Niéééé... toto ma deprimuje :-) že začala som loňské léto! a hneď taká nádhera.Toto sú tie krásne stránky čo vždy obdivujem, tento štýl. Krásne ako to všetko ladí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lubi moc děkuji :-) A netřeba se deprimovat, všechny stránky jsou krásné, protože jsou naše a dělané s láskou ;-)

      Vymazat
  4. Peti nádhera, nevěřila bych, že lepis tak krátkou dobu. Moc dekuju za mila slova, moc me těší, že pořád ještě můžu někoho inspirovat. Tvé stránky a fotky jsou uzasne, jste s manželem v tomhle fakt super dvojka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo moc děkuji za krásný komentář :-) Je pravda, že fotky hrají v mém albu podstatnou roli, bez nich by to nebylo ono. Díky manželovi jich máme spoustu a byla by škoda je nechat ležet ladem v PC. Věřím, že inspiruješ spoustu lidí, tvé stránky vždy krásně ladí a jsou vymazlené do posledního detailu ;-)

      Vymazat
  5. Peti, máš vždycky moc krásné stránky!!! Budou koukat i na blog, už se těším na příspěvky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reni moc děkuji :-) Tvé stránky se mi také moc líbí, především velké stránky, na ty si já ještě moc netroufám :-)

      Vymazat
    2. Já právě dělám velké stránky raději, je to pro mě jednodušší sladit :-) A opravdu děkuji za pochvalu :-)

      Vymazat
  6. Nádherně vyladěné stránky! Budu tě muset sledovat víc. :-) Mám ráda, když jsou stránky plné krásných fotek a ne jen jako dokumentace běžných dnů...

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover