pátek 17. června 2016

SCRAPBOOKING návod

Jana V.

Chtěla jsem si pro dnešní návod na stránku vymyslet zase něco spešl (tipu „žádné fotky“, „hodně fotek“, apod.), když už nejsou moje stránky vysloveně technicky náročné, ale nakonec to bude stránka celkem jednoduchá. Zato jsem použila samé novinkové produkty z obchůdku, takže když po něčem zatoužíte, máte šanci to ulovit :-)



Jako podklad jsem použila kombinaci bílé čtvrtky a čtvrtky od American crafts Hall Pass Floral. Ta je určená i k vybarvování, což jsem přesně měla původně v plánu, ale nakonec jsem si netroufla a ke stránce by se mi větší barevnost už nehodila.
Ve výsledku je této čtvrtky vidět jen okraj, ale nebojte, kus obdélníku, který by zůstal skrytý jsem si samozřejmě vyřízla:


Obě čtvrtky jsem k sobě na stroji sešila. Kdo by si chtěl vyzkoušet šití na stroji a má tu možnost, tak zlatá rada zní: nešít tam, kde je lepící páska, takže tu umísťuji vždy dál od kraje. Dále jsem věděla, že chci použít čtvrtku od Crate paper z kolekce Bloom – Hello hello pro kontrast a visačky od Fancy pants. Zbývalo už to jen poskládat s fotkama:-)


třeba takto:


Dvě fotky jsem podlepila 3D páskou.

A teď už ke zdobení .. Z dalších dvou CP čtvrtek z kolekce Bloom (Elsie a Garden party) jsem si vystřihla fáborky:


Z jiné CP čtvrtky jsem si vystřihla lístečky (a že mi jich ještě zbývá!):


Jeden shluk jsem doladila o výsek z lednového PL kitu  a o rozkošnou gumovou ozdobu od Amy Tangerine:


Nadpis je z novinkové dřevěné PA abecedy. Je top! Po delší době jsem vytáhla i Dymo štítkovač. Štítek „2016“ najdete v posledním Creative kitu.


A ještě jedna gumová ozdoba:



A to je celé. Mám radost, že se mi zas jednou pro změnu podařilo udělat stránku rychle:-)

4 komentáře:

Pin It button on image hover