pondělí 13. června 2016

Tvoření ve stylu

ANNA KOSSAKOVSKAYA


Alena

Když jsem se dozvěděla, že na červen na mě připadá rubrika Tvoření ve stylu, řekla jsem si: „ Změna, žádná Amerika, jdeme do Ruska“. To jsem ovšem nemohla vědět, že pár dní na to napíše Alona článek taky o východňarce. A tak tu máme další.


Anna je vášnivá scrapbookerka, projectlifeřka, cardmakingařka. Tomu to odvětví se začala věnovat v roce 2011 a jde jí to perfektně. Jinak se živí jako bankovní specialistka, má manžela, dceru a kočku. http://www.umichka.com

Ale zpět k její tvorbě, je to takový clean and simple. Něco jako naše Jana, ale možná trošku barevnější.




Na přáníčkách používá kolekce razítek My favorite Things a Mama Elephant a těm se prostě nedá odolat.




A nyní k Project life. Anna lepí velikostně Snap album. Moc se mi líbí svojí maličkostí, ale kam já bych narvala všechny ty fotky Esmé a jídla :D. Album dělá po týdnech, a i když má neustále stejný styl, každá stránka vypadá úplně jinak. A ještě jedna věc, netiskne velké fotky, přes celou kapsu, vždy má fotku podlepenou barevnou kartičkou.




Její styl jsem se pokusila napodobit na našem 20. týdnu. Ale přece jen více zachovávám svůj „mishmash style“.




Doufám, že jsme vám dnes ukázala zase někoho nového, kdo se vám stane inspirací.
Krásný start do nového týdne.

5 komentářů:

  1. Ali, blog Anny je bezva tip a Tvůj PL a la Anna je skvělý! Ty Tvoje barevné a trošku divočejší (myšleno v dobrém) PL stránky mě fakt baví!!! :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jito,moc dekuji, jsem takova cerna ovce rodiny, v tom jak Jani a Lea to maji obe takove uhlazene. Jsem rada, ze se stranky libi.

      Vymazat
  2. Annu znám a pravidelně sleduji :-) Tvoje stránka podle ní je super crazy barevná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super ! a a som prekvapená že Ruska a takýto štýl ( ktorý sa mne veľmi páči ) zatiaľ som mala"šťastie" na ruské stránky s takým veľmi prezdobeným štýlom, toto je veľmi pekná inšpirácia.

      Vymazat

Pin It button on image hover