sobota 9. července 2016

BACKSTAGE Papero amo

ŽIVOT V PAPERO AMO

Co jste dělali v červnu vy? My jsme měli na návštěvě vzácného hosta - konečně se na nás přijela podívat LUCKA Šindelková a mohla si tak krásně pomuckat všechny své kolekce kartiček :)


Vyrobily jsme pro vás taky nové sadičky přírodních chipboardových výseků - a tady se zrovna skládají do pytlíčků. Peťa je má připravené v těchto děsivě úhledných hromádkách!


A když jsme u toho skládání... je čas na nové kity! A takhle vypadaly na začátku ty červencové.



Přijely nám samozřejmě taky nějaké óbr balíky novinek. Kdo by si je nechtěl rozbalit?


Na stole nám přibyl další orchideový květináč od Peti - já i Pavlína jsme je dostaly k narozeninám a jsou prostě dokonalé. Teď jenom doufáme, že je nezabijem :)


Náš sklad zasáhlo diářové šílenství. Chvilku jsme byli v obležení těchto krasavců - HAPPY PLANNER si u nás můžete kdykoliv objednat, stačí napsat na atelier@paperoamo.cz


Moc jsme se pobavili při focení nového banneru na stránky. Nápad se Saturninem a jeho výprodejovou kategorií musel být dotažen do dokonalosti. I když jsme si napřed našli příliš velkou krabici :) Takže pokus číslo 1:


A finální verze (samozřejmě je na scéně piškot!)


Pořád pro vás chystáme nové lahůdky a už brzy se můžete těšit na něco takového:


A protože nám někdy ze všech těch nápadů dochází energie, skočíme si k sousedům do obchodu outdoorovým vybavením na jejich báječné tyčinky. A už si fičíme dál :) 


Děkujeme za návštěvu a příště zas, doma u Papero amo ♥

6 komentářů:

Pin It button on image hover