pondělí 25. července 2016

PLANNER DAY / Layla

Tak vás zase jednou zdravím, mé milé dámy, u vašeho kafíčka. Tentokrát jsem tu zase s jedním plánovacím článkem, ve kterém hlavní roli hraje můj bullet journal. I přesto, že jsem neodolala diáři The Happy Planner, který nám holky z PA zprostředkovaly, je můj modrý odrbaný diář stále vládcem mého srdce.



A teď tedy, jak v něm plánuji přes léto? S dosažením diplomu mi skončila škola, a mám (velmi zasloužené, děkuju pěkně!) dva měsíce prázdnin než nastoupím do magisterského studia ve Skotsku. Letošní prázdniny, stejně jako ty všechny předešlé, trávím v Anglii, ve velkém domě s ještě větší zahradou, a komunitou tak úžasných lidí, že tomu tady říkám domov více než Praze.


A jelikož jsou prázdniny, moje denní plány se mění skoro co hodina, a povinností zas tolik nemám, tíhnu na papíře neplánovat dopředu, jak by asi bylo logické (a díky čemu většina z nás diáře vlastně má), ale spíše dozadu - využívám tedy svůj diář jako jakýsi takýsi vzpomínkový druh, abych si zapamatovala, co jsem to tehdy v létě 2016, před 20 lety, dělala. Rozhodně totiž všechny svoje diáře budu stěhovat, kam půjdu já!


Pro tento týden jsem zvolila zahradní styl - mé ohrádky pro den a datum jsem nakreslila vodovkou (prosím nekomentovat na kolik úspěšně), a přidala jsem pár vylisovaných květin přímo ze zahrady. A musím říct, že se mi to moc líbí!






Zároveň tento týden i více používám razítka. Tím, že jak jsem psala plánuji dozadu, mám totiž čas si užívat tu dekorační stránku plánování, a nejen tu funkční. A užívám si to! Převážně jsou to abecední razítka od Kelly Purkey a Park Essentials od Hero Arts (skvělá kvalita a rozmanitost, doporučuju!)

Určitě bych chtěla vidět, jak vypadají vaše diáře, tak na sebe neváhejte upozornit u mě na instagramu (@thepaperdiaries), a snad se u toho kafe setkáme zase brzy. :)  

1 komentář:

  1. Nádhera. To ani nevyzerá ako plánovač...tie vylisované kvetinky sú božské ♥

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover