sobota 30. července 2016

PLANNER KIT projekty

JANA B.

Jen pár dní a ve schránkách nám přistane novinkový Planner kit. Těšíte se? Já moc! Současný kit byl nádherně barevný a přestože jsem spíš pro barvy tlumenější, ta hravá barevnost se mi moc líbí! Na několika stránkách jsem ji ještě podpořila hrátkami se štětcovými fixy ZIG (koupíte TADY), které jsem si pořídila právě kvůli psaní do diáře. Jsou parádní, dají se s nimi vybarvovat i razítka a hlavně, nepropijou se na druhou stranu listu!


Vyvedla jsem jimi hlavně různé nádpisy ...


.. a důležité události.


Nádherný rozdělovač přímo volal o prošití.


Tentokrát jsem se pustila i do zdobení měsíčního přehledu. Výborně se k tomu hodí různé dekorační propisoty, srdíčkové samolepky ...


.. a nádherná washi páska, která určuje, jak dlouho co tvralo.


Dávno mám za sebou období "to je moc krásné, to si musím pošetřit". Kdepak! To je moc krásné, tak šup s tím na stránky. A že se vám nechce krásný materiál "plýtvat" do diáře? Taky jsem to řešila, ale vím, že diář (tedy spíš svým způsobem deník) si budu nechávat. Zapisuji do něj mnohem víc věcí, je osobnější než Project Life album a moc ráda si ho zpětně pročítám. Takže krásný materiál zde rozhodně má svoje místo! Na této dvoustranně jsem použila hned několik propisotů a vlastně jde o moji nejoblíbenější dvoustranu. Jeden by neřekl, co takové kytičky nadělají parády.


Když měla děvčata Papero amo v akci křídové inkousty Chalk Edgers (TADY), bylo třeba doplnit škálu odstínů o námořnickou modrou a zelenou. Šestiúhelníková písmenka abecedy díky tomu krásně vyniknou!


Jako rozdělovač mezi měsíci nesmí chybět moje oblíbené koláže. Jednotlivou koláž velikosti 10x15 cm vždy poskládám z fotek z jednoho týdne, takže mám pohromadě celý daný měsíc.


A co vy? Také si své diářování užíváte i o prázdninách?

2 komentáře:

  1. Nadherne to mas! a to zaznamenavani dulezitych udalosti :) Super napad se Zigama! Uz na ne dlouho koukam, nenapadlo me, ze by byly super i na psani. Diky za tip!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, Ali, moc. No vidíš, já zase, jak jsem je viděla, hned jsem si říkala, že budou na psaní ideální, nic jiného mě nenapadlo. Těším se, co s nimi vymyslíš ty! :)

      Vymazat

Pin It button on image hover