neděle 24. července 2016

SIMPLE KIT projekty

VALIKA

Prajem vám všetkým krásny deň,
myslím, že budete so mnou súhlasiť -  tento kit je bombastický !!! Plameňáci sú bezkonkurenční a ja som mala asi milión nápadov. Napokon však zvíťazil nápad urobiť si letný album. Áno sme v polovici júla a ja vám ukážem moju prednú stranu a prvú stránku. Asi máte predstavu o tom, ako ďaleko som pokročila :)

Moja predná strana do plánovaného albumu 6x8 inch vyzerá nasledovne:


Mimo kitu som použila len žltý ananás, ktorý je v balíčku od Amy Tangerine.


Snažila som sa zachytiť 3D na mojom projekte, pretože "hello sunshine" som podlepila až 3mm penovou lepiacou páskou.


K vytvoreniu prvej stránky ma inšpiroval jeden z nápisov na nálepkách. Podľa mňa sa leto začína prvou zmrzlinou. Nanuky a zmrzlinky som si vystrihla z papiera v kite. Neviem ako vy, ale mám vnútorný problém. Na jednej strane sa mi páčia priehľadné vrecká na stránkach v PL, ale na druhej strane mi vadí keď vložený predmet presvitá. Nie som si istá či môj "problém" viem vhodne popísať. Radšej vám ukážem ako som ho vyriešila :) Priesvitnú fóliu som si narezala na rozmer 3 x 4 a nalepila obrázky z prednej strany.


Potom kartičku obrátite a prilepíte tie isté obrázky aj z druhej strany. Je to letný album, takže mne zdvojené zmrzlinky nevadia :)


No a takto vyzerá moja prvá strana. Dúfam, že ma to nakopne, lebo zážitkov je toto leto neúrekom.


A taktiež som neodolala a vytvorila jednu pohľadnicu :)


Verím, že aj vám sa s týmto výnimočným kitom tvorilo tak dobre ako mne .Teším sa na vaše projekty.

LEA

Krásný letní den
Z kitu si na podklad vyberte bílou čtvrtku s barevným sypáním (nemůžu si pomoct, ale strašně mi to připomíná taková ta barevná cukrářská hovínka :D).
Jako druhou čtvrtku budete potřebovat mentolovou pruhovanou a z ní si uřežte 12 cm široký pruh. Ten přilepte na podklad cca 0,7 mm od levého okraje.
Ze čtvrtky s různými pásky si vyberte jeden a přilepte jej přes hranici mentolové a podkladové čtvrtky. Já jsem vybrala ten šipkový.
Dále si ze stejné čtvrtky, ale z druhé strany, tedy té zelené s hvězdami uřežte obdélník  o velikosti 12x17 cm v orientaci na šířku. A přilepte jej cca 7 cm od levého okraje mentolové čtvrtky.
Fotku velikosti 10x15 cm v orientaci na šířku nalepte doprostřed zelené hvězdové čtvrtky.
Z části pruhové čtvrtky, která zbyla po uříznutí obdélníku pod fotku si uřete dva pruhy a zastřiněte je na vlaječku. Jeden (dlouhý cca 10,5 cm) nalepte do pravého horního rohu cca 1,5 cm od horního okraje. Druhý (dlouhý cca 9 cm) nalepte přes první pruh.
Z pásku českých kartiček PA si jednu vyberte a nalepte ji přes pruhy v pravém horním rohu.
Na dozdobení si vyberte PA chipboardy, samolepky a vellumový pásek. A jednu 3D ozdobu. Použijte je přibližně ve stejných místech jako já.


Milujeme léto
Ze čtvrtek, které vám zbyly si vyberte mentolovou s vlnkama jako podkladovou.
Z první stránky vám zůstala mentolová pruhovaná čtvrtka, která má druhou stranu krásně letní. Z té si uřežte obdélník o velikosti cca 14x18 cm v orientaci na šířku. Přilepte ji k podkladu cca 8 cm od horního okraje a cca 6,5 cm od levého okraje.
Fotku o velikosti 9x13 cm v orientaci na šířku přilepte přesně doprostřed letní čtvrtky.
Z pruhové čtvrtky si vyberte dva (nebo můžete použít jako já okraj mentolové vlnkové čtvrtky) a přilepte první cca 1 cm od okraje letní čtvrtky a druný cca 1 cm od prvního pruhu.
Z archu chipboardů PA si vyberte dva, jeden umístěte do levého horního rohu mírně přes fotku a druhý do pravého dolního roku také mírně přes fotku. Můžete také použít samolepky z archu PA.


2 komentáře:

Pin It button on image hover