úterý 12. července 2016

Tvoření ve stylu

AMÉLIE COUSIN
Lea 
 
Minulý měsíc jsme byly (myslím, že stále jsme tady samé ženy :-)) s Alenou na návštěvě v Rusku (tady) a se mnou se dnes podíváte do Francie, tedy doufám :-). Na Pinterestu mě totiž zaujaly stránky Amélie Cousin http://lescrapdamelie.blogspot.cz/

Amélie je 30ti letá maminka dvou dětí, scrapbookerka a milovnice fotografování. Kdo by taky fotografování nemiloval, že… nejsou fotky, není scrapbooking a Project life :-).Amélie tvoří převážně scrapbookové layouty a většinou podle sketchů. Já jsem vybrala jen pár, ale určitě se podívejte na její blog, protože všechny její layouty jsou krásné!






Najdete u ní i nějaké Project life stránky






Také pár přáníček… Obzvlášť to třetí je velice vyvedené :-)





A minialba…



 
A teď přichází na řadu mé tvoření podle Amélie… Což se mi úplně nepovedlo, ale úvodní kartička by se dala zahrnout do kategorie tvořeno ve stylu Amélie :-). Na moji obhajobu… tvořila jsem v průběhu státních svátků na chatě, zde foto jako důkaz…


A tady už zmiňovaný pokus o tvorbu ve stylu Amélie…


Doufám, že pro vás bude Amélie stejně zajímavá jako pro mě a inspirujete se :-)

4 komentáře:

  1. Dobrá volba, Leo! Amélii jsem okukovala minulý týden a také se mi líbí. Za sebe musím říct, že francouzký scrapbooking je jedna velká inspirace (až na tu jazykovou semibariéru!). A Tvůj W23 je super!

    OdpovědětVymazat
  2. Pekný pokus Lea, podľa mňa vydarený 👍 a za túto fr.inšpiráciu by som ta aj vyobjimala 😊 milujem tento štýl, velke díky. A minialbumy sú moja srdcovka.

    OdpovědětVymazat
  3. To jsem moc ráda, že se vám tvorba Amélie líbí! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné, inspirativní. Dýchá z toho lehkost :-) Díky za rozšíření obzorů, Amelii jsem neznala.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover