čtvrtek 8. září 2016

CARDMAKING DAY


Pohľadnice inšpirované letom a dovolenkou
VALIKA

Prajem vám všetkým krásny deň,
dnešný cardmaking bude trošku odlišný. Nechala som sa inšpirovať letom a vytvorila niekoľko letných pohľadníc použitím nových a úžasných pečiatok z dielne Paperoamo. Je to zároveň aj trochu sentimentálna rozlúčka s končiacim sa letom.


Pečiatkové podušky som videla v predpremiére počas mojej návštevy PA a nemohla som uveriť akú krásu si pre nás dievčatá pripravili. Na všetkých pohľadniciach som využila aj Léto aj Dovolenu. Sú totiž také skvelé, že ich jednoducho musíte mať obe.

Rozkošné malé pečiatky lákajú k vytvoreniu vlastného vzoru. Na Big shote som si vysekala kruh a opečiatkovala len vnútro.


Ešte stále experimentujem s novými Spectrum Noir Sparkle pens od Crafters Companion a zámerne som vyfarbila len niektoré z obrázkov.


Pečiatkovala som priamo na finálnu pohľadnicu a vďaka maskovaniu sa mi podarilo vytvoriť tvz. one layer card - čiže jednovrstvovú pohľadnicu.


Samozrejme môžete prevetrať všetky svoje farebné pečiatkové podušky a vytvoriť aj super farebné pozadie


Pečiatky tak získali nový odtieň :) To sa niekedy priehľadným polymérovým pečiatkam stáva. Pokiaľ ich však poriadne umyjete alebo použijete sprej Ultra Clear od Hero arts tak sú opäť  v poriadku vždy pripravené na ďalší projekt.


Namiesto kruhu som použila srdce


Pokiaľ je to pre vás príliš farebné, tak vedzte, že dobre to vyzerá aj v čierno-bielej verzii :)


Chcela som aj niečo farebné. Tvorba ďalšej pohľadnici trvala dlhší čas, ale určite stála za to. Najprv som si vzor vytvorila s horúcim embosingom a potom postupne maskovala a nanášala Distress pečiatkové podušky v dúhovom poradí.


Čas a trochu námahy sa však jednoznačne vyplatil


Prichádzame k bodu, kde sa to všetko začalo. Pôvodne som tento príspevok chcela písať o tom ako vytvoriť východ a západ Slnka na pohľadniciach. Začnime Západom Slnka a jeho jemnými odtieňmi fialovej farby. Veľmi sa mi k nemu hodil tento nadpis veď kde sa niečo končí, tam sa aj niečo začína ...


Vieme si však vytvoriť aj východ Slnka


Podobnú farebnú paletu som použila aj pri zaľúbených plameniakoch


Keď som si googlila obrázky východu a západu Slnka tak jeden z nich bol nezvyčajný. Obsahoval totiž aj modrú. Inšpirovala som sa a vytvorila ešte jednu s tropickou atmosférou.



Nesmieme zabudnúť aj na samostatnú pečiatku plameniaka. Zatiaľ som ho ešte nevyfarbila, ale je to len otázka času. Dovtedy mi bude robiť radosť pri čítaní kníh ako záložka


Verím, že aj vy ste rovnako nadšení  z nových produktov PA. Už teraz sa neviem dočkať čo nové si pre nás dievčatá pripravia nabudúce.
Prajem vám veľa inšpirácie pri vašom tvorení a spracovávaní letných zážitkov.

10 komentářů:

  1. Valika, to je úžasné! Ja mám síce už vo vnútri babie leto, ale Tvoje pohľadnice ma na chvíľu poslali k moru. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janka ďakujem ♥ ak sa mi podarilo vytvoriť dovolenkovú letnú atmosféru, tak misia je splnená :)

      Vymazat
  2. vkusná a efektní sbírka pohlednic

    OdpovědětVymazat
  3. Valco, jsi neskutecne kreativni! obdivuji kazde jedno pranicko - jsou uzasne. az se jednou dostanu k pranickum budu liftovat a jedine tebe :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alonka ďakujem ♥ ja by som chcela vedieť robiť také skvelé layouty. máš to vždy dokonalé ;)

      Vymazat
  4. Vali, to je parádní záležitost toto!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Krááásne letné ☀️ Jedna krajšia ako druhá 👍 ešteže nejde o hlasovanie za jednu to by som nezvládla 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) som rada, že sa páčia. ďakujem za komentár ♥ ja sama neviem, ktorú by som vybrala pokiaľ by som mala ukázať len jednu :)

      Vymazat

Pin It button on image hover