pátek 30. září 2016

CHALLENGE 10/2016

RUČNÍ PLOTR
JANA B.

Tak a je to zase tady. Opět jsem byla pověřena připravit pro vás zadání říjnové challenge. Nakonec ani nebylo co vymýšlet, neboť jsem to našroubovala na již připravovanou stránku, která je takovou úvodkou k naší mini dovolené na Šumavě. Teď všichni zbystřete, protože v téhle challenge se bude řezat! A to hned velká písmena, která stránku báječně rozzáří. Vaše ruce se tak promění v plotr (nebo big shot) a vy si na stránce vykouzlíte ten nejluxusnější mega nápis!

Vytvořte scrapbookovou stránku.

•  Téma: ruční vyřezávaná
•  Podmínky: vyřízni si na svůj layout mega nápis! Důležité - řezat musíš ručně! Nápis může být vyřezaný do velké fotky (jako v ukázkovém projektu) nebo přímo do stránky.
•   Projekt musí být vytvořen pro tuto challenge (tzn. nesmí být publikován na blogu, facebooku či internetové galerii před vystavením všech projektů)
•   Posílejte Vaše soutěžní projekty do půlnoci 27. 10. 2016 na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE.
•   Fotky budou vystaveny 28. 10. a vítěze vyhlásíme 31. 10. 2016.

VZOROVÝ PROJEKT

Po dlouhé době jsem zatoužila po mega fotce! Tentokrát jsem si vybrala tu, která je tak typická pro šumavskou přírodu - toto byl prosím náš výhled z okna - nádhera! Bydleli jsme na farmě na samotě a takovou tmu jsem v noci ještě nezažila. A když se po dešti kouřilo z lesa, nebo zapadalo slunce ... ha, zpátky ke scrapu. Řeknu vám, že při řezání nápisu by se ve mě krve nedořezal. Písmena jsem si napsala na druhou stranu fotky (naštěstí jediné S muselo být zrcadlově). Rovné čáry jsem řezala odlamovacím hobby nožem podle pravítka (opravdu nepotřebujete extra super vybavení), oblé tvary jsem lehce nařízla a dostřihla nůžkama. Trochu jsem bojovala sama se sebou, jestli mám vyřezaný nápis něčím podložit, ale nakonec jsem si vystačila jen s 3D pěnovou páskou, která vše opticky vyzdvihla.


Pokud budete řezat písmenka přímo do stránky, je lepší si je předkreslit na místo určení a čáry tužkou pak vygumovat. Z druhé strany by se vám pozice nápisu přeci jen hůř určovala.


Do spodní části layoutu přišly vždy dvě čtvercové fotky z jednoho dne. Vyzkoušela jsem i novinková razítka od Lucky - nápisy dnů a jsou parádní! Textu bude v připravovaném minialbu víc než dost, takže tentokrát jsem nechala mluvit fotky ...


Co říkáte, je to výzva vlastnoručně si vyříznout nápis? Přidáte se? Moc se těším na vaše projekty a spoustu inspirace!

9 komentářů:

  1. Aha, řezat ručně, tak to je challenge! To zkusím... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Uff, aby mi zbyly nějaké prsty :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale Tobě se to Jani neskutečně povedlo, krása jako vždy :-)

      Vymazat
  3. Jani, to je překrásná stránka!!! A skvělé zadání:-)

    OdpovědětVymazat
  4. holky, dekuji moc za mile komentare ... pojdte do toho, moc se na vase stranky tesim!

    OdpovědětVymazat
  5. Ty prostě nikdy nezklameš. Super nápad, už se těším.

    OdpovědětVymazat
  6. Moooc vydarené, to je tak perfektne vyrezané, ja som na to pozerala pol dňa a stále som videla nalepené 3D písmenká :-))

    OdpovědětVymazat
  7. Moooc vydarené, to je tak perfektne vyrezané, ja som na to pozerala pol dňa a stále som videla nalepené 3D písmenká :-))

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover