pátek 16. září 2016

CREATIVE KIT návod

Midori traveller’s notebook set-up
ALONA

Zdravím všechny při pátku a zvu vás nakouknout do mého nového diáře. Začala jsem u diáře velikosti A5. Ten ale byl těžký na každodenní nošení, a tak jsem ho vyměnila za velikost Personal. Po roce jsem si ale řekla, že i tento je pro mě veliký a přešla jsem na mini variantu – Midori traveller’s notebook velikosti passport.


Nejlepší na novém diáři je úvodní zdobení. A jde se na to. První notýsek (týdenní diář na půl roku) jsem označila písmenky z posledníhoCreative kitu. Mám různé zkušenosti se samolepkami – některé se odlepují ihned, jiné po pár týdnech. Tyto po nalepení drží jako o život, proto se nebojím použít je na obal.


A první strana je nejlepší pro vyjádření aktuálních pocitů :)


Druhý notýsek je na poznámky, různé seznamy a cokoliv se nevejde do diáře.


Mám zde dva denní seznamy. Jeden je standardní TO DO list – označený razíkem PA „píšu si“. A do druhého píšu úkoly, které mě napadají přes den. Jsou to takové věci, které by bylo fajn udělat, ale nemám šanci je všechny stihnout. Říkám jim brouky v hlavě. A kupodivu, jak se jednou dostanou na papír, zmizí z hlavy a už tam neotravují. Jednoho dne se třeba dostanou na TO DO list.

Sponku mám v diáři proto, abych rychle našla aktuální seznam.


A občas, abych neměla pocit, že se život skládá z nekonečného úkolníčku, proložím seznam nějakou strankou úplně mimo. Jako třeba tato s názvem „zářijové chtělky“, nebo o čem bych si tak mohla snít. Možná z toho nebude nic, možná budou jen tenisky. Ale proč se nezasnít...


No a poslední notýsek – měsíční plánovací kalendář bude se mnou déle, než jen půl roku (během podzimu a zimy). Zdobí se proto jinak – ve veselejších barvách PL kitu.


A tady je moje mini štěstí sbalené na cesty a připravené putovat do kabelky. Jsem z něj nadšená. A přeji i vám stejné požitky z vašich diářových mazlíčků.


1 komentář:

  1. Nadhera ❤💚💜 prosim prines osobne na kurz alebo veceru. velmi by som chcela vidiet live

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover