neděle 25. září 2016

FOTOSTUDIO

Tipy. co fotit na podzim
LUCIE

Miluju podzim! Nejraději mám konec léta, když už je najednou ve vzduchu cítit závan podzimu. Rána jsou chladnější a večer si už musím dát svetr, ale sezení na zahrádce je pořád příjemné a s hrnkem horkého čaje tááák uklidňující. K tomu ještě dobrou knížku a několik hodin klidu a nic víc k životu v tu chvíli nepotřebuju. Snad ještě kousek dortu, dýňového samozřejmě :).

Miluju podzimní les. Mlhu a orosenou trávu. Barvy a měkké světlo. Vrstvu listí pod nohama. První jinovatku a horký čaj v termosce. Tady je pár tipů, jak to všechno zachytit a zaznamenat. Nemám moc ráda sytě oranžovou barvu, a tak se jí i v mém albu vyhýbám a podzim má tolik krásných barev, že i bez té oranžové to má své kouzlo.

Tenhle podzim si určitě vyfotím nějakou tu sbírku listí nebo šišek, pohled přes zapršené okno a nesmím zapomenout na skákání v kaluži. Těším se na ranní mlhu i odpolední sluneční paprsky prosvítající skrz barevné listí.



























Zdroj všech použitých obrázků: Pinterest

3 komentáře:

  1. Ja až slzím od dojatia 😘 Milujem jeseň so všetkými tými farbami a vôňami a tento článoček s nádhernými fotkami ma úplne dostal, ďakujem a krásnu ešte slnečnú nedeľu všetkým 🤗

    OdpovědětVymazat
  2. Dekujeme, me podzim taky dojima. Bohuzel ho uz nekolik let travim v Asii, kde to neni ono, ale zablesky podzimu se daji najit i tady :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné fotky!!! Díky za inspiraci, určitě využiju ty listy, jsou bezkonkurenční!!!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover