čtvrtek 6. října 2016

BACKSTAGE Papero amo

ŽIVOT V PAPERO AMO

Září jsme začaly pěkně kurzovně - v kavárně Moje Dílna ve Zlíně jsme přivítaly novou skupinu děvčat, které k nám budou každý měsíc chodit na semestrální kurz. A na první pokus jsme si zkusily tuhle stránku. Holky si myslely, že to bude brnkačka. A pak jsme jim řekly, že to v žádném případě nemůžou udělat stejně. Chachá!


A rozjely se i naše pražské kurzy, které vede JANA BENNETT. V krásném prostoru Teritorium 7 se tvoří jedna báseň. Už máme vypsaný kurz na listopad, tak se přidej :)


Pořídily jsme si do kanceláře novou hračku. Jmenuje se INSTAX Share a je to minitiskárnička na obrázky z tvého mobilního telefonu. Fotky z ní vypadají jako z pravého polaroidu. Rozkošnost!


No a slavily jsme státní svátek. Já a Pavlína jsme teda ještě v pondělí nevěděly, že nějaký je. Musela nám to říct Peťa - a tak jsme si to obě napsaly do diářů. Úplně stejně. Asi spolu trávíme příliš mnoho času!


Milujeme poštu! A zvlášť, když je v ní něco krásného. A v tomto balíčku teda bylo! Krabička od Jany obsahovala nejenom boží vzkaz, ale krásné dary z výletu za Paige Evans a taky... sladkou tečku. Třikrát! Snědly jsme to samozřejmě hned, co si budeme vykládat :P


Přišla nová krabice razítek. A to není jen tak. Všechno se musí nastříhat, roztřídit a zabalit. No ještě že tu Peťu máme. Povšimni si ruky ve svetříku, začala zima!


To si tak v klidu sedíme a pracujeme si... a najednou zvonek. A venku mladý (nutno říct ženy, krásný!) muž, s TOUTO květinou. A hledal Pavlínu, která tu zrovna nebyla. Tak jsme to s Peťou vzaly, že jo. A ten chlapec, ať chodí častěji! 

P.S. Pavlína samozřejmě považovala květiny pouze za polovinu daru a dožadovala se návratu doručovatele. 


NOVINKY! A tentokrát rovných 250 kg. Takže pěkná makačka, ale my jsme silný holky. A taky ta krása uvnitř za to rozhodně stojí! Že? :)


A pusa nakonec. Pro vás všechny, kdo nás sledujete, inspirujete se u nás a nakupujete ty naše blbiny!


Děkujeme za návštěvu a příště zas, doma u Papero amo ♥

13 komentářů:

Pin It button on image hover