úterý 11. října 2016

CARDMAKING day

Podušky zladené s papiermi
VALIKA

Prajem vám všetkým krásny deň,
môj dnešný článok bude opäť viac o inšpirácii a nápade než o nejakej komplikovanej technike, ale verím, že vás zaujme. Dnes si totiž farebne zladíme pečiatkové podušky s papiermi a výsledok je podľa mňa viac než zaujímavý.


Nápad vznikol pri sledovaní videí, kde túto techniku "tone in tone stamping" využívali hlavne na pozadí. Premýšľala som však nad možnosťou ako si vytvoriť vzor, ako ju pozdvihnúť na niečo viac. Cez leto som si urobila radosť a kúpila si presne zladené podušky s papiermi.  Potom stačilo už len dlho premýšľať, hľadať správne pečiatky a kombinovať, aby vznikol tento článok :)


Začala som so žltým venčekom. Jednoducho pečiatkujete a kombinujete mini pečiatky, aby do seba všetko zapadlo presne ako má.



Na ružovom papieri som sa rozhodla pre netradičný vianočný venček.



Mojím hlavným zámerom pri tejto "technike" bolo zbaviť sa farebného papiera. Podľa mňa ho máme každá jedna veľkú zásobu, ale veľmi často ho nevyužívame -  česť výnimkám :) - takýmto jednoduchým, ale efektným spôsobom sa ho veľmi príjemne a užitočne zbavíte. Môže sa dokonca stať, že si ho budete musieť znova dokúpiť :)

Na nasledujúcej pohľadnici som už použila jeden z mojich papierov a výsledok je podľa mňa stále dobrý.



Mala som v hlave ešte veľa nápadov, ale bohužiaľ málo času. To sa občas stáva :)


Prajem vám všetkým krásny zvyšok dňa a radosť pri pečiatkovaní vašich kreatívnych projektov.

2 komentáře:

  1. Vali, vánoční přání tón v tónu vypadají noblesně!
    To je neskutečné, že každý měsíc dokážeš přijít s novou technikou na výrobu přáníček - Tvůj Cardmaking day prostě miluju! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ja milujem tvoje povzbudzujúce komentáre. Zo ♥ ďakujem Jitka :)

      Vymazat

Pin It button on image hover