pondělí 17. října 2016

PL LAYOUT návod

PL layout návod
ALENA
 
Moje milé. Dneska trošku jinak. Jistě to znáte. Týden, kde by vám na spočítání událostí stačil jeden prst (i to může být moc) a pak týdny, kdy pomalu nestačí obě ruce. Takhle jsem to měla já v 36. týdnu. Všechno se stihlo od pátku do neděle a já prostě musela mít všechny fotky v PL. Uznávám, že přece můžu týden udělat na víc než jednu dvoustranu, ale to se u mě děje poslední dobou nějak často. Navíc z předchozího týdne jsem měla první stránku jen jednu polovinu designu A a věděla jsem, že bych zbytek dala na další dvě plnohodnotné. Tudíž bych si rozházela systém sudých stran.

Vyřešila jsem to jednou obrovskou koláží na 12“ stránku. Pro někoho nepřehledné, pro mě osvěžení a vyjetí ze zajetých kolejí. Navíc jsem měla nějakou nutkavou potřebu utišit svoje prahnutí po mintové. Vytahala jsem všechny kartičky a ozdoby v tého barvě a nic jiného nepoužila. Vznikla z toho taková monochromatická dvojstrana.

Kartičky na PL jsem nejdříve nalepila i na bílou stránku, aby případně sem tam vykukoval mintový vzor, ale nakonec bylo fotek tolik, že to zaniklo. Pár ozdob, pár hesel z abecedy a je hotovo. Nyní vás nechám se kochat.

 







9 komentářů:

  1. Supéér, Ali! Stránky mnohofotky já ráda a tahle se ti moc povedla:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Alčo, parádní! Je super objevovat detail po detailu ... Mohu časem liftovat? Stránka s kupou fotek se vždy hodí. Jen jestli to dokážu tak krásně rozházet! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janiii, liftovani je 100% povoleno. A nebojim se, ze bys to hezky nerozhazela 🙂

      Vymazat
  3. Super nápad! Asi se inspiruji.
    Marie K.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover