sobota 22. října 2016

SIMPLE KIT projekty

 VALIKA

Prajem vám všetkým krásny deň,
tento kit bol ako inak výnimočný. Baby prekonávajú svoje hranice každý mesiac a ja som viac než nadšená.

Začnem pohľadnicou a s niečím, čo očarilo každého - zvieratká


Na jednom z papierov ... možno aj na dvoch ... boli nádherné zvieratká a stromčeky, ktoré som povystrihovala a vytvorila malé jesenné scény. Na prvej som ešte využila jednu z nálepiek.


Druhú scénu som doplnila gumovou ozdobou.


Neviem či je to na fotke vidieť, preto prikladám ešte jednu. Hviezdičky sú miniatúrne flitre, ktoré sa strašne ťažko lepia, ale sú jedinečné a preto ich využívam často a rada.


S gumovými ozdobami som pracovala prvýkrát, ale musím povedať, že je to paráda.


Veľmi som sa tešila aj z papierových výsekov. Túto pohľadnicu som vytvorila špeciálne pre moju kamarátku. Nevadí, že narodky mala na začiatku októbra :)


Neviem či som to tu niekedy na blogu rozoberala, ale mám slabosť na papiere s rôznymi nápismi / kartičkami. V tejto sade nájdete stranu s malými 2x2 inch obrázkami. Neodolala som a vytvorila z nich visačky.


Veeeľa visačiek :)


Zistila som, že ľudia milujú takéto drobnosti a je dobré mať ich pripravené a poruke. Išla som v téme a použila biely a hnedý prírodný povrázok ako aj kožu.


Pracovať s týmto kitom bola veľká zábava, aj keď ja osobne jeseň veľmi nemusím. Neviem si predstaviť ako by som si to užívala keby som ju milovala ako 99% ľudí okolo mňa :)

Už si predstavujem vaše krásne layouty ako aj PL stránky.

LEA

Podzim
  1. Jako podkladovou čtvrtku si z kitu vyberte hnědou. Dále si vyberte zvířátkovou a na šířku z ní uříznětě 3 cm. Takto zkrácenou čtvrtku přilepte na podklad tak, aby vám na krajích vznikly 1,5 cm široké okraje.
  2. Dále si z kitu vyberte čtvrtku s lososovými květinkami a uřízněte si čtverec o velikosti cca 15,5 cm x 15,5 cm. Ten přilepte cca 6 cm od levého okraje zvířátkové čtvrtky a cca 6,5 cm od horního okraje.
  3. Fotku o velikosti 9x13 cm v orientaci na šířku přilepte na květinkovou čtvrtku cca 1,2 cm od levého okraje a cca 1,5 cm od horního okraje.
  4. Z aršíku samolepek PA si vyberte ty, které se vám hodí a jednu nalepte nad fotku, druhou můžete přes fotku.
  5. Z archu barevných výseků PA si vyberte dva, jeden nalepte přes levý spodní okraj fotky a druhý pod fotku.
  6. Do pravého spodního okraje nalepte gumové ozdoby nebo přídodní výseky PA.

Ty mě děláš šťastnou
  1. Na podklad si vyberte modrou puntíkovanou čtvrtku.
  2. Z předchozího layoutu vám zůstal čtverec čtvrtky s lososovými květinkami. Ten nalepte zešikma na podklad (pravý horní roh je cca 4,5 cm od horního okraje podkladu a levý spodní roh je cca 9 cm od levého okraje.
  3. Fotku o velikosti 10x15 cm v orientaci na šířku nalepte přes květinkovanou čtvrtku cca 9 cm od horního okraje podkladu a cca 7,5 cm od levého okraje podkladu.
  4. Z pásku kartiček PA si vyberte dvě, jednu nalepte do pravého spodního okraje podkladu a druhou pod pravý spodní okraj fotky.
  5. Z aršíku samolepek PA si vyberte ty, které se vám hodí a nalepte je nad fotku.
  6. Z archu barevných výseků si vyberte lístečky a nalepte je do levého horního rohu květinkové čtvrtku, další výsek zase přes pravý horní okraj a třetí nalepte do pravého spodního rohu podkladu.
  7. Z přírodních výseků si vyberte zvířátko nebo dvě nalepte je pod levý spodní okraj fotky.

SILVIE


3 komentáře:

Pin It button on image hover