neděle 13. listopadu 2016

PL kartičky v rámečku / ALENA

Možná už to tady bylo, ale mé paměti to nejspíš uniklo. Konečně jsem se dokopala k tomu vytisknout naše společné fotky s přítelem a zarámovat je. Už při kupování rámu jsem tušila, že nechci mít na zdi jen fotky. Při výběru fotek jsem našla jen dvě horizontální a zbytek vertikální. Bylo tedy jasné, že zbylá dvě okýnka na horizontální fotky budou zaplněné „papírem“.

Původně jsem plánovala napsat i nějaký textík. K čemuž vás teď tak trochu nabádám. V zápalu lepení jsem však po nějakém journalingu ani nevzdechla. Tudíž výsledek je takový, že mám na zdi fotky s dvěma a la PL kartičkami, i když trošku většího rozměru (13x18).
Jako podklad jsem použila čtvrtku s motivem zeleno-tyrkysového dřeva. Pak přišly na řadu ozdoby. A to především české výseky. Nemohla jsem si odpustit pár dřevěných kytiček z kolekce On trend 2 od My Mind’s Eye, acetátové a papírové výseky od Pink Paislee kolekce Francy Free a mé oblíbené enamelky. 



Celý soubor obrázků nám visí v ložnici a já se už teď těším, až nechám vyvolat velkoformátové fotky.

8 komentářů:

  1. Ali, to je krásná dekorace! A máte s Tvou drahou polovičkou nádherné romantické fotky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitu a to je dělala jedna z nás "PL-tvořiček" :-) Verča http://veronikakovackova.cz/ foti dokonale!

      Vymazat
    2. Dekuji...:-) jj Verunka, je mooooooc sikovna :-*

      Vymazat
    3. Už jsem nahlédla na blog. To jsem ráda, že zase vím o jednom dalším skvělém blogu!!! A naprosto souhlasím, že Veronika je opravdu neskutečně šikovná :oD

      Vymazat
    4. Jitu, ja na blogu skoro nic nemam, jsem lajdak, zalozila jsem ho v okurkovy sezone pro fotografy a vratim se k nemu snad nekdy v lednu :-D...a diky, vy jste tady takovy zlaticka vsechny :-*

      Vymazat
  2. Hihi vypada to suprove, nasdilim si to ve chvilce volna k sobe, at ty lidi taky vidi, jaky sikulky fotim :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V realu jeste lip, dost spatne se to foti. Jj klidne sdilej :-).

      Vymazat

Pin It button on image hover