sobota 19. listopadu 2016

SIMPLE KIT projekty

VALIKA
Prajem vám krásny deň,
ani tento mesiac nemusím plytvať slovami a chválami ohľadom novembrového Simple kitu. Podľa vašich reakcií pri zverejnení ste z neho boli nadšení rovnako ako ja :)
Pre mňa bol tento kit rozlúčka s jeseňou ...
Veľmi preveľmi sa mi páčili listy a ich tvar.
Na nasledujúcu pohľadnicu som však potrebovala viac listov a aj v iných farbách. Tvar listu som si obkreslila ceruzkou na čierny papier aj na vellum a jednoducho vystrihla. Pohľadnici som chcela dodať ešte trochu zaujímavosti preto som vellumový lístok opečiatkovala s dreveným vzorom a aplikovala horúci embossing v zlatej farbe.
Zároveň však s týmto kitom vítam aj zimu. V skutočnosti som už dlhšie vo Vianočnej nálade aj tvorení. Washi pásky v tomto kite sa mi mimoriadne páčili. Netradičný odtieň fialovej (alebo ružovej ? ...) v kombinácii s čiernou a drevom je jednoducho bezkonkurenčný
Na poslednej pohľadnici z tohto kitu som využila najobľúbenejšie papiere. Jelene a drevo sú proste najviac :)
Už sa neviem dočkať kedy uvidím vaše krásne výtvory z tohto jedinečného kitu. Krásny zvyšok novembra vám prajem
LEA
Rodina
  1. Na podklad si z kitu vyberte čtvrtku s jeleny.
  2. Dále budete potřebovat hnědou s listy, šipkovou a dřevěnou. Ze všech těchto čtvrtek si uřežte něco jako trojúhelníky. Nejširší bude na levé straně 12 cm široký, prostřední na pravé straně 8 cm a poslední na lvé straně 6 cm. Od nějvětšího po nejmenší je přilepte do spodního okraje podkladu. Můžete použít i 3D pásku.
  3. Fotku budete potřebovat ve velikosti 10x15 cm v orientaci na šířku a přilepte ji na podklad cca 8 cm od levého okraje a cca 8,5 cm od spodního okraje. Ale pozor! Pravý horní roh zatím nelepte, nejdřív si vyberte z archu výseků dva listy, které nalepte pod pravý horní roh fotky, pak přilepte i volný roh fotky.
  4. Dále si z archu výseků vyberte nápis, který přilepte na okraj nejmenšího trojúhelníku cca 4,5 cm od levého okraje.
  5. Na závěr si vyberte z archu výseků ty, které se vám nejvíce hodí a dozdobte layout vedle fotky a jeden štítek nalepte přes levý horní okraj fotky.

Tvůj den
  1. Jako podklad si vyberte šedou cihlovou čtvrtku.
  2. Ze zbytku dřevěné čtvrtky si ustřihněte (tentokrát musíte použít nůžky, s řezačkou by se vám těžko pracovalo) další trojúhelník o rozměrech cca 20 cm spodní strana a cca 26 cm pravá strana. Přilepte jej do pravého spodního okraje podkladu.
  3. Z archu výseků si vyberte ty, které se vám hodí a rozmístěte je na trojúhelník.
  4. Fotku o velikosti 9x13 cm v orientaci na výšku přilepte cca 6,5 cm od pravého okraje a cca 7 cm od spodního okraje. Pod fotku můžete přilepit rámeček z archu výseků.
  5. Z archu samolepicích pásek si vyberte dvě, jednu dlouhou cca 8,5 cm a druhou cca 7 cm, zastřihněte pravý okraj na vlaječku a přilepte delší cca 2 cm od levého horního okraje a kratší cca 0,5 cm pod delší.
  6. Přes tyto pásky nalepte výsek, nebo kartičku z pásu českých textů.


JANA B.

S nádherným podzimním kitem došlo i na další malou stránku 6x8. Tentokrát tu o domovině. Nejúžasnější papír? Jednoznačně ten s imitací dřeva. Naprosto neuvěřitelná barva a kresba. Takže nebylo mnoho třeba, jen výseky listů, jeden proužek s kódem (taky je využíváte?) a výstižný výsek s nápisem. 


Stránku jsem nechtěla zahltit journalingem, a tak jsem do alba přidala obálku s journalingovou kartičkou.

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover