neděle 4. prosince 2016

BACKSTAGE Papero amo

ŽIVOT V PAPERO AMO

Tohle se mi stává každý den na cestě do práce. V kanceláři máme sraz v 8 hodin a abych stihla přijet čas, musím z domu vyjet nejpozději v 7 ráno. A právě teď, v zimním období, jsou ty rána před naším domem nejkouzelnější. Jinovatka, zasněžené Hostýnské vrchy a dechberoucí východy slunce. To pak tomu ráno odpustíš i to nelehké vstávání. 


Zase jsme fotili Saturnina! Myslím, že je to na fotku roku. Nejvíc mě vždycky pobaví, když uprostřed našeho (někdy vražedného) tempa najdeme čas na tyhle blbiny. 


Po škole si k nám chodí odpočinout Lu a Kája. Dají si sváču a lajknou nám fotku na instagramu. A samozřejmě si chtějí prohlížet enamelky. Kdo ne? 


Takhle to vypadá, když Peťa skládá kartičky do balíčků. Je to taková naše malá manufaktura.  A tady je zrovna nejnovější kolekce od LUCII BARABAS. 


Máme souseda. Je to asi jediný chlap, který má od Saturnina povolené občasné návštěvy (i když na něho pod stolem pěkně nadává). A kdykoliv potěbujeme něco, na co už naše superschopnosti nestačí (a to je samozřejmě málokdy:)), zaklepeme na Toma (jako třeba - Tomé, máš náplast? Tomé, proč nám nejde topení? Tomé, proč nám to topení jde i když je vypnutý? Tomé, co máme s tím oknem?). Naposledy nám nechal vyrobit tyč na závěs, aby na nás v zimě netáhlo. A taky nám ji sám instalovat. A to přece byla parádní příležitost k nějakému tomu backstage focení. Třeba... Peťa s vrtačkou, nebo Tomášovy puntíkaté ponožky? 


Po dlouhé době jsme s Pavlínou vyráběly stránky. No co vám budu povídat, moc nás to bavilo, i když jsme na tohle všechno měli asi jenom 2 hodiny. Ufff... Ale ty vyřezávané čtvrtky?! Mňam. 

 

A jak si tak fotím stránky, podívám se z okna a tam TOHLE. Neuvěřitelné.


Děkujeme, že jste s námi! Trošku bych opravila text na kartičce na... 
NAŠE srdce patří TOBĚ!


Děkujeme za návštěvu a příště zas, doma u Papero amo ♥

6 komentářů:

  1. Tot je krááásne čítanie na nedľné ránečko pri dobrej kávičke 😊 A okrem toho milujem tie pohľady a výhľady na vychadzajuce a zapadajuce slnko, tieto ukazy prírody ma nikdy neprestanú baviť, info zo života v Paperoamo je 👍😘

    OdpovědětVymazat
  2. Hmmm pan soused.....<3 Tomas..hmmm :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co teprve soused Tomáš naživo... to je teprve hmmm... :-)

      Vymazat
    2. Hmm..treba se nekdy postesti..:-)

      Vymazat
  3. holky, ja proste zboznuju vase stranky a chci taky umet takhle krasne tvorit za 2 MINUTY!!! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělá backstage reportáž!! To je výhoda mít takového "šilovného" souseda :-) A navíc takového sympaťáka :-)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover