pátek 16. prosince 2016

CREATIVE návod

DIY POUKÁŽKA
LUCIA
Možno ste sa rozhodli na Vianoce (alebo aj iný sviatok) darovať predplatné časopisu, kupón, alebo nejakú poukážku, napríklad na zoskok padákom :D Aj to sa dá darovať v peknom prevedení. Tu je jednoduchý návod ako na to.

Budeme potrebovať:
  • kus pevného kartónu obdĺžnikového tvaru
  • scrapbookové papiere a ozdôbky
  • tavnú pištoľ / obojstrannú lepiacu pásku
Kartónový obdĺžnik si „obalíme“ do papiera – najprv z prednej strany (ako na obrázku, použila som obojstrannú lepiacu pásku) a na zadnú stranu nalepíme už len kus papieru na prekrytie.


Tvorila som poukážku na predplatné časopisu. Názov časopisu som vyskladala z penových písmenok a zvyšný text je písacím strojom.

  1.  
    Na pozadie som použila papier s jemnými bodkami, aby na ňom vynikli kvety – tie som si povystrihovala z ďalšieho scrapbookového papiera a naukladala po obvode poukážky. Kvety som lepila tavnou pištoľou, aspoň majú trošku 3D efekt : )
Pridala som ešte pár bielych perleťových flitrov a nakoniec som poukážku previazala povrázkom bakers twine, aby to pôsobilo tak trochu ako zabalený darček. A pre vianočný efekt aj rolničku : )
 


K poukážke som vyrobila aj jednoduchú obálku z kancelárskeho papiera veľkosti A4 (to som plánovala už dopredu, preto som veľkosť poukážky zvolila takú, aby tam na šírku nakoniec aj vošla). Papier si preložíme na trikrát – ako na obrázku:
 

Na bokoch prešijeme strojom a obálka je hotová.
 

A nielen obálka, ale aj celá poukážka. Veselé tvorenie : )


1 komentář:

  1. super ♥ asi tiez nieco budem musiet vytvorit lebo aj ja planujem viacere predplatne :)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover