pondělí 12. prosince 2016

PRODUKT Papero amo

JANA B.

Advent! Vánoce! A s nimi i prosincové minialbum, které letos opět tvořím (a spolu se mnou, snad, i pár děvčat, které přišly na kurz a společně jsme si udělaly krásnou vánoční tvořivou atmosféru). A pokud stále váháte, jestli se do toho pustit, tak s adventním kitem od Lucky Barabas vám to půjde samo!! Já mám tedy tendenci si úžasné kartičky trochu syslit do Project Life, ale i tak používám většinu materiálu. Velké papíry jsem uplatnila do posledního kousku.


Ideálním stavem by byla půlhodinka každý večer, kdy bych si vytiskla fotku a zrovna nalepila. Takhle se skluzová situace objevila i tady, ale ten malý formát je opravdu příjemnou změnou a radši usednu k minialbu než k velkému PL.


Album jsem začala tvořit ještě před začátkem prosincem, kdy začíná pravé December Daily. Pro mě je důležité celé adventní období. Díky letošní aplikaci červených akcentů konečně mohu používat všechny červené kartičky z loňského PL kitu od Silvie_Art (ty kalendářové děvčata našla na skladě a vy si je můžete pořídit TADY).
V minialbu ráda střídám různé rozměry a většinou nemám dvě následující stránky stejné velikosti. Zde jsem například použila malou kartičku 3x4, následuje chrastítko z insta kapsy 4x4 a potom papírový pytlíček, ve kterém děvčata posílají kitové ozdoby.


Na pytlíček jsem nalepila fotku a z druhé strany kartičku. Dovnitř se mi krásně vešla visačka s receptem.


Akrylový nápis PROSINEC jsem musela použít! Je nádherný a je z aktuálního simple kitu.


 Na prvního prosince jsem měla fotek více, a tak jsem udělala odklápěcí záležitost. Visačka s textem je zasouvací.



Rozměr alba je trochu nepraktický, co se řezání velkých papírů týče. Má velikost 5x6 inche, a tak vám při řezání vždy proužek papíru zbyde. Ten ale využijete na zdobení, tady nic nepřijde nazmar. Mně se na této velikosti alba líbí, že mohu použít velkou fotku 10x15 cm a ještě mám místo na journaling. A sympatické je, že netvoříte na čtverec (viď, Jani).


Velkou kartičku 4x6 jsem uřízla a použila na výšku. A hned máme další zajímavý rozměr.


Malou kartičku 3x4 jsem v jednom bodě proděravěla a zavěsila pouze na tu jednu dírku (ta je zpevněná zlatým samolepkovým kroužkem - byl součástí Planner kitu).  I když kartička tak nějak mezi stránkami visí, přidává albu na rozmanitosti.


Dopisy Ježíškovi a Father Christmas, páč u nás je to všechno nadvakrát, tentokrát přijdou do obyčejné poštovní obálky, kterou jsem zlatým zbytkem papíru od Teresy Collins dozdobila.


 Tady jsem fotku nalepila přímo na vellum se zlatými puntíky a pobavilo mě, že parádně doplňují bokeh effect světel na fotce.


Třetí adventní neděle za námi a já s jazykem na vestě včera dolepila druhou. Mám se co činit, ale i přes tu nestíhačku si tohle lepení opravdu užívám. To kouzlo blížících se Vánoc totiž dýchá z každé stránky! Tvořte a prožívejte tak krásnou adventní atmosféru, cukroví počká!

8 komentářů:

  1. Překrásné,taky miluju insta album pro jeho malinký, ale zároveň dost veliký rozměr :o)Taky se ještě do Vánoc chystám jedno vytvořit, jako dárek. Přeju krásné adventní chvilky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. insta je taky bozi, to se tesim, jestli nam ho potom ukazes, Luci. At se krasne tvori!

      Vymazat
  2. Krásné...něžné...sváteční...prostě super!

    OdpovědětVymazat
  3. Jani,December Daily v Tvém podání, to je DOKONALOST! Nádherné už bylo loňské album a letošní vypadá ještě propracovaněji :-)

    OdpovědětVymazat
  4. uzasnost ♥ nechapem ako a kedy to stihas ale je to nadhera ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  5. skvelý album :-) a tiež zbožňujem v albumoch rôzne rozmery

    OdpovědětVymazat
  6. Taktak, překrásné! A taky nevím kdy, po všech těch vánočních přáních se horko těžko dokopávám k pokračování v albu(pořád ještě léto), natož být takto aktuální. Super!

    OdpovědětVymazat
  7. moooc dekuji vsem, uz jedu dal! :D tohle mini je asi jedine aktualni album, ktere delam, jinak mam to nase PL samou "diru" :) tesim se, co nam s kitem ukazete vy!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover