neděle 11. prosince 2016

PROJECT LIFE day

LEA 

V dnešním článku PL day vám ukážu, jak jsem zase vyšívala :-). No jo… je zima, času mám zase více, tak si se svým PL trochu hraju. Tentokrát jsem ve 43. týdnu chtěla zachytit své cestování :-). V pondělí ráno jsme po velkém workshopu PA vyrazily z Prahy do Uherského Hradiště vybalit auta. Z Hradiště jsme pak jely domů, tedy do Přerova. A ve čtvrtek jsem zase jela směr Liberec. Pro někoho je takové cestování běžné, ale pro mě ne, takže jsem chtěla, aby to v mém PL bylo vidět.

Omlouvám se, že vám neukážu žádné fotky postupu, ale bohužel vždy byla tma a takové fotky se nedají publikovat… ale však vy jste velice šikovné a takové fotky vlastně ani nepotřebujete :-).

Na realizaci toho, jak své cestování zachytím, mě navedla v Liberci Lucka Pilátová. Z internetu jsem si vytiskla mapu České republiky a na kopírce jsem si ji upravila podle velikosti kapes. Vytiskla jsem si asi 3 různé velikosti a pak jsem si vybrala tu nejvíc nejlepší :-). Šídlem jsem si připravila obrys naší vlasti a trasu z Prahy do Hradiště a Přerova a z Přerova do Liberce. Pak jsem si vše vyšila. Jednotlivá města jsem označila enamelkama.



Na tento týden jsem používala materiál z krásného říjnového simple kitu PA, takže jsem chtěla použít i peckovní sadu zvířátkových razítek, která se k tomuto kitu prostě hodí. Tématicky se mi sice k tomuto týdnu vůbec nehodí, ale to mi nevadí… já jsem je tam prostě chtěla :-). A když už jsem tak byla v tom vyšívání, tak jsem si vyšila i zvířátka :-). Otisk razítek jsem si zase šídlem nadírkovala a pustila se u Gilmorek do vyšívání. Místo očiček jsem zvířátkům nalepila enamelky.






Pěkný PL day všem!

8 komentářů:

  1. No to je super Leo, hlavně ta vyšitá mapka samozřejmě ... to se Ti povedlo.

    OdpovědětVymazat
  2. Leuš, krásné celé, ale ta vyšívaná zvířátka ... kouzelné! :-)
    P.S. Bylo mi ctí bydlet s Vámi!

    OdpovědětVymazat
  3. Leuško, vymazlené do poslední enamelky!!! <3 Zvířátková razítka jsou nádherná a vyšitá jsou ještě krásnější.

    OdpovědětVymazat
  4. To se ti povedlo, zviratka jsou super, perfekni napad ty enamelky:-)

    OdpovědětVymazat
  5. leuska super. jasne ze zvieratka su bezkonkurencne ale mne sa aj tak najviac paci ta mapa :))))

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover