čtvrtek 22. prosince 2016

Život v design teamu / VALIKA

VALIKA

Prajem vám všetkým krásny deň,
tento mesiac vám mám rozprávať práve ja o tom aké je to byť v DT Paperoamo. Je ťažké písať o niečom, čo by ste vedeli pomenovať niekoľkými synonymami typu - super, úžasné, zábavné, skvelé, nikdy ho dobrovoľne neopustím kým ma nevykopnú .... ale pokúsim sa :)


Ako už viete v lete sme si aj s mojim Vilom urobili výlet a ja som sa nemohla dočkať kedy uvidím kanceláriu / sklad PA na vlastné oči a je to naozaj krásny priestor. Inak baby naozaj pracujú :) Aj keď mali voľnejší deň tak makali ako včeličky

Pozrite na Peťku a jej rovný chrbát. PS: nevedela , že ju fotím :) 

A musím zdôrazniť, že makali len baby ... Pán ředitel totiž oddychoval (bol vyčerpaný z toľkého brechania na vlaky).

Sused odvedľa Kaloušek je najviac super pohoďák. Detail na jeho "pelíšek" medzi športovými vecami, ktoré Vilo vrelo odporúča.

A je obrovský
a rád sa ňuňká

Áno, som psíčkar. Počas roka ste videli viacero fotiek koláčikov kam zájde každá návšteva, ale ja by som chcela ukázať nádherný interiér tejto vynikajúcej cukrárne.

Pre mňa je však život v DT o nekonečnej inšpirácii. Hlavne tento rok som bola milo prekvapená extra dávkou talentu, ktorú dievčatá prijali a som šťastná prešťastná. Ich stránky a práce sú nádherné. Ja mám v podstate Vianoce každý mesiac prvého. Neviem sa dočkať, kedy dievčatá odhalia nové kity. Málokedy ich totiž vidím skôr. A najobľúbenejšou rubrikou sú práve Creative kit projekty. Ich talent a predstavivosť bez hraníc sú pre mňa obrovskou inšpiráciou.

Práve oni ma inšpirovali, aby som tento rok skúšala aj iné formáty pri scrapbookingu. Priznávam bez mučenia, že by ma to bez nich ani nenapadlo. Takže tento rok je môj album rôznorodý a asi ho aj tak nechám, aj keď som to takto neplánovala.

Nájdete v ňom všetko - 12 x 12, 6 x 8, ale aj A4 (falošný 8,5 x 11)

Túto zmenu formátov odporúčam všetkým z niekoľkých dôvodov:
1. možno aj pre vás je 12 x 12 obrovský nekonečný priestor, ktorý vás desí ako mňa a málokedy ho viete zaplniť k vašej spokojnosti
2. máte veľa nevyužitých kitov alebo zbytkov z kitov. Menšie formáty nepotrebujú až tak veľa ozdôb a papierov ako práve 12 x 12

Mám rada aj 6x8, ale najviac ma zaujala práve naša A4. Asi sú moje oči na tento formát zvyknuté, aj keď milujem štvorec ako taký. Pokiaľ to beriete len ako experiment, tak formáty A5 a A4 sú u nás dostupné. Nemusíte investovať peniaze do niečoho nového a ak sa vám to zapáči tak sa podľa toho potom zariadite.

No a život v DT je aj o darčekoch. Okrem krásnych kolekcií som často obdarovaná aj PL kitmi.

Práve tie kity, ktoré mám doma, nový rok a Lucinka Š. ma inšpirovali k predsavzatiu experimentovať s PL. Chcela som pochopiť jeho esenciu, veď toľké z vás podľahli jeho čaru a tvoríte krásne rodinné spomienky. Väčšinou tvoríte vo veľkom na stránkach 12 x 12 tak som si nejaké nakúpila, ale je to strašne veľké. Naozaj ma to šokovalo. Chápem, že nie je problém to naplniť ak máte deti. Stačí, že príde môj malý synovec na návštevu a mám 200 fotiek po 3 hodinách :D a taktiež si viem predstaviť super nabité týždne kde by mi nestačilo ani 6 kapsí na všetky fotky, zážitky a zápisky. Avšak na bežný život, počas ktorého si neviem zapamätať dátum a týždeň sa skončil skôr než začal, je to pre mňa fakt veľa :)

Ale albumy mám krásne
Je však jedno čo plním pravidelne každý mesiac - s kitom mi posiela Anička malé ľúbostné lístočky :) Byť v DT je totiž aj náročné. Veľa fotenia a upravovania, tvorenia, premýšľania, pochybovania, hľadania, písania ... konkurencia je veľká a keď vám niekto "vyfúkne" nápad alebo techniku, ktorú ste mali už pripravenú tak sú to niekedy aj nervy :)

Mám tam ďakovné kartičky aj od Martinky, pre ktorú som tvorila minulý rok. Tieto milé slová ma potešia pri srdci a utvrdia v tom, že baby si našu prácu vážia.

To bude asi všetko moje milé. Niektoré experimenty nevyšli úplne podľa mojich očakávaní, ale budem v nich pokračovať aj budúci rok. Musím nájsť niečo čo ma bude baviť tak veľmi ako cardmaking :) Som šťastná, že som sa s viacerými z vás stretla aj osobne - či už na Terke alebo na našom PA kurze. A teším sa na ďalšie stretnutia.

Prajem vám krásne Vianoce. Veľa pohody a zážitkov, aby bolo čo scrapovať a PL-kovať a aby bol December Daily pekne plný :)

Valika
PS: zmohla ma aj Planner mánia. Dlho som premýšľala, dlho som odmietala ... ale napokon ho mám doma. Som zvedavá. Zvíťazil Platinum. Plány mám veľké. Nesmie skončiť prázdny ako moje albumy :) tak si držme prsty. opäť sa blíži obdobie novoročných predsavzatí.

5 komentářů:

  1. Moc hezky sesumírované! Krásné vánoce, PA!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ďakujem aj vám. užívajte ešte posledné chvíle vianočnej atmosféry ♥

      Vymazat
  2. tak na TVUJ planner se tesim moc!! a pranickovi mistri se odnikud nevyhazuji! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ;) dakujem bude trosku iny ako ten tvoj ... ale uvidime ♥ a diky pobavila si ma a zaroven upokojila :-D

      Vymazat
  3. Těším se Valiko na tvůj planner! :))

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover