sobota 7. ledna 2017

BACKSTAGE Papero amo

ŽIVOT V PAPERO AMO

Máme moc rády naše pošťáky. A tak jsme si pro ně v prosinci připravily takový malý vánoční balíček a číhaly jsme na to, až k nám pojedou. To nebyl zas tak velký problém, protože Pavlína objednala snad všechny dárky přes internet a tak se u nás zvonilo dost pravidelně. A v krabičce měli supervánoční ponožky, Red Bull a naši PFku. No a jo. Posypaly jsme to flitrama. 

P.S. Pan z DHL už měl při dalším závozu ponožky na nohách a hrdě nám je ukazoval. A včera jsem nutili pana PPL aby ukázal nohy. Nechtěl. 


Byl Mikuláš. A krásná jinovatka. A já jsem čekala na nádraží v Přerově, až si pro mě někdo přijede, protože moje auto se rozhodlo, že je prostě MOC velká zima a nikam jedeme. A za plotem stál mikuláš a tři čertice a pili rum. Nejsem si jista, jestli to bylo ze strachu před výkonem, nebo úleva po něm. Ale já jsem chytla tohle: 


Peťa nejradši pracuje na zemi. Má tam totiž nejvíc místa a navíc - piknikovou dečku, jak tomu říkáme. Tady zrovna skládá balíčky s překvapením tak, aby v každém byl stejný počet výseků. A všimni si kočičkových ponožek!


To bylo tak. Viděly jsme ve Slováckém divadle skvělou hru "Fraška ála krab." No a MOC se nám líbily ty kostýmy! A pak jsem měla v červenci narozeniny. A Pavlína říkala, že si na ten dárek teda ještě trochu počkám. Na a teď to přišlo! Otevřu dveře a tam Pavlína v kostýmu TRESKY. Do kterého se soukala u sousedů se slovy: "Čau Tome, můžu se u tebe převlíct za tresku?". A dala mi můj nejoblíbenější kousek z celé hry - kraba Edwarda. Na celý týden! No chvilku jsme se bály, že na nás soused zavolá odchyt z blázince. Ale pak jsme mu nabídily, aby si kraba vyzkoušel. A to bylo štěstí! Mával klepetama na celou ulici. V kostýmech jsme dělali radost všude možně - chodili jsme v nich na Zásilkovnu, doma, na kurzu ve Zlíně. A všichni měli ohromnou radost (nebo strach?!). Nejlepší dar!



Saturninovi taky chodí balíky. Jeden se psím žrádlem přišel zabalený v neuvěřitelně promyšlené krabičce. Z té se po složení stala mini psí bouda! Saturnin si ovšem myslel, že je to nějaká past a tak jsme tuhle zašívárnu věnovali kočce Žofii. Miluje to. 


Máme v obchodě takové malé rozkošné stromečky od Crate Paper. No a máme je tam hlavně proto, že jsem věděla, že po nich bude Pavlína moc toužit. A taky že jo. Vyrobila z nich totiž tohle!


Tapír přijel z vánočního výletu v Litvě. Peťa miluje tapíry. A když jsem ho uviděla v tamnějším Tigeru (ano, byla jsem tam asi hodinu!), tak bylo jasné, že jede se mnou. Má ho teď pořád vystaveného a říkala, že gumovat s ním rozhodně nebude. Je v dobrých rukách.


No a nakonec tahle paráda. Dárek od Pavlíny na Vánoce. To jakože sama nakreslila. Chápete to? Já totiž ne! Je to v deníčku, který mi dala pod stromeček a kdovíproč mě napadlo, že mu budu říkat Pierce Brosnan. Že by nějaká podoba? 


Děkujeme za návštěvu a příště zas, doma u Papero amo ♥

4 komentáře:

  1. :) Máte tam holky veselo, článek a váš papírový život mě baví!

    OdpovědětVymazat
  2. paráda ♥ ja by som uvitala namiesto Toma v tom paradnom kostyme Pavlinku ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ONI mě nevyfotili! A to jsem se v tom pekla i na kurzu. Ty herce vážně obdivuju: vidíš jenom dopředu, neslyšíš, smrdíš :P

      Vymazat

Pin It button on image hover