pondělí 16. ledna 2017

PRODUKT Papero amo

LEA 

V dnešním článku se zaměřím na černé linky.


Kdo se na podzim zúčastnil našeho velkého workshopu, tak tyto linky dostal společně se sadou báječných tužek zdarma. Já se musím přiznat, že jsem linky dostala teprve minulý týden a na seznámení s něčím novým většinou potřebuju trochu více času. V tomto případě ještě sehrál svou roli můj zdravotní stav… od pátečního odpoledne mám zvýšenou teplotu a to je pro mě stav trochu na umření :-). Takže, prosím, buďte k mému layoutu trochu shovívavé, protože jsem se nejdříve musela nadopovat, abych jej vůbec dokončila :-). Fotky postupu také nemám, protože jsem layout tvořila až k večeru a jak možná víte, mám zrcadlovku v servisu, takže fotkami z kompaktu jsem se ani nezatěžovala. Tolik k mému nelichotivému zdravotnímu a fotografickému stavu :-).

Na layout jsem použila materiál z prvního PAGE kitu Papero amo.




Rámeček jsem si nejdřív nalepila na bílou čtvrtku, a protože jsem jej nechtěla nechat bílý, tak jsem si vnitřní výseky obkreslila na čtvrtku s modrými cákanci, vyřezala skalpelem a podlepila 3D lepící páskou.





2 komentáře:

  1. Super zuby...to mi připomíná, že jsem na linky tuhle koukala a říkala jsem si, že je už musím konečně prubnout :D. A jinak PL budeš dělat normální formát nebo taky tento užší?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. PL zůstávám u normálního formátu :-) tohle album jsem ještě do skříně nacpala :D

      Vymazat

Pin It button on image hover