úterý 24. ledna 2017

PRODUKT PAPERO AMO

Adventní album naposledy
JANA B.

Ještě Vánoce? Ještě Vánoce! Sice jsem tohle album dokončila již na začátku ledna, ale na December Daily se u nás v týmu stála fronta. Prostě a jednoduše, Silvie i Alča mi jistě dají za pravdu, že tvořit předvánoční album byla jedna velká radost. A já se moc těším, kdo další bude něco podobného tvořit letošní rok.


Několik stránek jste měli možnost vidět ještě během Vánoc (najdete ZDE). Ty, které mi přijdou nejzajímavější, vám ukážu teď a tady. A pozor! Na konci článku na vás čeká VIDEO (!). Mé první a na dlouhou dobu asi poslední, protože to bylo jedno velké trápení. Musím to vychytat a hlavně sehnat nějaký šikovný video editor. Tímto prosím o vaši maximální shovívavost, neb kvalita videa je kdesi hooodně daleko za tím, na co jste u našich děvčat zvyklé. 

Letos jsem do alba zařadila několik průhledných fólii se zlatými rámečky. Krásně album oživí a provzdušní. Z druhé strany fotky je povídání, jak moc se nám tahle pohádka líbila.


Na fólii jsem připevnila i šitou kapsičku na visačky. Kdybych děrovala přímo do kapsičky, tak by se mi hodně zmenšil vnitřní prostor.


Z téhle záležitosti mám velkou radost. Někdy je velká fotka prostě potřeba!



Zbylo mi vellum a jelikož album díky němu nenabyde, tak jsem na konci tvoření ještě přidala tuhle stránku. Stačí ozdobit kraftovým stromečkem.


A tohle je POSLEDNÍ kousek zlatého puntíkatého vellumu. Moje nejmilejší minialbová záležitost. Bylo tedy třeba mu dát opravdu důležitou funkci - letos byl 25. prosincový den tím nejdůležitějším.


V adventním kitu je několik velkých kartiček, které se dají uprostřed přehnout a tvoří takové malé přáníčko. Roztomilost! Jednu takovou jsem na jednom místě proděravěla a nalepila fotky dětí s popiskem toho nej dárku.


Druhá šitá kapsička. Jak jsem to viděla u Ali Edwards, dala jsem každému doma visačku, ať něco k Vánocům napíše / nakreslí. Výsledek? Albert namaloval traktor, Ami vánoční stromek, já napsala dojmy z našich anglických Vánoc a tatínek ... třeba příští Vánoce se dočkáme.


A teď to slibované video (doporučuji nezvětšovat zobrazení :)).


Tímto Vánoce 2016 uzavírám, ale těším se, jaké projekty pošlete do naší vánoční challenge podle Silvie! 

17 komentářů:

  1. Jani jedným slovom luxusní :-) album je kraaasne si velkou inšpiráciou ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhera, krásný zpracování! <3

    OdpovědětVymazat
  3. super truper ♥ robit video je des a hruza, ale nevzdavaj to prosim. je to nadhera ♥ dakujeme za zdielanie ♥

    OdpovědětVymazat
  4. To je strašně moc pěkný :).Takový malý rodinný poklad. A video na mobilu vypadá dobře :). Díky.

    OdpovědětVymazat
  5. Video naprosto super!!! A já jsem ve tvém December Daily!!! WOOOOW!! ☺ Nádherné album. Třeba se hecnu a taky ho ještě dodělám 😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no jeste abys tam nebyla :D jsi nejcastejsi scraparsky clen naseho alba :D Moni, musis! to das!

      Vymazat
  6. Jani, božííí, ale to ty máš vždy! Album je nádherné a hlavně to písmo! To ti teda závidím, takovýhle krasopis, budeš ho učit na kurzu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Takovou nádheru ti opravdu můžu jen závidět. Letošní vlastně už loňské Vánoce asi dodělat nestihnu, ale do těch s datem 2017 se určitě pustím s velkou chutí.

    OdpovědětVymazat
  8. Jani, úžasné! Vymazlené, no není co dodat :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Úúúúžasnééé 👍 a video je super lebo vidieť naživo ako to vlastne je poskladané

    OdpovědětVymazat
  10. holky, vy jste vsechny tak mile!! dekuji moc za vsechny komentare a za maximalni shovivavost s mymi video zacatky ... uz jen diky vam to nekdy zase zkusim znovu a snad i lepe! jeste jednou dekujuuu! <3

    OdpovědětVymazat
  11. Jani, vymazlená nádhera!!! Naprosto souhlasím s Jaajou K - to písmo ti závidím! Jak tohle tiskací, tak psané

    OdpovědětVymazat
  12. Janičko máš to moc krásné ... byla jsi taky mojí inspirací a nakopla mě a poprvé jsem dodělala Adventní album ... díky, díky ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarusko, opravdu? No tak to mam velikou radost! Musim ho videt! .. a dekuju!

      Vymazat
  13. neskutecna nadhera a tech uzasnych napadu! az jednou budu delat minialbum, mam spoustu inspirace!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover