čtvrtek 19. ledna 2017

Život v design teamu / LUCIE

LUCIE

Popravdě jsem si do teď našeho design teamu moc neužila. Poslední tři roky jsem trávila většinu roku v Indii, kde jsme částečně žili. Před Vánocemi jsme se ale přestěhovali zpět do Olomouce, a tak doufám, že se konečně zapojím víc. S některýma holkama z DT se znám jen virtuálně a to je velká škoda.



Dnes vám tedy alespoň ukážu, kde tvořím a kde vznikají mé stránky. A věřím, že když se já vejdu se svým tvořením do našeho mini dvoupokojového prostoru, tak už každý. Všechno začíná tady, u počítače. To mi zabere vždy nejvíc času. Výběr a třídění fotek. Méně už úpravy. Nejhorší je se rozhodnout, které fotky použít v daném měsíci a které ne (však mi jistě dáte všechny za pravdu).
 

Větší stůl se mi sem bohužel nevejde, mívala jsem 2 stejné spojené a to bylo super, na jednom jsem měla rozložené album, na druhém počítač. Hned po pravé straně a za mnou je postel (teda zatím jen matrace).
 

V druhém pokoji se skrývají všechny mé scrap potřeby. Zatím se mi musí vejít do těchto dvou skříněk. Občas se neudržím a něco přikoupím, ale pak také musím něco jiného prodat, aby se mi to tam pořád vešlo. Jinak tahle místnost slouží jako obývák a herna v jednom a stůl se mi sem už bohužel nevejde.
 



V několika dřevěných krabičkách mám kartičky, samolepky, ozdoby, washi pásky a nějaké fotky, co čekají na své místo v albu.
 

Ve dvou papírových krabicích pak milované dřevěné výseky, nějakou tu abecedu a pár větších samolepek. A ještě papíry, které používám rozstříhané na kartičky a oblíbené velumové papíry.



Na okně mám tiskárnu, od léta novou (Canon MG7751), a jsem s ní spokojená, jen mě vytáčí, že když tisknu fotky s bílým okrajem, tak jedna strana je vždy širší. Jinak obdivuju všechny, co si vyvolávají fotky v labu, já nikdy nejsem schopná jich upravit víc, než na jednu stránku. A i tak často nějakou za pochodu tisknu znovu, když potřebuji jinou velikost.



Na alba už nezbylo v pokojích místo, a tak jsou na chodbě (stejně jsem slyšela, že nižší teplota dělá fotkám dobře). Používám černá látková alba, sice se mi líbí všechny ty barvy, ve kterých se alba dají koupit, ale když jsou takhle vedle sebe, tak je potřebuju mít všechny stejná, haha, asi nějaká deformace. Jo a to album bez čísla, je 2016, na 2017 ještě ani nemám. A třeba to někoho uklidní, ale ani jedno z mých alb není kompletně hotové a z 2015 a 2016 mi chybí dokonce několik měsíců.
 



A takhle on mi pořád se vším pomáhá!
 

18 komentářů:

  1. Luci, vůbec si mne neuklidnila - jak může někdo být tak krásně zorganizovaný v tak malém životním prostoru? Úžasné! Nedosažitelné!
    P.S. Taky scrapuji ve 2 pokojích a občas i v koupelně ... ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Lucinka milujem ked s nami zdielas svoje sukromie. nadhera. skoda, ze tu nie je pin-it button. vsetko by som si pridala do nastenky s nazvom "dream home" :) nádhera a to, že mas len tak malo veci a tvoris take krasne projekty je nesmierne inspirujuce ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jejej dekuju moc. No ja uz nekolik let redukuju pocet svych osobnich veci a jsem stale spokojenejsi a spokojenejsi. Clovek toho opravdu potrebuje velmi malo :)

      Vymazat
  3. Teda když vidím Tvůj úžasný pidimidi scrap prostor a jen tolik věcí, nechápu proč mám tolik krámů ... které si už delší dobu říkají o selekci ... budu se muset nad sebou zamyslet ... jinak jsem ráda, že jsi zpět v ČR a moc se těším na Tvé příspěvky ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuju moc, no ja nesnesu mit doma neco co nepouzivam a tak porad tridim a prodavam/daruju/vyhazuju. A ze jsme zpet, jsem take moc rada :)

      Vymazat
  4. Tak toto je neuveriteľné 😳 na takom malom priestore sa dá tvoriť a ešte tak krásne 👍 A krásny bytík 🌸

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju moc, jeste ze se da spousta veci tvorit digitalne, jinak nevim nevim :)

      Vymazat
  5. Luci já to nechápu! Jsi úžasná. Když si vezmu, kolik mám věcí a některé zbytečné...měla bych se nad sebou zamyslet! Máš krásné prostředí doma!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju Dani, potrebuju cisty prostor kolem sebe abych mohla tvorit (coz s jednim 4letym vytrznikem neni uplne snadne) ale konecne to u nas ted vypada tak, ze jsem tu spokojena

      Vymazat
  6. no tak to je nadhera, Luci!! Krasny clanek, uzasny byt, ale hlavne, jaktoze toho mas tak MALO? :D tesim se na dalsi a dalsi setkani <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, dekuju moc. No ja kdyz toho mam vic, tak stejne zapomenu, ze to mam a nepouzivam to, uz takhle ani nevim kdy to vsechno spotrebuju s mym pristupem "jedna az dve ozdoby na stranku" haha, musim jich tam zacit davat vic

      Vymazat
  7. Luci, nadherny byt i prostor pro tvoreni! Prostredi, ktere na fotkach ukazujes je vlastne stejne uchvatne jako tve stranky. ❤
    Clovek toho potrebuje opravdu malo. Sama jsem ted taky v tridici, prodavaci, vyhazovaci fazi...uz se vubec nevejdem. Cerstvy clen domacnosti ma zatim jen jeden suplik...moje papiry zabiraji pulku mistnosti, to proste musim zmenit... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mas pravdu Adi, jak prijde dite, cloveku to zmeni pohled na veci a zbytecnosti. S detmi je to trochu vyzva, ale oni si nakonec stejne nejradeji hraji s obycejnyma vecma z domacnosti, misto kupy hracek :)

      Vymazat
  8. :D taký krásny bytík sa dostáva v paperoamo? :D no už len ten poriadok by stál za to ;) neplánujete zas robiť nábor? :D krásny článok, Luci

    OdpovědětVymazat
  9. respekt za krásu, preciznost, organizaci...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju :) jen v tech albech uz je to horsi (chybi nekolik mesicu z kazdeho roku)

      Vymazat

Pin It button on image hover