sobota 18. února 2017

4. narozeniny PA - NOVÁ narozeninová KOLEKCE


Společné úsilí JANY BENNETT a SILVIE_ART nemohlo dopadnout jinak, než skvěle! Jani nakreslila a Silvie to všechno zpracovala do téhle nádhery!

V kolekci najdeš samozřejmě kartičky do tvého alba...


...samolepící abecedu ve dvou arších...
 ... vellumové samolepky ...


 ... spousta textů na papírových samolepkách ...


... luxusní sadička výseků...

... a sada razítek...



UKÁZKY PROJEKTŮ Z KOLEKCE




SOUTĚŽ
Napiš nám do komentářů, jak se ti kolekce líbí a přidej svůj tip na téma další!

VÝHRA
Celá kolekce NAROZENINY v hodnotě 600 Kč.

UPDATE 20.2. 
VÝHERCE
č. 21 - Kateřina Spiegl

46 komentářů:

  1. Nádhera. Duhové barvičky miluju a navíc tyto jsou takové něžné :) budou se hodit ke všem fotkám.
    Můj další tip na sadu: konkrétně mně by se hodila nějaká sportovní sada (kolo, lyže, sáňky, brusle...)

    OdpovědětVymazat
  2. Jóóó, tak ta je úplně nejvíc nejlepší ;-) Krásné barvy i nápisy!
    A s návrhem na nové téma jsem se trochu předběhla už v dnešním gratulačním komentáři...
    Moc by se mi líbila sada razítek (aby šla použít na přáníčka i na stránky) a samozřejmě klidně i ostatní "doplňky" na téma káva/čaj. Třeba něco jako má Lawn Fawn, SSS, ... ale v češtině a aspoň s jedním "českým" hrnkem, nejen s těmi papírovými kelímky ;-) A s razítkem kávového zrna a s razítkem kopce šlehačky, a... A aby aspoň jeden nápis byl vymyšlen tak, aby se dal použít jako stoupající pára od kávy/čaje ;-) No já vím, že už si moc vymýšlím... Ale když jste se zeptali... ;-)
    Věřím, že PA mi jednoho dne ten sen splní ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ach, to je přesně kolekce, kterou aktuálně nutne potřebuju :-). Líbí se mi moc! Protože se blíží jaro a s ním i hezké počasí, brala bych jako další kolekci nějakou výletní. Všichni se totiž těšíme az na nějaký ten výlet vyrazíme.

    OdpovědětVymazat
  4. Teda, ta sada je dokonalá, krásné pastelové barvy. Protože s manželem hodně cestujeme po ČR uvitala bych nejakou sadu na téma výlety, hrady, muzeum, ZOO.

    OdpovědětVymazat
  5. Jo a ještě sada pro počítačové a jiné elektronické maniaky. Aby tam byl notebook, stolní počítač, mobil, tablet, myš, sluchátka, atd... A Enter, Delete atp. a nějaké "počítačové" české nápisy.
    A taky nějaká svatební sada na přáníčka s veselým razítkem ženicha a nevěsty (ještě jsem bohužel neobjevila žádné, které by se mi na 100% líbilo) a samozřejmě nápisy. Vím, že už nějaké máte, ale znáte to, my syslové nikdy nemáme dost ;-)
    Další nápady by ještě byly, ale už si je radši nechám na páté narozeniny PA ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Juuuva, to je krasa...barevne, ale presto ciste a dokonale ladici. Takze opet a zase to proste musim mit!!! Manzel me asi dobije az uvidi ucty :D
    Uz jste toho pro nas vymyslely opravdu spoustu...jeste me tak napada vzdy, kdyz tak tvorim nejake prani nebo stranku pro muze, coz se mi tvori opravdu nelehce, tak bych privitala neco s ryze chlapskou sadou - barvy papiru, razitka, vyseky, vlastne cokoli k tomuto tematu.

    OdpovědětVymazat
  7. Nejdřív jsem si říkala,že je to pěkná divočina,ale čim vic se koukam tim se mi libi vic. Barvy k sobe hezky jdou a vystihuje přesně narozeninovou atmosféru.Takze nakonec velká pochvala.
    Jitka H.

    OdpovědětVymazat
  8. Holky, texty tohoto typu mám skoro na každém projektu, to je moje srdcovka. Když budou ještě bílé na černém podkladu, bude to naprostý TOP!
    Razítko, výseky, samolepky- těším se móóc, až mi dorazí domů. :)
    Jako další téma se teď samy nabízí Velikonoce, ale kdyby to mělo být něco spešl pro mě, tak téma MOŘE. Na akvarelovém podkladu mořský koník,korály, mušle, jé to bych letos využila, bereme totiž děti poprvé k moři ;0)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to je báječné :). Ač to hýří barvami, tak to k Janče sedí. A co dál? Něco Velikonočního nebo výletního (výletní by bylo fajn, kdyby to bylo rozděleno aspoň na městské výlety, kulturní, přírodní ...).

    OdpovědětVymazat
  10. Nejdřív jsem si říkala,že je to pěkná divočina,ale čim vic se koukam tim se mi libi vic. Barvy k sobe hezky jdou a vystihuje přesně narozeninovou atmosféru.Takze nakonec velká pochvala.
    Jitka H.
    P.s. moc by se mi libila nejaka zahrádkářska kolekce,kde travime vetsinu volneho casu.

    OdpovědětVymazat
  11. Narozeninová kolekce je super. Líbí se mi celá a určitě se v PL albu využije do poslední kartičky.
    Jinak by se mi hodila nějaká kolekce s tématem kultura (kino, divadlo, knihy...)
    Darina J.

    OdpovědětVymazat
  12. Krásná a veselá. 😉❤
    Líbila by se mi nějaká kolekce mořská nebo výletní. 😊

    OdpovědětVymazat
  13. Tak ta je holky paraaaadna a narodeninova téma sa myslim hodím každému.Aj ta farebná kombinácia je super- podarila sa. A ako ďalšiu kolekciu by som prijala tiež podobne ako iné holky nejakú vyletnu sadu. Výlety má v PL skoro každý :-) a nejaké nápisy k tomu by boli super

    OdpovědětVymazat
  14. Teda holky Tak ta je povedena, vau, uplne hiri energii a optimizmem. No me napadla sada- ctvero rocnich obdobi aby tam byli vsechny mesice, nebo tydny. Kdyz clovek potrebuje dohnat skluz:-) no a pak neco ryze zenskeho- pro nas zeny na Md ale i pracujici ( karticky s kabelkou, kafickem, ale I prackou) hesla tipu: navarit, nakrmit... to jsem tam nemohla nechat, konecne sama, to je bordel;-) hihi

    OdpovědětVymazat
  15. jéj, tak tomu hovorím výlev farieb :-D veľmi sa mi páčil tip na kávovú a šálkovú kolekciu, ale aby som navrhla aj niečo iné, tak by som to možno spojila s voľnočasovými aktivitami- knihy, hudba,tvorenie, posedenie pri kávičke/čaji/kapučíne, keďže nie každý je kávičkár :-D alebo mi ešte napadla kolekcia v duchu piesne "Dnes mám rande so svojím mestom" od Tublatanky

    OdpovědětVymazat
  16. Tak to opravdu pecka!! Wau :) Je to nádhera a moc si ho přeju :) A tip na nějakou další? S kamarádkou si každý rok dáváme kolem valentýna nebo na jaře wellness víkend. Abysme si odpočinuly. Co udělat sadu relaxační? To může být jak na výlet, víkend, romatický víkend ve dvou doma nebo kdekoli :) Myslím, že takovou sadu jsem ještě nikde neviděla a já bych hned objednávala :)

    OdpovědětVymazat
  17. No tak ta je nádherná! Ten vodovkový design! Jsou úžasné. Jako další kolekci bych navrhla třeba něco pro maminky. Nemuselo by to být nutně na den matek, ale třeba jen nápisy stylu Mám tě ráda, Foto s maminkou atd. :) vy už byste určitě něco vymyslely :) Nebo by to mohlo být celkově pro rodinu :) takže maminka, tatínek, sestra, bratr, babička, dědeček, atd :) každopádně se velmi těším, až vytvoříte něco nového :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ta teda je! Krásně duhová a ty nápisy to krásně vystihují :-) Ta se bude v albu vyjímat. A jako další téma by se mi líbilo něco jarního - procházky v parku, květiny, stromy, ptáci, zima ustupuje, den se prodlužuje... a nebo téma domácí mazlíčci - pejsci, kočičky, papoušci... taková kolekce by se mooooc šikla :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Teda tak to je pecka! To se nám bude v létě hodit :-) Líbila by se mi nějaká výletní kolekce a pak taky těhotenská, třeba bych pak konečně zpracovala druhou část těhotenských fotek se kterou si moc nevím rady :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Tak to je kolekce přesně pro mladší dceru, její nejoblíbenější barva je duhová! Jako další téma mě zaujal už navržený nápad s kávou, čajem a hrnky...

    OdpovědětVymazat
  21. Moooooc líbí, pekne barvicky a uplne to vidím k fotkám z 5. narozenin moji holčičky. Brala bych nejakou neutrální kolekci black &white nebo neco čím se daji doplnit kity hodne do kitu doplňuji karticky tahle chvíle nebo svatební. Pak se mi moc líbil lednový page kit brala bych neco podobného v life kitu nebo nejakou podobnou kolekci.

    OdpovědětVymazat
  22. Narozeninová kolekce je úžasná! Ty barvičky jsou skvělé, parádně se k narozeninám hodí :-) Určitě by se mi líbila ještě nějaká rodinná sada kartiček :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Kolekce je nádherná!!! Mě by se líbily nějaké nové prázdninové nebo cestovatelské kartičky :)

    OdpovědětVymazat
  24. Náhodou jsem dnes po pracovní sobotě nakoukla a hned na mě tato kolekce vykoukla při otevření Vašich stránek a opravdu mě na první pohled zaujala svou krásnou barevností a přitom jednoduchostí. Do každého alba by se mi hodila, protože stále je co slavit a kartičky by album oživily. Téma na další kolekci by se mi líbila nějaká relaxační kytičková (jarní), čajíčková+muffinková - pikniková. Ale ať to bude jakékoliv téma, věřím, že vždy bude vyladěno do dokonalosti jakou jsou všechny vaše sady. (Verča S.)

    OdpovědětVymazat
  25. No tak to je pecka, vodovkový styl miluju!
    Další nápad? Asi něco s koníčky - kafíčka, výlety, knížky, apod.

    OdpovědětVymazat
  26. Nádhera! Milujem vodovky a akvarelový efekt sa mi páči vždy. Tipov na kolekcie tu už bola celá kopa, ku ktorým by som sa pridala. Určite by som chcela kolekciu s kávou, tú by som na 100% využila. Potom niečo chlapské/chlapčenské v tlmenejších farbách, takých vecí moc nie je a ja mám doma samých chlapov. Ak mám ešte vymyslieť niečo originálne tak napríklad zima (ale nie Vianoce, obyčajná zima, trvá predsa štvrť roka a väčšina kolekcií býva typicky vianočná), škola (vysvedčenie, skúšky, zážitky so spolužiakmi), jedlo (varenie, kuchynské náradie, obľúbené jedlá, super reštaurácie, kolekcia s dizajnom ako krížiková výšivka.
    Andrea Trokanová

    OdpovědětVymazat
  27. Narozeninova série je skvělá. Neodolala jsem a už ji mám objednanou. A tip na novou sérii... libila by se mi nějaká rodinná. Pro fotky s dětmi, mazlíčky, prarodiči atd.

    OdpovědětVymazat
  28. Waaauuuuu, ta se povedla, svěží, veselé, navíc k sobě ladící barvy! Z té se bude tvořit samo.
    Tip na novou kolekci....jelikož vlastníme 7 zvířátek (4 pesany - plyšové šarpíky, 1 rezavého pana kocoura, 1 tříbarevnou kočku krasavici + 1 černé morče,) tak by se mi líbilo zvířecí téma pro naše (nejen) čtyřnohé kámoše.

    OdpovědětVymazat
  29. wau wau wau to je uzasne.
    A typ? Deti, zvirata, nemoci, prace...
    stecovajana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Uauu! Napřed jsem si řekla, že je to na mě až moc barevné, ale když jsem viděla výtvory design teamu, tak to s fotkama vypadá opravdu skvěle. A co jiného k narozeninám, než barvy, že? ;-)
    Tip na další téma? Mně by se líbilo něco z běžného dne - cesta do školky / školy / práce, maminka vaří, táta kutí, steleme postel, pereme, žehlíme, děti si kreslí, děti v postýlce, snídaně na stole, večerníček, na gauči apod. Nebo třeba kolekci "den blbec". Chybí mi hesla jako normální, běžný, všední, naštvaný, bez nálady, uplakaný a tak :-) Děkuju, Sonča

    OdpovědětVymazat
  31. Kolekce je krásná, barevná, pozitivní. Napadá mě kolekce nemocniční, doktorská. Anet

    OdpovědětVymazat
  32. Ach, to je přesně kolekce, kterou aktuálně nutne potřebuju :-). Líbí se mi moc! Protože se blíží jaro a s ním i hezké počasí, brala bych jako další kolekci nějakou výletní. Všichni se totiž těšíme az na nějaký ten výlet vyrazíme.

    OdpovědětVymazat
  33. Luxusní, miluju barvy a pro blížící se jaro prostě super :-) a další kolekce? Co třeba rodinný relax, piknik, sport, kávička s dortíkem :-) a pro změnu v nějakých neutrálních barvách.

    OdpovědětVymazat
  34. Nádhera.. jemné kartičky a veselé barvičky:) uvítala bych nějaké téma k dovolené - taková ta typická česká dovča (hrady, zámky, les, řízky k svačině, alá Homolkovi;)), svatební kolekci, školka/škola.. Petra B. (petibene@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  35. Kolekce je moc krásná, už ji mám v rezervaci. Mně by se líbilo nějaké školní, školkové téma, protože máme chalupu, tak něco v tom stylu...léto na chalupě, výlety, cyklovýlety apod.

    OdpovědětVymazat
  36. Krásná, krásně barevná. A tip na další kolekci? Myslím, že cestovatelských a výletních není nikdy dost

    OdpovědětVymazat
  37. Janičko, kolekce se moc povedla, jelikož narozeniny a oslavy má přece každý, takže jdu do ní. A můj typ na další kolekci ? - turistika, tr. boty, batoh, kolo a prostě vše spojené s touto tématikou a cestováním ... protože to se hodí vždy a všude ...

    OdpovědětVymazat
  38. Krásná! Další by mohla být třeba svatební... :-)

    OdpovědětVymazat
  39. No tak to je krása!!! To se Janče moc povedlo! Čistě narozeninová kolekce tu chyběla. Co se týče nápadu na další kolekce, tak bych byla ráda za nějakou kolekci týkající se víkendových výletů a cest. Toho člověk za ten rok absolvuje určitě hodně ...

    OdpovědětVymazat
  40. Kolekce ve mně evokuje jaro, léto, pikniky... Samé krásné věci :) Povedla se vám! Nápady na kolekce mě občas při tvoření napadají, třeba hodně zmiňované cestování třeba mapička ČR z workshopu byla naprosto geniální, brala bych jí i vetší), pak mě ještě napadá craftová kolekce. Ale vaše nápady jsou stejně vždycky nej

    OdpovědětVymazat
  41. Dětské,hravé a letní! Další téma? Kavárna, cukr, moc cukru :-) každá chodí s ženskými na kus řeči poklábosit ne?

    OdpovědětVymazat
  42. Krásné barvičky, to musím mít ;-) Peťa Proch

    OdpovědětVymazat
  43. Krásně veselá kolekce, prostě skvělá, pozitivní, barevná. A mně by se jako další líbila "prázdninová" kde by byla turistika, stanování a aktivity v přírodě ;)

    OdpovědětVymazat
  44. Já už ji mám objednanou, takže to asi mluví za vše :o) Taky by se mi líbila nějaká prázdninovo-cestovní.

    OdpovědětVymazat
  45. Krásná kolekce! Konečně dám dohromady fotky ze synových prvních narozenin, s touto kolekcí to půjde samo :) a jinak budu se opakovat, ale taky by se mi líbilo nějaké výletnické, víkendové, cestovatelské téma, to se hodí pořád...

    OdpovědětVymazat
  46. holkyyyy, už fakt udělejte tu kočičí, prosím :-)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover