neděle 5. února 2017

Jak bylo ve Phoenixu - výstava CREATIVATION / CHA 2017


update 13.2.2017 / Výherce dárků z veletrhu najdeš na konci článku ♥

Jestli jste zažívaly infarktové stavy z našich reportáží z fraknfurtského veletrhu, tak zbystřete a připravte si defibrilátor. Tentokrát pro vás mám pár obrázků z největšího scrapbookového / kreativního veletrhu na světě. To, co všichni známe pod jménem CHA Mega Show se přejmenovalo na CREATIVATION a přestěhovalo se z kalifornského Anaheimu do arizonského PHOENIXU. A já jsem jela. 

CREATIVATION je obrovský veletrh, na kterém se představují všechny zásadní firmy našeho průmyslu. Od papírových, razítkových a scrapbookových společností až po ty, co se zabývají šitím nebo háčkováním - všichni přijíždějí ukázat to nejlepší a nejnovější, co si připravili na nadcházející sezonu (čti: vidíš naživo poprvé všechny NOVINKY!)


V Americe je všechno MEGA. A tak i kongresové centrum ve Phoenixu bylo mega. Kafe bylo mega (to bylo potřeba). A bylo tam mega moc lidí. Všichni s těma vtipnýma craft kufříkama!

Hned první den jsem se spřátelila s pořadatelským týmem Craft and Hobby Organization a šla jsem s nimi na večeři. Úplně nevím, jak se to stalo, ale docela se mi to hodilo :) Protože jsem se k tomuto výletu odhodlala docela pozdě, hodně workshopů a akcí bylo už vyprodaných. A moji noví přátelé mi dali poslední podpultové lískty. Juch!


Toto byl vítězný stánek celé show - nejkrásnější, nejoriginálnější, nejnápaditější. A patřil Spellbinders. Kaktusy v arizonském stylu prostě učarovaly všem. 


Ke stánku patřil i tento kovboj. Chci jeho tričko!


Tým Spellbinders se fakt vyšvihl - tolik projektů, přáníček a stránek neměl snad nikdo. 


Tento gentleman na kolenou na poslední chvílku montoval nějaký papírový zvířátko. Kdo si hraje...


Mezi mými prvními stránky byl ten od ZIG - mají všechny ty krásné fixy, co tak potřebujeme.


Protože na veletrhu nejsou jenom ty naše papírový blbiny, vyfotila jsem vám i moc povedou korálkovou výstavku. Prostě sladký. 


Jeden z mých nejoblíbenějších stánků. Razítka ALTENEW a hlavně majitelé Nabil a Tasnim jsou prostě báječný. Moc se mi líbí jejich "clean and simple" styl dotažený do dokonalosti. Navíc začali vyrábět i razítkovací barvy a scrapbookové papíry a výseky. Uvidím, co všechno se bude dát sehnat :)


Posaďte se prosím! Tak tady klidně...


Dávno jsou pryč doby, kdy si všechny ukázková přáníčka dělala Tasnim sama. Teď už mají velký design team, který se stará o tuhle nádheru. 


Tekuté enamelky s glittry! A tolik barev. Kdo by chtěl vyzkoušet už teď, najde jednu lahvičku v aktuálním CARD kitu :) A naproti byl stánek s opravdu krásnými chlapci. Ty bohužel zvěčněné nemám. Vystavovali totiž zipy - a to jsem při nejlepší možné vůli nemohla předstírat, že mě to zajímá :P


No a tohle byla paráda. Stánek Me and My Big Ideas. Neboli MAMBI a tvůrců legendárního diáře HAPPY PLANNER. No co vám budu říkat - nádhera veliká. Měli jeden z největších stánků z veletrhu a prohlídku mi udělal syn paní majitelky. Takže taky dobrý. 


Velice mě zaujaly obaly na diáře. Všechno vám koupíme!


No nejvíc jsem se těšila na MINI verze Happy Planneru. Velikost je opravdu ideální a designy božské. Myslím, že to bude velká hitovka. 


A tady klasický HP a mini HP. 


Nové designy. Mlask. 


Klasicky rozkošný byl stánek Doodlebug. Kdybyste ale CÍTILI ten koberec. Chtěla jsem si tak moc lehnout. Musel mít vlas tak 20 cenťáků, jinak to není možný. A taky tam měli jednorožce. No pohádka.


Pokojíček pro všechny fanynky Doodlebug. A zase ty enamelky. 


Absolutně netuším, čí je takhle krásná výstavka. Ale líbilo se mi, že jsou ty kytky opravdu mega :))


Už dlouho se mi líbí i razítka WAFFLE FLOWER. No a ty nové designy prostě nemají chybu. 


Teď naprosto nescrapový stánek. Ale samozřejmě mám i já slabost pro sukulenty. 
Tak jsem MUSELA.


V MAYA ROAD jsou známí především vychytanými ozdobičkami.  


JILLIBEAN SOUP a jejich nové kolekce. 


Jooj, tohle mi udělalo velkou radost. Potkala jsem TERESU COLLINS a jejího manžela Briana úplnou náhodou na chodbě. Brian klasicky vezl kufr se všema Teresinými blbůstkama a protože spěchali na stánek Fiskars, tak si mě vzali s sebou. Teresa tam ukazovala svoje nové produkty (z nichž většinu viděla poprvé naživo právě v tu chvíli). 


Brian dostal nějakej úkol s taškama, aby byl užitečnej. Tak jsem mu řekla, že ho teda ale musím vyfotit, aby měl důkaz, že taky pracuje. No samozřejmě mi pro vás taky něco dal!



Moc fotek sama sebe z veletrhu nemám, ale tohle muselo být.


Řeklo by se, že jednobarevné papíry budou nuda. Ale... dívej!


Největší plochu výstavy zabíraly stánky od American Crafts. Tak třeba takhle výstavka papírů...


Moc krásy od Crate Paper a Maggie Holmes.



Čím to, že ty stránky vypadají vždycky lépe ve skutečnosti? Tady jeden originál od Maggie. 


Sladkost. Taky miluješ všechno od CRATE PAPER? 


Novinky od PEBBLES. 


Mají teď zrovna nové dětské kolekce, tak ty asi budeme muset mít, co? 


Nezahálí ani DEAR LIZZY...


...nebo naše drahá PAGE EVANS.


PINK PAISLEE mají novou americkou kolekci, což pro nás není žádný výhra. Ale ukazovali i aktuální MOONSTRUCK a to jsem se teda moc pokochala. 


 Krása. A hlavně od Page Evans.


Miluju PINKFRESH STUDIO. Kromě toho, že mi věnovali rozkošný přívěsek na klíče, tak byli moc milí a hlavně... ty jejich věci prostě žeru. A nové kolekce jsou zase bomba. Ach.


Mají asi tisíc nových razítkovacích sad. A krásné stránky. A přáníčka. 


A tyhle puffy stickers? OMG. Nejvíc mě dostaly óbr platíčka enamelek. Kupuju! 


V ECHO PARK budce jsem nějak zapomněla fotit, tak mám zachycenu pouze svatební kolekci. Ale ta zase stojí za to! Romantiš.


Na stánek HEIDI SWAPP jsem se těšila moc. A taky jsem měla úkol - Janička Bennett mě pověřila úkolem. Přinést tužku od Heidi. No tak jsem vzala dvě. A jednu mám pro vás :)


A obávám se, že v tom zase budeme lítat. Heidi má spoustu nových diářů. A věcí do diářů. A je to zlatý. A vůbec. To chceš. Ach jo. 


Nemohla jsem si nechat utéct stánek PROJECT LIFE. Né že by tam měli zase tolik novinek. Něco málo se samozřejmě najde, ale ukazují tak nějak všechno, co mají. BECKY HIGGINS to navíc po prvním dnu veletrhu zabalila kvůli nemoci, takže tuhle fotku budeme mít až příště :)


Becky rozjela novou značku BECKY AT HOME. A prodává balící papír. 


Chladná jsem nemohla zůstat ani při pohledu na další stánek s diářovým šílenstvím! SIMPLE STORIES měli dokonce stránky dva - jeden speciálně a pouze pro CARPE DIEM diáře. Uff...


A přidali nové barvy - zelenou a fialovou. Naživo ještě lepší. 

 
Nové kolekce diářových doplňků.


Nebo vinylové samolepky na obal. Kdyby se ti to okoukalo, tak sloupneš a nalepíš další.


Tohle je Sherman ze Simple Stories. Řekla jsem mu, že si ho rozhodně musím vyfotit. Ať mám pro vás taky nějaký chlapy, že. A přesně po téhle fotce mi spadl telefon do záchodu (pozn. žije!) :P


No a když už jsme u těch chlapů. Tohle jsou moji noví kámoši z CHA - Jeffrey a Jason. Svezli mě tím svým vláčkem, kterým jezdili kolem celé haly. A když mě nakládali, tak nezapomněli megafonem všechny upozornit na to, jak se jmenuju a odkud jsem. Tak jsem jim na příští zastávce utekla, protože na mě jeli moc pomalu. Tady jim teda zdrhám. Ale vyfotit jsem je ještě musela :D


Tahle cedulka mě moc pobavila. Asi mají zkušenosti se zahraničními návštěvníky, kteří neví, že se v Americe nesmí pít na veřejnosti. No byla jsem hodná, neboj.


Tak to je z veletrhu vše. Ještě něco málo "osobáku" :) Cesta byla dlouhááá, dlouhatánská. Doma jsem nechala kabát, protože předpověď počásí hlásila, že bude 20 stupňů. To, že to nakonec nebyla pravda, byla zima a skoro každej den pršelo, byla prostě smůla - už den po mém odjezdu měli zase azuro a teplíčko. 

Město Phoenix je šesté největší město USA. Když jsem jela z letiště do hotelu tramvají po deváté hodině večer, hodně jsem si nadávala, že jsem si nevzala taxi. Hromadnou dopravou tam totiž jezdí skoro jen bezdomovci a drogově závislí. To jsem si ověřila ještě několikrát, než jsem to konečně pochopila a začala používat Uber :)

Hotel RoadWay Inn byl asi 10 minut chůze od kongeresového centra. To bylo štěstí, protože jinak bych asi utratila majlant za nějaký dopravní prostředek. Jak nemáš auto, jsi v háji. Hotel měl před vchodem parádní palmy. Ty mě ostatně fascinovaly celou dobu, stejně jako kaktusy. Holt my máme před barákem lípu, oni sukulent. Abych zažila nějakou tu divočinu, vydala jsem se na dvouhodinou projížďku na koni do pouště. Nádhera nádherná. 

Byla jsem ve Phoenixu přesně 6 dní, z čehož 3 dny jsem byla na smrt nemocná. Chytila jsem tam nějakej vtipnej americkej bacil, kterým ochořela půlka veletrhu. Byla to určitě ta stejná nemoc, kterou chytila první den i Becky Higgins a kvůli které odjela domů. Já bych taky jela, ale měla jsem to trošku dál. Navíc, moje vůle vidět všechny novinky nebo zápas NHL s Jardou Jágrem byla silnější. 


SOUTĚŽ 

No a samozřejmě, že jsem vám něco přivezla! Máme připravených několik balíčků se suvenýry z výstavy (v nabídce mámě parádní tašky od Sizzix, Simple Stories, placky od American Crafts a Fiskars, tužku Heidi Swapp, papíry od Teresy Collins a další laskominy). 


CHCI TO! 
Pokud chceš jeden z balíčků vyhrát, nech nám pod článkem komentář a my 13.2. vylosujeme vítěze.

UPDATE 13.2.2017

Mega losování proběhlo! Dvacet krásností putuje k následujícím výhercům.

Jak se přihlásit o výhru? Do poznámky k tvé příští objednávce napiš poznámku "Phoenix 2017" a my ti do krabice přidáme dárek.  
výherci:

30. Iva Peková
18. Janka Padová
62. Monika Šlahorová
29. Mirka Berešíková
125. Petra Vicková
93. Lenka Adoltová
98. Markéta Vycudilíková
94. Katt
38. Jitka H.
42. Lifiatko
112. Gabriela Podskočová
36. Eva Havlíčková
51. Soňa V.
12. Andrea T.
58. Kata Cejkova
80. Míša P.
26. Katunka
91. Veronika Kovačková Photography
31. Pavla Zbožínková
88. Eva Krasulová

Gratulujeme!

128 komentářů:

  1. Jů, já bych se ráda zapojila. Rozhodla jsem se začít s PL, tak jsem k Vám zabrouzdala a už čekám až mi příjde email že si ji můžu jít vyzvednout.

    OdpovědětVymazat
  2. Ani tak to musela byt (teda až na tú nemoc) paraaada. Verím že si si to na plno užila a vychutnala. Tesim sa na novinky. Diiiki za sprostredkovanie, aspom si to mozeme takto prezit spolu.Precitala som jedným dychom ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krasne napsané. Těším se, co všechno se Vám podaří objednat. Ja osobne se moc těším na kolekce od Pinkfresh studia a na ty úžasné mini diáře. A ty obr platicka enamelek taky vypaji výborně!

    OdpovědětVymazat
  4. Omg,to muselo být úžožůžobájo :) Kolekce Heidi je překrásná,Teresa to má taky vymazlené... Ale mýval,medvěd s čajíčkem a liška s korunkou,ty prostě počebuju :) A v té nadživotní velikosti,to je jasný ;) Kač

    OdpovědětVymazat
  5. To je pecka! Připadala bych si tam jako Alenka v říši divů a nevěděla kam dřív :-) Už se těším jaké novinky se v eshopu objeví :-) A ta miminkovská kolekce... asi zvážím pořízení dalšího miminka :-D :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Úplne super. Na fotky by som potrebovala lupu aby som si všetko dôkladne pozrela :-)) Ja mám najradšej razítka. Po vašom e-shope pokukujem už dlhšie a teraz idem šetriť, nech si konečne spravím nákup. Teším sa :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Každú nedeľu si urobím kávičku a koláčik ( moje obľúbené raňajky ) a otvorím si blog Paperoamo ale tak toto je čerešnička na torte 🍰 Ja by som sa tam zbláznila od tej krasy a farieb, najviac ma zaujali mini planner, miminkovske sady, klipy od Maya Road a Herr Sherman do Simple Stories 😀 a moc sa teším na všetky novinky 👍 Super reportáž 😘

    OdpovědětVymazat
  8. Páni. Tolik novinek. Už se nemůžu dočkat, až některé naskladníte. Ale moje peněženka asi zapláče! ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Keby som mala pri sebe ten defiblirator, tak ho určite použijem...srdce sa mi rozbúchalo a prestala som vnímať okolie!!! Waw toľká nádhera!!! Hltala som každý obrátok, ja by som inak nemohla ísť na takéto miesto, ja by som tam totiž ostala naveky! Aj keby tam už nikto nebol, a dávno to zbalili : ))) Podľa mňa, raj na zemi :) Zuzana

    OdpovědětVymazat
  10. Hltala jsem fotky na IG, ale takhle v článku, pěkně po hromadě to vypadá ještě mnohem nadherněji! <3

    OdpovědětVymazat
  11. Je to zážitek i takhle přes monitor, muselo to být parádní naživo! A mě nejvíc zajímá - byla jsi nakonec na tom NHL zápase?
    Žanet

    OdpovědětVymazat
  12. Dala by som polku svojich nasyslených scrapových zásob za takýto zážitok! Článok je super napísaný, človek sa od neho nemôže odtrhnúť. A tie fotky!
    Andrea T.

    OdpovědětVymazat
  13. Zhltla som to pri kave az uplne vychladla, pretoze som sa zahladela na fotky tak detailne 😀 nadhera!!! Peckovy zazitok to musel byt a neviem si predstavit samu seba co by to so mnou urobilo. Vdaka za report, novinky na ktore sa tesim a klobuk dole ze si to dala napriek bacilu. Lenka P.

    OdpovědětVymazat
  14. Takováto výstava by byl můj konec. Nevěděla bych kam dřív. A hlavně, aby mi něco neuteklo. Zvládla jsi to bravurně.

    OdpovědětVymazat
  15. Aničko, těším se do Dílny na kurz, až nám povykladas!! :-*

    OdpovědětVymazat
  16. Musím přiznat, že tohle bych jednou chtěla zažít, což asi nehrozí, tak děkuji za parádní článek a super fotky.

    OdpovědětVymazat
  17. Tak tohle bych někdy chtěla zažít naživo - i když letos nás vystavovatelé zásobovali spoustou live streamů. Na druhou stranu - jak tohle člověk může absolvovat a nezbláznit se? Totální nápor na smysly ;-)

    OdpovědětVymazat
  18. Dopozerala som fotky a vravím manželovi, že keby som tam bola, tak by som anonymne nahlásila bombu, všetci by odišli, ja by som si všetko napchala do tašiek a odišla by som:) Na to mi manžel povedal, že potom by som si mohla vo väzení skladať papieriky:) Ale stálo byto za to! :) Tam muselo byť ako v raji:)

    OdpovědětVymazat
  19. Tedáááá - nádhera ... pro mne,jako diářového maniaka starší generace, chybí nápisy v češtině :-)))) ale to už je prostě můj problém :-) holt bych si vybírala samolepky bez textu - a že bych si vybrat dokázala

    OdpovědětVymazat
  20. Obrovská závist! Být tam, připadala bych si jako v ráji a nikdo by mě odtamtud nedostal :D Naprosto chápu, že jsi musela všechno vidět i přes nemoc.

    OdpovědětVymazat
  21. Jsem si říkala, kdy nás potěšíš fotečkami z veletrhu.... Nevěděla bych kam dřív koukat, takže díky za super reportáž :-D

    OdpovědětVymazat
  22. Aničko,
    NÁDHERA!!! Děkuji, že aspoň přes tvůj článek si připadám, jako bych tam také byla.Muselo být super, všechno to vidět na živo, ale mrzí mně, žes teda nevyfotila, ty chlápky od zipů a Jardu...:)

    OdpovědětVymazat
  23. Jakoze asi nutne potrebuji jet pristi rok s tebou..hrozne moc. Sice neumim anglicky ani koukat, ale musim to videt nazivo :-D

    OdpovědětVymazat
  24. to je prostě sen každé z nás.....paráda a hrůza pro moji peněženku:))))

    OdpovědětVymazat
  25. Paradni vylet a ten veletrh! Bomba! Krasne veci, vsechno bych asi potrebovala mit :))

    OdpovědětVymazat
  26. Úžasný článek, napsala jsi to tak, že jsem si přišla, že jsem tam s Tebou <3 určitě se hlásím o dětskou kolekci pro naší dnes narozenou holčičku ;-)

    OdpovědětVymazat
  27. To je sen :-) a urcite musite mit baby kolekce, porad hledam tu pravou a tyhle jsou moc podarene :-)

    OdpovědětVymazat
  28. Nutne potrebuju holcici miminkovskou sadu! A razitka, tech neni nikdy dost (osobne preferuju ty vic obrazkove nez textove).
    Kazdopadne je to neskutecne mnozstvi nadhery na jednom miste :)

    OdpovědětVymazat
  29. Ty blaaaaho, tak to je naprosta parada a nadhera proste wow...tise zavidim vylet a jsem rada, ze muzu nakouknout na vsechny ty novinky aspon tady! A hrozne se tesim az tahle vsechna krasa bude na eshopu :)

    OdpovědětVymazat
  30. Tak to je velká krása a super zážitek,díky za fotky :-)

    OdpovědětVymazat
  31. Jeee, tak to je parada :D Tam bych chtela hned byt. Musim se priznat, ze me hodne zaujal ten balici papir od Becky Higgins, uz po nem pokukuju od te doby, co ho uvedli na trh, akorat u nas asi neni k sehnani :) Takze se kdyztak hlasim do fronty, pokud byste ho nekdy meli v obchudku. Vsechny vecicky jsou krasne, asi bych tam nechala vyplatu nebo i dve :D To je asi neco jako autosalon pro holky :D Diky za prima reportaz :)

    OdpovědětVymazat
  32. Díky tobě jako bychom tam byly, nádhera! Kochám se nad tou krásou všude :)

    OdpovědětVymazat
  33. Anička, to je skvelá reportáž! :) Ďakujem za nahliadnutie na tento úžasný veľtrh. Cítila som sa, akoby som tam bola s tebou a tie super fotky. No a už viem, čo zase nutne potrebujem k životu :D :D :D Zaľúbila som sa najmä do detských kolekcií od Pebbles a do puffy stickers od Pinkfresh Studio. Úžasné novinky! ;)

    OdpovědětVymazat
  34. Reportáž jsem přečetla jedním dechem...a znova...a znova. A pak zkoumání fotek...parádní...úžasný zážitek. Dík za zprostředkování a budu se těšit, že nějaké novinky tu brzy budou.

    OdpovědětVymazat
  35. Aaaach, Ani!! Ty když někam jedeš, tak to stojí za to :-) Hltala jsem fotky jedním dechem. Sice ještě nevím, jak to udělám, ale na tenhle veletrh prostě jednou musím jet :-) :-) Mě se ze všech novinek nejvíc líbili dětské kolekce od Pebbles a samozřejmě Heidi :-) Ale s tím načasováním těch nových diářů to nějak nevychytala ...

    OdpovědětVymazat
  36. Panebože, to je nádhera!!! Tedy škoda té nemoci, ale i tak sis to tedy užila asi bájo, závidím. A ta srdíčková kolekce a ty papíry, a Teresa, ojjj :-)

    OdpovědětVymazat
  37. Teda to muselo být super.....děkuji za skvělý článek.

    OdpovědětVymazat
  38. U čtení jsem skoro nedychala. Škoda že je to tak daleko . Jsem moc zvedava na novinky v obchudku.Jitka H.

    OdpovědětVymazat
  39. Nádhera! To musel být parádní zážitek! Díky za reportáž, aspoň se můžeme taky trochu potěšit. 😊

    OdpovědětVymazat
  40. 'No ty kráso ...! ... ako hovoríme my na východe Slovenska :)
    Úžasne nafotená a ešte lepšie napísaná reportáž. A bolo to na defibrilátor - hehe. Dada

    OdpovědětVymazat
  41. Tolik krásy najednou, to bych nepřežila! :-)

    OdpovědětVymazat
  42. Týmto sa chcem poďakovať manželovi, že zabavil malú, pretože som na pol hodiny ohluchla a s otvorenou pusou čítala, zväčšovala obrázky a snažila si zapamätať, čo všetko sa mi páči - od korálikov, cez ALTENEW, Maya Road, mega enamelky - dokonca tie mini plannere - a to zápisníky nepoužívam!!! Doodlebug musím ešte raz spomenúť - tá izba.. tá izba!! Mám niečo ako príjemný hyperglykemický šok :) Ten výlet ste si museli úžasne užívať - a vďaka super článku aj my s Vami. Vďaka :)

    OdpovědětVymazat
  43. Aničkooooo!!! To musela být jízda! Už jsem netrpělivě čekala,až dáš na blog tvou reportáž...kukala jsem na youtube ustavičně,ale tvoje zážitky a fotečky.. no super. Musel to být nezapomenutelný zážitek, ale asi hóóódně náročné. Už se těším, co nám holky připravíte do obchůdku.

    OdpovědětVymazat
  44. Super článek, musí to být paráda, vidět vše na vlastní oči. Už se těším, až se novinky objeví u vás v obchůdku...Katka K.

    OdpovědětVymazat
  45. Naprosto uchvacující reportáž. A ten vousáč v ní,ani se nedivím, že sis okoupala mobil v toaletě :o) Zážitek to musel být úžasný, ale zároveň vyčerpávající, díky za zprostředkování.

    OdpovědětVymazat
  46. To musel být skutečně zážitek. Každý den :-) Tolik novinek, těším se, až budou k dostání i u vás. :-)

    OdpovědětVymazat
  47. jéj, tam muselo byť super :o) skvelé fotky (skoro ako keby som sa tam prechádzala) a už sa teším na novinky. môj planer si pýta ozdoby a aj pečiatky sa hodia :-P

    OdpovědětVymazat
  48. Tolik krasy na jednom miste, prijde mi to jako sen.
    Obdivuju, ze ses vydala sama tak daleko, ja bych ss tam navzdy ztratila..
    Diky za clanek a tesim se, az se neco z toho objevi v obchůdku ;)
    Mirka

    OdpovědětVymazat
  49. Tak tam bych nejela ani náhodou! Do konce života bych musela splácet to, co bych tam utratila! :-D Peťa P.

    OdpovědětVymazat
  50. Nádhera! Krásná reportáž, hltala jsem každou fotku. To bych chtěla jednou vidět na vlastní oči! Už se těším, až se aspoň část novinek dostane k nám do ČR :-)

    OdpovědětVymazat
  51. Aniiii, no to byl výlet teda! :-) Škoda té nemoci :-/ Já jsem nadšená z Altenew. Ty papíry!! Jéé a Teresa a Brian!! To musela být sranda je potkat :-) A od Crate Paper a Maggie Holmes bych se asi nehnula jinam :-) Hmm, vlastně možná bych se nehla ještě od Pink Fresh Studia. Těším se na jejich nové kolekce. A těším se i na losování, jsem úplně napnutá :-) Tož děkujeme za zprostředkování :-* Soňa V.

    OdpovědětVymazat
  52. Tak nejdřív jsem se musela podívat na fotky! No ty vole! :) A pak zhltla článek. Jen oči přechází z té nádhery. Od Pebbles chci toho medvěda nebo mývala, jsou boží.
    Jsi statečná žena, která vše zvládla! :)

    OdpovědětVymazat
  53. Mě by odváděla po zavíračce ostraha. Nemohla bych se odtrhnout :-) Těším se až se novinky objeví u Vás v eshopu!

    OdpovědětVymazat
  54. Juchuu, už když jsem viděla na FB fotku Aničky s Teresou, jsem se těšila na článek! To musel být super výlet! Doufám, že to taky někdy uvidím naživo! Zatím se vždycky nemůžu dočkat, kdy to vypukne, a pak poctivě hltám všechna videa na youtube. Nepodařilo se ti, Ani, domluvit workshop s Dyan Reaveley, nebo Dinou Wakley, na ty bych strašně ráda šla!

    OdpovědětVymazat
  55. Krasa!! Sledovala jsem prispevky na IG a bylo to tam fakt velky :)

    OdpovědětVymazat
  56. Mám to, Ani, jako jeden z mých životních snů, které chci zrealizovat. Zúčastnit se některého velkého Craft veletrhu. Díky za zprostředkování a další motivaci! :)

    OdpovědětVymazat
  57. Velká závist... byť jsem v téhle "závislosti" nováček.... musí to být paráda vidět toho tolik :-O

    OdpovědětVymazat
  58. Tohle je ráj! Tam musí chtít být každý :) A já už se alespoň těším na Váš CARD KIT, z kterého budu tvořit :)

    OdpovědětVymazat
  59. Teda Aničko, to bylo počteníčko, jedna báseň .... a samozřejmě tady vzdychám, jak to muselo být úžasný ... a úžasný mi příjdou i ty barevný papíry a vlastně všechny papíry a sady, na kterých ulítávám a mám těch papírů tisíce a pořád málo a všechno to zlato mě fakt nenechává chladnou .... naopak tady hořím, když to vidím .... musela to být krása a Ty jsi byla statečná, že jsi to přežila s tím "moribundusem" co jsi tam chytla, ale jak píšeš měla jsi to přece jenom kousek dál domů, než amíci ... a moc se těším na novinky ... děkuji za článek ... hned mám lepší den ...

    OdpovědětVymazat
  60. ja som sledovala vystavu prostrednictvom videi na Youtube, ale 'live' to musel byt uplne uzasny zazitok!!! krasna reportaz, perfektne fotky, thanks for sharing :)

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj holky! Tak to muselo být něco! Už se těším, až to všechno naskladníte a já nebudu vědět, co si objednat dřív:))

    OdpovědětVymazat
  62. To musel být ráj na zemi. Už se nemůžu dočkat novinek :)

    OdpovědětVymazat
  63. Je neuvěřitelné, že se dá každý rok vymyslet a vytvořit něco nového pro nás scrapbookové či výtvarně závislé a jak si každá z nás najde tu svou značku, kterou obdivuje( za mě Simple Stories a Page Evans ).Musel to být úžasný zážitek- díky za sdílení .Šárka Dlouhá

    OdpovědětVymazat
  64. Achch, to bych se asi počůrala blahem z té krásy! A nutně bych potřebovala všechno a 2x 😂 Díky za podrobný report a mraky fotek! A těším se na produkty!m.

    OdpovědětVymazat
  65. Ooooooooooo.... akoze jedna vec je ist do Ameriky, ale spojit to este aj s takouto vystavou, akoze koniec :D asi by mi 6 dni nestacilo. Snad si uz v poriadku ;)

    OdpovědětVymazat
  66. Na takový veletrh jít, to musí být pastva pro oči. To bych při mé zvědavosti ani celé neprošla. Moc děkuji za spousty krásných fotek.

    OdpovědětVymazat
  67. To musel byt super vylet ;-) vsechno vypada takto lakave, ze.bych si ani nedokazala vybrat ;-)

    OdpovědětVymazat
  68. Ježišmarjááá... nutně potřebuju defibrilátor abych se vzpamatovala :-D Krása, nádhera, až oči přecházejí a konto se dopředu otřásá :-D

    OdpovědětVymazat
  69. Je mi jasné, že tam bych jet/letět nemohla. Tolik nádherných věcí a inspirace by mě zahltilo a určitě bych ještě týden po akci říkala jen ach a to chci... Moc se těším, jaké všechny novinky nám tu postupně budete ukazovat :).

    OdpovědětVymazat
  70. Reportáž vypadá úžasně! Moc se mi líbí tričko toho pána a po tekutých enamelkách už dlouho toužím :)

    OdpovědětVymazat
  71. Úžasné. Škoda, že není něco takového aji u nás :)

    OdpovědětVymazat
  72. Oh tie enamelky! Potrebovala by som asi uver :))) Krása!

    OdpovědětVymazat
  73. Takhle nějak si představuju nebe!

    OdpovědětVymazat
  74. To musel být úžasný zážitek! Skoro celý článek jsem furt v podvědomí křičela - jéé, jůůů, to chcii, WAU!!
    Jdu šetřit, abych se tam někdy mohla také podívat, ale očekávám, že utratím veškeré celoživotní úspory :D :D

    OdpovědětVymazat
  75. neviem co dodat :) :) naaaaaaaadhera fotky, peciatky, papiere...bola by som v raji keby som tam bola :) neviem sa uz dockat na vasu ponuku Mini Happy Planner :) kde si konecne zacnem zapisovat zivot s mojim 3 rocnym synom Alexom :) dakujem za zdielanie, Hanka z Kosic

    OdpovědětVymazat
  76. Marta Míčková8. února 2017 v 10:45

    Noo, tak to bych chtěla zažít na vlastní kůži :) Asi bez těch amerických bacilů teda... Dnes vámi začínám semestrální kurz scrapbookingu a už teď mám pocit, že moc věcí co máte v eshopu a taky ty úžasnosti z fotek z veletrhu strašně potřebuju :))

    OdpovědětVymazat
  77. Nemůžu napsat, že tiše závidím. Protože závidím hodně nahlas. Takových krásných udělátek... ach... �� těším se že alespoň něco z nich najdu na PA...

    OdpovědětVymazat
  78. krása, ty kvítka ve vzduchu jsou boží, už dlouho se na něco takového chystám o scrapových nádhernostech ani nemluvě......článek si budu prohlížet ještě minimálně hodinu, dííííky :)

    OdpovědětVymazat
  79. Téééda Anničko, to je pecka, opravdu super článek a fotky a prostě všechno. No ráj, který bych taky jednou ráda zažila na vlastní kůži.
    Nevím co dodat, jen přečtení tohoto článku mi zvedá scrapbookový adrenalin v těle.
    Jana G.

    OdpovědětVymazat
  80. Náááádhera....Tam se jednou podívat.....sen....děkujeme moc za článek!

    OdpovědětVymazat
  81. Tak takovou parádičku jsem už dlouho neviděla. Je štěstí, že žiji na vesnici, kde nemám přístup do obchodů s těmihle laskominami. Ale ten internet a e-shopy to trochu kazí. Nicméně vidět to naživo by bylo 1000x větší lákadlo. Ještě, že tak. Nádhera, úplně se mi z toho rozbušilo srdce. Už aby byly ty MINI verze Happy Planneru. Těším se jako malé děcko :-D

    OdpovědětVymazat
  82. Panecku, nebyt na materskej dovolenke a zarabat smiesny 7 litrov, letim do tej Ameriky sama :D to je krasa, dufam, ze ste odtial priniesli aj nieco nam :)

    OdpovědětVymazat
  83. Jaj to je ráj na zemi :-) být na takové výstavě! Tolik nádherných věciček :-) by mi nestačil kufr :-D

    OdpovědětVymazat
  84. Teda to byla jizda, tolik veci! A jakych! A zazitku! Dekuji za moznost vyhry. Pekny den. M.
    info@nordicpassion.cz

    OdpovědětVymazat
  85. Moc pěkná výstava, taky bych se chtěla jednou na takovou podívat :-).
    Hezký den :-)

    OdpovědětVymazat
  86. Tomu říkám laskáč :D nádhera, všechno bych chtěla domů. Jen nevím, kde bych to všechno mohla skladovat :) Ani krása.

    OdpovědětVymazat
  87. Ahoj Aničko, tak to byla nádhera!!!! Krásně jsem se pokochala a inspirovala. Nejradši bych si to jela užít s Tebou:-) Myslím, že byste klidně mohly vypravit celý zájezd na takovou super výstavu:-) Ale i tak moc děkuji za ten úžasný článek a móooooooooc se těším na ty novinky! Mějte se hezky Lucka

    OdpovědětVymazat
  88. WOW! Super reportáž! Určitě to byl úžasný zážitek - veletrh, město, hokej (kromě teda asi toho amerického bacila :-/ ) Při čtení mě napadalo - "Zabalte mi to prosím sebou ... a všechno ... a dvakrát!" :-)
    Děkuji za článek :-)

    OdpovědětVymazat
  89. To musela být nádhera, jak veletrh, tak i město jako takové...děkuju za fotky, i těch palem a sukulentů, jsou parádní:))

    OdpovědětVymazat
  90. Jedním slovem nádhera :-) chtěla bych to všechno...těším se na novinky, je to určitě super zážitek taková výstava

    OdpovědětVymazat
  91. tolik nadhery na jednom miste, me by se asi trefil slak...krasa holky, jste nejlepsi

    OdpovědětVymazat
  92. Teeeeda super �� nejvíc Vám závidím Jardu... A ten megaveletrh samozřejmě taky ��

    OdpovědětVymazat
  93. To je krásy! Už se těším, až mi děti vyrostou a já budu moci třeba na nějaký menší kreativní veletrh :) po době tvoření přáníček jsem teď ve fázi tvoření PL pro nás i pro děti, tak když by se podařilo něco vyhrát, budu mít velikánskou radost :)
    (adoltovalenka@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  94. Celou dobu u každé fotky si říkám "ježišmarjá" "oooo" "tyvoléééé" ... z té krásy přechází zrak!! No a Jarda to rozsekal úplně :-D Těším se až uslyším další zážitky! Katt

    OdpovědětVymazat
  95. omg.....nemám slov, je to dech beroucí nádhera...musela to být paráda...moc pěkny článek, děkuji za něj 👍

    OdpovědětVymazat
  96. Děkuji za super článek, měla jsem pocit, že jsem tam byla. Škoda, že se všechny ty věci nedají koupit i u nás!

    OdpovědětVymazat
  97. chci to! Fotky super, muselo tam byt jak v raji :-D

    OdpovědětVymazat
  98. Úplně z toho všeho zraky přecházejí...my s dcerou teprve začínáme s PL, ale už se moc těšíme, až si pár takhle krásných věcí u vás budeme moc koupit. Je to inspirující. Kéž by něco podobného (takováto výstava) mohlo být někdy i u nás... Děkujeme za zprostředkování :) )

    OdpovědětVymazat
  99. To muselo být super! Hltám fotky :))

    OdpovědětVymazat
  100. Ještě že jsem to četla až po návratu domů! Příště jedu s tebou . mum

    OdpovědětVymazat
  101. Adéla Kadlecová8. února 2017 v 16:15

    Krásný článek. A mini happy planner nutně potrebuju

    OdpovědětVymazat
  102. och ...uplne zavidim ....dufam co coskoro bude plno krasnych noviniek :P

    OdpovědětVymazat
  103. Holky, to je nádhera! Jak já vám závidím! Taková podívaná a takové inspirace. 😊 Příště se tam musím taky podívat!

    OdpovědětVymazat
  104. Hrozně dlouho už si chci něco krásného od vás objednat, ale skončilo by to tak, že bych to strčila do šuplíku, protože by mi bylo líto to použít :-D Ale láká mě to čím dál víc.

    OdpovědětVymazat
  105. To je paráda, hned bych jela taky, i když možná je lepší, že nemůžu :-D :-D, asi bych si musela vzít na všechny ty věci "hypotéku" :-D :-D

    OdpovědětVymazat
  106. Juuu to musela byt nadhera.Jen teda ta nemoc te nemusela dostihnout.A myslim,ze to musel byt taky adrenalin,kdyz si vytahovala ten mobil ze zachodu,jestli se zachrani.Ja tak byt,tak slintam u kazdeho stanku.Mela si super,ze jsi narazila na ten poradatelsky tym.Super nahoda. (VERCA Sembolova)

    OdpovědětVymazat
  107. Krásná reportáž z veletrhu a těch nádherných věcí:-) Prostě paráda!

    OdpovědětVymazat
  108. Taková koncentrace zážitků musí úžasně inspirovat. Ať inspirace dlouho vydrží.

    OdpovědětVymazat
  109. Moc se mi tato reportáž líbí. Těším se na všechny novinky. Hlavně vše kolem Happy planner...super podívaná...děkuji Mirča Königová

    OdpovědětVymazat
  110. Je bezvadné mít možnost alespoň přes fotky nakouknout na takový veletrh. Děkuji za zprostředkování a věřím, že takový zážitek musí být hodně nabíjející.

    OdpovědětVymazat
  111. Tento rok nás čakajú samé krásne materiály... Úplne úžasné sú diáre z dielne Heidi Swapp.

    OdpovědětVymazat
  112. Uz se nemůžu dočkat. Tolik úžasných nezbytnosti. Nejvíc se těším na mini happy planner:)

    OdpovědětVymazat
  113. To musel být úžasný výlet! Tiše závidím ;-) A budu doufat, že se na mě usměje štěstí ;-) Jdu si ještě jednou projít ty úžasné fotky... Díky moc za náhled do "nebe" ;-)

    OdpovědětVymazat
  114. Ani, moc díky za profesionální reportáž...hltala jsem každé slovo, o fotkách nemluvě......to musel být zážitek!!!!! Jseš dobrá, že jsi to dala (i bez bacilu by mě z toho bacilo!!!!) Věřím, že pro nás vyberete to nejlepší (mno, to zas není takový problém, když nej se mi zdá všechno ;-))

    OdpovědětVymazat
  115. Parádní reportáž. Četla jsem a můj pětiměsíční syn natahoval ruce pokaždé, když jsem z písmenek popojela na obrázek (asi geny, no...) :) Musel to být skvělý zážitek, byť byl se vším všudy včetně toho bacila. Určitě nám z toho množství vyberete to nej a my se těšíme, až přijde zpráva s novinkami a budeme moci naplnit košík :) A děkujeme za možnost soutěžit o nějaký ten balíček ;)

    OdpovědětVymazat
  116. To je krása, závidím takový zážitek. Dneska přišel balíček, a tekuté enamelky jsou úplně úžasné, tak už se těším na další novinky....

    OdpovědětVymazat
  117. Vďaka za reportáž a nádherné fotky! Byť tam, tak neviem, kam skôr pozrieť ;-) toľko krásnych a potrebných vecí - papierové kolekcie, ozdôbky, enamelky, pečiatky ... ale najviac ma dostali JEDNOFAREBNÉ papiere. toľko nádherných odtieňov, toto mi u nás najviac chýba.

    OdpovědětVymazat
  118. Matičko svätojánska, tak to musel byť zážitok, ja by som tam medzi všetkými tými prekrásnymi vecami asi umrela blahom, ešte že si to tak krásne zdokumentovala a sprostredkovala aj nám tu doma za veľkou mlákou, ďakujeme :-)

    OdpovědětVymazat
  119. Krásný článek, díky za možnost zasoutěžit si ;-) A já bych teda měla VELKÝ problém vybrat si :-D

    OdpovědětVymazat
  120. Tak to je paráda 😃 díky za článek, nádherné fotky, musel to být bezva zážitek.

    OdpovědětVymazat
  121. Wauw �� to je tolik krásy až oči přecházejí �� celý článek jsem zhltla a připadala si jak Alenka v pohádce �� já bych tam jen chodila s otevřenou pusou a slintala ��

    OdpovědětVymazat
  122. Nadhera ;-) Uplne je mi lito, ze jsem to nevidela nazivo...

    OdpovědětVymazat
  123. Díky za super reportáž. Jako rodačka z veletržního města můžu jen snít o něčem podobném tady u nás... Krásný článek!!! Jana Farníková ;)

    OdpovědětVymazat
  124. Tolik krásy, až oči přecházejí! Díky moc za skvělou a vtipnou reportáž :-)

    OdpovědětVymazat
  125. Teeeda, člověk může jen závidět;) to muselo být jak v říši divů.. dětská kolekce od Pebbles, svatební od Echo Park, mini diáře a balící papíry.. prostě nádhera.. už se těšim na novinky a budu doufat, že tentokrát padnou čísla ve sportce;)) díky Peťa B.(petibene)

    OdpovědětVymazat
  126. Paradni reportaz, kez bych tam taky mohla jet a mit s sebou kreditku k bezednemu uctu, to by byla vec! Diky aspon za zprostredkovane zazitky :-))))At se dari!

    OdpovědětVymazat
  127. No to je krasy! <3 Doufam, ze toho moc nehodlate prodavat, protoze jinak nevim, nevim. :D Diky za paradni reportaz!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover