sobota 11. února 2017

PAGE KIT projekty

ALONA
Necítíte se někdy jako paparazzi, když máte foťák v rukou? Já občas ten pocit mám. A když jsem viděla papír, který připomíná dřevěný plot, bylo jasné, jak bude LO vypadat. Jako správný paparazzi budu nakukovat přes mezeru v plotě. Povedla se iluze, co říkáte?

Kdysi mi Silvie poradila apku s názvem Prisma, která upravuje fotky tak, že vypadají jako obraz na mnoho různých způsobů. Dneska jsem se dostala k tomu ji vyzkoušet. Měla jsem 4 fotky v příšerné kvalitě - pořízené mobilem za špatného světla. Zachycovaly ale okamžík, který jsem chtěla uchovat, a tak jsem je přeměnila na umělecké dílo. A tento filtr použitý na fotografiích navíc perfektně ladí s kitem.
 
 
JANA V.
Jsem měkkoň - mývala ani velrybu jsem nepoužila:-D I když pozorné oko by naporcované mývaly mohlo najít – najdete? Mně narozdíl od Janči S. kit vyloženě pasoval k letním výletům. Vytáhla jsem tedy jednu větší akci z červnového Rumunska. K velké stránce budou až 3 kapsové stránky (v termínu jsem stihla zatím jen jednu). Ozdoby z kitu byly opravdu můj šálek čaje – větvičky a štítky...hmm, to jsem u sebe už někdy viděla..:-D Poprvé s tímto kitem se mi dostaly do ruky i puffy samolepky a to je moc fajn věc! Nakonec mi ani nevadil vintage nádech papírů, dají se v pohodě použít i na čistší styl. 



 


JANA S.
Z únorového PAGE kitu jsem nejdřív měla strach, ale pak jsem ho vzala na milost a nakonec ho miluji! Je na mně trochu víc vintage, ale výzvy mám přece ráda! Dle mého kit vybízí ke zpracování zimy na horách – proto jsem vytáhla nezpracované fotky ze Silvestra, který jsme strávili u kamarádů na jejich chalupě. 
První stránka je kapsová. Měla jsem co dělat, abych vybrala jen tolik fotek, aby se vešly na stránku (neúspěšně - mám 2 výklopné kapsy). Zdobení je trochu netradičně kytičkové – kytičkový papír ke stříhání vybízel. Změkčil druhý, „flanelový“, vzor, co říkáte? ;-) Ještě pár úžasných chipboardů z kitu a bylo to. Mimochodem, ten žlutý vintage papír určitě nezatracujte! Já jsem si na první kuk říkala, že ho asi fakt nepoužiji. Nakonec jsem zjistila, že je dokonalý pod černobílé fotky a ladí s nažloutlými fotografiemi zevnitř … zůstal mi z něj jen malý kousek.




V kontrastu s kapsovou stránkou je velmi minimalistická třicítka. Je možná trochu víc „moje“. Nejlepší papír z celé kolekce je podle mně ten “dřevěný“, ale protože s ním mám ještě plány, nechtěla jsem ho použít celý … tak jsem uřízla jen pruh, podložila foto několika zbytky, prošila a přidala pár ozdob. K hexagonům mne inspiroval parádní chipboard z kitu. Ještě jsem přidala PF-ko z dílny PA, protože tato stránka je poslední v albu 2016 (ne, že bych ho měla dokončené).




JANA B.
Ha, opět žádná velká stránka, ale dva resty v traveler‘s notebooku hotové. Mám pocit, že teď ode mně jen tak něco jiného neuvidíte. Neb mě to děsně baví! Přiznám se, miluju všechny věci, se kterými holky přijdou, ale tento Page kit bylo takový .. ehm, rozpačitý. Co s ním? V náhledech působil trochu ponuře, ale když jsem ho doma rozbalila, překvapilo mě, že je tam dost zajímavého materiálu. Poskládala jsem hned dvě stránky a zamilovala se! Asi úplně poprvé jsem docela s lehkostí řezala a trhala papíry. Nějak jsem neviděla, kde jinde bych potom kit využila. Až teď, když vidím úžasné stránky holek, mě opět láká, abych mu dala další šanci. Nejvíc mě bavil papír a la oškrábáná zeď; to si ještě živě pamatuji - takhle vypadaly naše zdi, když jsme z nich sundávali tapety. Brrr. Kdo si dobrovolně něco takového lepí! Ale na papíru je to fakt super!


Druhou stránku jsem udělala romantičtější a vzdušnější. Vesele jsem vystříhala kytičky, poskládala kolem fotek a udělala hnízdo na protější straně. Trochu jsem se zapotila, kam vrznout journaling, dokonce jsem byla v pokušení ho tentokrát vynechat. Ale dle mého by na každé stránce měl být. A tak tam je!



SILVIE

Celou dovolenou na Srí Lance jsem se těšila, až přijedu a srílankovské fotky zkombinuju s tímto kitem. Velryby jsme sice nakonec neviděli, ale rozhodně je to tématické. Na obě stránky jsem použila plno ozdob a ještě mi jich asi tak milion zbylo, takže tento kit použiju ještě do svého scrapbookového diáře. Samozřejmě souhlasím se všemi, že ten dřevěný papír je prostě TOP a hlavně mám ráda vedle sebe v albu jednu tmavou a jednu světlou stránku. A samozřejmě jsem musela použít to super "roští", které už když jsem navrhovala, myslela jsem na to, jaká prima zahrada se z toho udělá na layoutu. 
 



6 komentářů:

  1. Holky vy jste genialni. Je to zvlastni, ale me se kit mooooc libil uz na fotkach, tesim se az prijde domu, nakonec jsem totiz neodolala. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. 😍💗👍 vy ste neskutocne !!!! Nadhera prenadherna :)

    OdpovědětVymazat
  3. Holky máte to moc hezké! Líbí se mi to moc!

    OdpovědětVymazat
  4. Holky tak to je úplná pecka. Jedna stránka lepšia ako druhá. Fakt kraaasa :-) ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Holky to je dafffka inspirace, jste super;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Teda holky, jedna stránka lepší jak druhá ... já se na Kit moc těším, protože tato kombinace je jedna z mých oblíbených a Vám se to faaaakt povedlo. Krásné projekty.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover