úterý 14. února 2017

PRODUKT PAPERO AMO

JANA S.
Když jsem koncem loňského roku objednávala předplatné PAGE kitu (pardon, psala si o něj Ježíškovi), neváhala jsem a vybrala si jako dárek úžasnou razítkovací abecedu bold z dílny PA.
 
Možná už jste postřehly, že jsem abecedový maniak – ke každé příležitosti musím mít vhodnou abecedu (ach jo!). A tento veselý a výrazný typ, jako dělaný pro fotky s dětmi, zaplnil mezeru v mé sbírce. Potřebovala jsem ho hned vyzkoušet, tak se pojďte podívat, jestli se mi to povedlo. 
 
S fantastickou sněhovou nadílkou na přelomu roku jsme trávili spoustu času venku a syn si užíval bobování. V jedné ze vzniklých sérií fotek jich bylo několik, do kterých jsem se zamilovala a chtěla uchovat i v albu, nejenom v PC. Nakonec jsem se rozhodla vyzkoušet si práci s maxifotkou (protože zasněžený obličej si o to říkal  ). Fotografii jsem upravila pouze použitím HDR efektu, který zvýraznil vločky sněhu, a vytiskla černobíle.

Pro tento layout jsem využila tu nejkrásnější indigovou čtvrtku z lednového PAGE (poslední kus skladem!). Celá kompozice je poměrně jednoduchá. Pro zvýraznění jsem zvolila rámeček tmavomodrého papíru (ten je z říjnového Creative kitu; Silvi, měla jsi pravdu, je super a lze ho opravdu využít na cokoliv!).

Journaling jsem psát nechtěla, místo něj jsem přihodila menší fotku, která situaci vysvětluje, a navíc – stránku doplňuje kapsová PL strana, kde je vše popsáno.
 
 
Ale nápis to chtělo. Od první chvíle jsem věděla, že použiji právě abecedu bold , jen jsem si netroufala razítkovat přímo na stránku – toto fakt potřebuji zlepšit! Zbaběle jsem se rozhodla narazítkovat si jednotlivá písmena zvlášť a na LO je přilepit. Protože jsem ke zdobení využila vločky v kolečku se zimního PL kitu (listopad/prosinec), zopakovala jsem motiv kolečka a jednotlivá natištěná písmena vyrazila kruhovou raznicí.
 
 
Další zdobení je úsporné, aby se netlouklo se vzorem čtvrtky. Kromě nezbytného štítku jsem vyzobala hvězdičky z PL kitu, doplnila vyřezanými otisky od Hero Arts (razítka i šablony Ježíšek také pořídil v PA – měl to se mnou vloni poměrně jednoduché, že? ) a nápisem LÁSKA z lednového PAGE .
 
Jinak už jsem tam vážně nedokázala nic dalšího vtěsnat. ;-)

Tak co, jaké máte s abecedou bold plány vy? Na FB stránkách jsem si už všimla první vlaštovky … pochlubí se i ostatní? Hezký den a razítkování zdar!

17 komentářů:

  1. Opět parádní Jani! A děkuji za upozornění, poslední kus page kitu jsem si uzmula já, třásla jsem se na něj od ledna :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jů, to jsem ráda a věřím, že s ním uděláš zázraky! Děkuji :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Olinko, ani nevíte, jak moc se cítím poctěná, když mne pochválíte zrovna Vy! Moc děkuji!

      Vymazat
  3. Jani opat super stránka a napis z razitiek ju skvele doplna ;-) super

    OdpovědětVymazat
  4. Jani myslím, že si ti to moc povedlo. Ty písmenka jsou super! Líbí se mi indigová čtvrtka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dani, díky! Jak jsem řekla, na thle čtvrtku jsem prostě čekala ... ;-)

      Vymazat
  5. Stránka je krásná, ale co teprve ta velká fotka! Super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Evi! Máš pravdu, tuto stránku dělá ta fotka ... :)

      Vymazat
  6. Jani, je nadherna, takova dramaticka.

    OdpovědětVymazat
  7. To je bombááá...a ta fotka je super!!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Jani to je moc krasne...nemuzu se na tu stranku vynadivat :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jani, tvoje barvy, že? ;0) Máš to parádní !

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover