pátek 17. února 2017

Stojánek s fotkami / LEA

Tak tahle rubrika se mi celý rok úspěšně vyhýbala… nebo to bylo naopak? To je jedno, protože výsledek byl stejný. Když jsme ve Frankfurtu s Alonou a Valikou u kávičky probíraly, co máme v únoru za úkol a já si posteskla, že mám poprvé právě tuto rubriku a vůbec, ale vůbec nevím, co do ní dám, jedna z holek (opravdu si nemůžu vzpomenout která) říká: “Ty jsi ji neměla ani jednou a já třikrát! Nespravedlnost!” :-) Tak jsem se jen tak uchechtla. Obě ji měly loni dvakrát ;-), ale to je nepodstatné… podstatný je dnešní článek. Takže… tady je můj SC jinak.

V kanceláři hned vedle telefonu mám takový stojánek, ve kterém mám zapsaná telefonní čísla. Mám jej již opravdu, ale opravdu dlouho. A i když většinu telefonních čísel si pamatuju nebo je mám uložená ve služebním mobilu, občas je potřeba prohledat i tento záznamník. Právě dnešní článek byl impuls k tomu, abych si jej trochu ozdobila a nehleděla na prázdné listy nebo telefonní čísla, ještě by se mohlo stát, že bych si je taky časem zapamatovala :-))).



Domů jsem si vzala pár stráneček, vytáhla zbytky čtvrtek ze všech možných kitů, vytiskla fotky a pustila se do práce.


Všechny papírky jsou v takové fólii. Tu jsem nepotřebovala, takže šla do koše. Abych věděla, jaký rozměr budu potřebovat a kde mám vyřezat otvory pro zavěšení, tak jsem si každý papírek nalepila na čtvrtku, ořezala na řezačce a skalpelem vyřezala otvory. Pak jsem přilepila druhou stranu.



Potom už jsem jen různě kombinovala fotky a zdobila. Celkem jsem si vybrala 12 fotek, takže by se dalo říct, že každý měsíc můžu čučet na jinou fotku :-))).





Kartičky s fotkami jsem různě zavěsila na stojánek.




A tady už foto přímo z kanceláře (omlouvám se za kvalitu, ale v kanceláři máme hodně umělého světla, tak není možné vyfotit telefonem hezkou fotku).


7 komentářů:

  1. Leus to som bola ja ze som mala 2x aj namiesto teba:) je to krasa! Opat obdiv nad tvojou trpezlivostou ako si tie fotky povyrezavala

    OdpovědětVymazat
  2. To je naprosto dokonalý!! Aneb scrapbooking v každodenním životě!! Super nápad, Leuško. Myslím, že s touto rubrikou si se poprala velmi úspěšně :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Leontýnko to je skvělé! Počkej, jak ti budou kolegyně závidět a budou chtít taky! :) Moc se mi to líbí!

    OdpovědětVymazat
  4. Super nápad a perfektní provedení, Leuš! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. nadhera velka, to uz jsem ti psala, ale ted potrebuji vyzjisti, KDE se daji tyhle fajnustky koupit!! :D prozradis?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, tohle jsem kdysi dávno koupila v kancelářských potřebách, ale je to opravdu už cca 10 let...

      Vymazat
  6. Moc vám všem děkuji za milé komentáře! :-*

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover