pátek 21. dubna 2017

PRODUKT PAPERO AMO


JANA B.

Hlavně jednoduše. Moc toho nebrat. Devadesát procent musíš dodělat na místě, jinak se pak doma nehneš ... to vše a víc mi znělo v uších, když jsem si chystala materiál na naši dovolenou. Po delší době jsem zatoužila razítkovat. Už doma mi bylo jasné, že se naskýtá nejlepší příležitost využít razítka a kartičky z kolekce Dovolená a razítka z kolekce Léto. A jelikož se cestovalo, že, tak jsem přibalila i cestovatelskou sadu.


Jistě jste také obdivovaly úžasné cestovatelské deníky naší Silvie a Aleny. Miluju ten styl, ale nějak jsem to zase pojala jinak .... víc clean and simple už to fakt nešlo. Trochu jsem si musela poradit, neb nevlastním instax, a fotky jsem tedy dolepovala až doma. Vyřešila jsem to vynecháním místa v textu nebo na stránce.


Abyste věděli. Přesně jsem měla rozhodnuto, jaké fotky do deníku přijdou. Každý den jsem fotila nejen klasicky zrcadlovkou, ale poprvé také využila své nové chytré vymoženosti a zkoušela naše family selfie! Dokonce jsem se naučila grif, jak naklonit telefon, nepustit ho a přitom zmáčknout spoušť. Uf. Jakmile jsem tedy zavelela "selfie time", všichni se (no, kromě dětí) poslušně na kýžené místo naštosovali. Věděla jsem, že mám v telefonu vždy dvě takové a makové selfie fotky, které v deníku využiju. Kdybych se spoléhala na výběr ze zrcadlovky, tak tam by to v tom množství nedopadlo dobře a lepila bych ještě v květnu.



Několikrát jsem vynechala celou stránku, abych případnou fotkou a prázdným místem odlehčila hutnou textovou část.


Označení dne jsem vždy psala abecedou od Kelly Purkey. Taky jsem notně využila washi pásky z kolekce Dovolená. A Timíkova černá abeceda nemohla chybět!


Nestíhala jsem kupovat pohledy. Tak jsem si aspoň z průvodce půjčila obrázek. A mám to špatně, neb kopule patří divadlu; katedrála má mnohem střídmější exteriér.


Leták z akvária jsem trochu ustřihla a nalepila na stránku deníku



Konečně! Dočkal se. Nápis pláž poprvé v akci.




Zpátky ve Vallettě. Katedrála sice byla navenek střídmá, ale interiér měla opravdu okázalý. Tady jsem rozstříhala leták.


Měla jsem několik vstupenek a hlavně jízdenky na autobus, které byly čipové a pro nalepení těžké. A tak jsem si doma vytvořila vellumové kapsy, které jsem pak dodatečně všila do vazby sešitku.


Jde o dva kusy vellumu sešité k sobě po stranách a uprostřed přehnuté. Právě prostředek jsem pak prošila spolu s vazbou ještě jednou.





 

Tady jsem opět stříhala leták. Hned ta stránka jinak vypadá, když jsou na ní obrázky, viďte.


Zde se mi sešlo víc fotek, které jsem zaboha nebyla schopná nějak na stránku poskládat. A tak jsem si vyrobila další kapsičku z kartičky a kousku vellumu. Po sešití jsem kapsu nalepila. Fotky jsou podlepené bílou čtvrtkou, aby se při vysouvání neomatlaly. Nápis léto se mi tam moc hodil, ale jelikož to bylo jen "jako" léto, tak je s otazníkem.



První pohled. Hurá!




... a poslední pohled.


A jsme na konci. Ještě mi v deníku zbyla jedna prázdná dvoustrana, kam chci nalepit nebo překreslit mapku Malty a zaznačit, co všechno jsme projeli. Bylo to krásné a nezapomenutelné! Jsem si jistá, že o Maltě ode mne ještě uslyšíte :)

23 komentářů:

  1. Máš to krásné! A chci si to prohlédnout ještě jednou s fotkami!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, Alčo! Je pravda, že s fotkami to vypadá o chlup lépe :D

      Vymazat
  2. Jani, já padám! Takhle krásně úhledné na cestách:-O K tomu jsem dostala děsnou chuť někam vyrazit a dokonce si pořídit i tenhle "notýsek", grrr...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuji moc! Tak psala jsem po večerech na apartmánu, tedy pohoda. O té chuti mi povídej, to jsme se teď zase namlsali, hned bych zase někam jela :D

      Vymazat
  3. nadhera ♥ krasna spomienka ♥ neverim, ze si to robila pocas cesty. mate vsetky moj obdiv :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jani, máš to úžasné! Ale to ty vždy!
    A otázka? Jak to šiješ? Bude nějaký článek? Jaké jsou rozměry a jaký používáš bílý papír? Díky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaji, děkuji! Všechno ručně, možná ti více pomůže tento článek, kde jsem o sešitku psala ... http://paperoamo.blogspot.cz/2017/02/planner-day.html ... a papíry používám klasické bílé kancelářské. Kdybys chtěla cokoliv vědět, tak piš, ju ...

      Vymazat
    2. Jani, moc děkuji za odpověď, článek mi unikl, tak jsem ho "zhltla" nyní a zkusím ušít sešitek svůj:)

      Vymazat
    3. Tak at se dari, urcite se pochlub vysledkem a uzij si to, me ty sesitky desne bavi :)

      Vymazat
  5. Jani, je to největší nádhera a taky chci jet k moři a taky chci takový užasný sešitek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, děkuji! Až pojedeš, dej vědět a sešitek bude!

      Vymazat
  6. Jani, božské jako vždy! ❤ Tvůj styl scrapování je prostě skvělý! 😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adél, děkuji moc, já mám radost, že vás ty "prázdné" stránky stále baví ... děkuju!

      Vymazat
  7. Prostě wau! Moc se mi líbilo písmo u dnů :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc! Je to razítkovací abeceda od Kelly Purkey, holky ji teď nemají, ale stačí jim napsat a objednají ... https://www.paperoamo.cz/papero-amo/eshop/0/3/5/4549-HERO-ARTS-Kelly-Purkey-Clear-Stamps-OUTLINE

      Vymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Jani, co je to za sešitek? A máš to famózní!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, ten jsem si sama vyrobila z obycejnych kancelarskych papiru a jednoho scrapoveho, viz odkaz v komentarich na clanek. A moc moc dekuji!

      Vymazat
  11. Janka nádhera ako vždy 👍 Presne takyto napad som mala v hlave že robit cestovník už na dovolenke a vynechavat miesto na fotky, tak vidím že sa to dá, máš to super 🌸

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lubi, dekuji moc! Urcite se da a urcite to zkus, je to fajn pocit dovezt si domu temer hotove dilo.

      Vymazat
  12. Krásné Jani! Tolik zážitků a vše zaznamenáno. To obdivuji!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover