čtvrtek 25. května 2017

ORGANIZACE PRACOVNY

SILVIE

... tak zase po nějaké době mám novou pracovnu :) je to prostě vývoj. Tentokrát se ani tak moc nezměnila, jen se přestěhovala o patro výš, dostala trošku tyrkysovou barvu a nějaké cetky na parádu, aby se cítila krásnější. Samozřejmě většinou hvězdné cetky.  


Stůl mi tentokrát prodlužuje police KALLAX, což je super v tom, že věci ze stolu tam pěkně uklidím. Po delší době jsem si taky pořídila závěsný systém na stěnu, protože mít úplně prázdný stůl je nejvíc úžasná věc! 





Zjistila jsem, že výběr té správné lampy je nadlidský úkol, takže mám zatím starou a obyčejnou, která už mě nebaví a vyhlídnuté nějaké další od 1 500 do 10 000, tyjo, pěkná lampa to není jen tak! A taky věc, kterou musí mít každý instagramer, lightbox! Sice vymyslet něco kloudného bez diakritiky a na tři řádky, aby to vypadalo dobře není jen tak, ale fotky s tím jsou naprosto dokonalé!


Stěnu plánuju zase pořádně vyzdobit fotkama spolu s (předpokládám) nějakýma hvězdičkama a citátama, ale zatím jsem neměla nějaký úžasný nápad, tak mám jen pár obrázků přilepených washi páskou. Na jakékoli dotazy ráda odpovím v komentářích.









papírové krabice TJENA – IKEA, etažér – BONAMI, obraz se stromy – můj pan bratr, porcelánová hvězda – NANU-NANA, miska s hvězdami – NANU-NANA, odvíječ na pásky – ALIEXPRESS, kulaté pořadače na drobnosti –  PAPEROAMO, lightbox – BUTLERS, plastová skládací přihrádka na výseky  – TIGER, skleněná váza na pásky – IKEA, hvězda svítící – IKEA, plastové krabice a pořadače – IKEA, zlatý koš do Kallaxu – IKEA, závěsný systém na stěnu –  IKEA, počítačová myš – LOGITECH

1 komentář:

Pin It button on image hover