neděle 7. května 2017

PLANNER DAY / Traveler's Notebook

LEA

Doufám, že jste si užily včerejší mezinárodní den scrapbookingu a něco pěkného si vytvořily :-). Já už se pár dní věnuji svému novému “projektu”, kterým je Traveler’s notebook. Možná už jste to zaznamenaly, ale i já jsem mu podlehla… ze široké nabídky TADY jsem si vybrala barvu JADE.


Jako první jsem vzala do parády originální sešitek, který je součástí “balení”. Obyčejné kraftové desky jsem si trochu vyšperkovala pomocí dubnového PAGE kitu. Rozhodla jsem se, že si do tohoto sešitku budu zapisovat postřehy z foto kurzu, který mám zaplacený. Nachystala jsem si vše, co jsem si myslela, že bych mohla potřebovat a pustila se do práce.

Nejdřív na mém stole zavládl trochu chaos a musím přiznat, že první stránku jsem vytrhla a šla do koše… au au… já vím, ale nedalo se jinak…


A tak jsem tedy začala znovu, stůl si trochu uklidila a materiál trochu zredukovala, uspořádala a vyměnila popisovač…ten první by prosvítal přes tenké stránky sešitu na druhou stranu.


Jelikož si do sešitu opravdu zapisuju jen rady, které se týkají focení, tak jsem ve zdobení dost omezená… samolepky s hesly jako jsme spolu, to je výhled, máme se skvěle nebo jsi nejlepší jsou v tomto případě naprosto nehodící se. Do akce jsem tedy zapojila materiály z loňských planner kitů, washi pásky, razítkové abecedy, zbytky čtvrtek, ale hlavně Papero amo písmenkové samolepky, kterých mám pěknou zásobičku :-).




Součástí foto kurzu je jako bonus i ebook, který mi slouží jako tahák. Některé ukázkové fotky jsou přímo z tohoto ebooku, jiné jsou mé vlastní, ale to jen v případě, že se mi chce v té záplavě fotek hledat ta, které se zrovna k tématu hodí.




Při chystání fotek k tomuto článku jsem si uvědomila, že budu muset vychytat způsob, jakým mám hotové stránky Traveler’s notebooku nafotit, protože momentálně moc spokojená nejsem… tak prosím omluvte případné nedostatky :-).

Víc stránek jsem zatím nestihla, tak třeba zase někdy příště!

4 komentáře:

  1. Leusko, krasny to mas. Ja mam jeden svuj sesitek taky, takovy fotakovy. Sice jsem byla jen na kurzu uplnych zakladu a tak nemam zadne fotky. Do budoucna planuji jeste aspon jeden, tak doufam, ze mi to v necem pomuze, protoze zatim jsem dost marna. Navic ten sesitek teda z druhe strany plnim ruznym stylem pisma. Je to takovy mishmash sesit.

    OdpovědětVymazat
  2. Teda Leontýnko! Tak krásně úhledné, radost pohledět!

    OdpovědětVymazat
  3. To je krása!!!! Můžu se zeptat, kde seženu ty foťákové washi pásky? velmi by se mi hodily na zdobení pro hotové zakázky pro klienty :D děkuji

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pekné 👍 napad mat zošitok na fotokurz som hned odkukala , idem v piatok na prvý ( dúfam že ich bude viac ked už mám zošit 😊 ale tak hezké a úhledné to asi nebude, vďaka za inšpiráciu .🌷

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover