pátek 19. května 2017

PRODUKT PA

Černobílá
ALENA

Během mezinárodního dne scrapbookingu byla představena nová kolekce PL kartiček a ozdob navržené Luckou Šindelkovou. Celá kolekce, jak už říká název, je černobílá, ale to by nebyla Lucka, aby tam nepropašovala zlatou. Už jsem s ní stihla nalepit jednu stránku do mého PL alba. A to 17. týden.
 
Tento týden byl smutný a veselý zároveň. Ztratil se a znovu našel náš pejsek a o víkendu se výletničilo. Poprvé jsem jeden týden lepila ze dvou kolekcí. Druhou část uvidíte jindy. 
 
 
Tím, jak je kolekce univerzální, ji s fotkami sladíte raz dva. A i přesto jsem musela některé fotky protáhnout černobílým filtrem, protože mi neladily se zmrzlinou a naší červenou sedačkou, kterou bytostně nesnáším od doby, co lepím PL (už abychom se přestěhovali). 
 
 
Stránku jsem si doladila pomocí zlatých flitrů, které nejspíš byly v nějakém kitu. Objevila jsem je náhodou povalující se v jedné přihrádce antoniuse (asi bych měla udělat pořádek). A nakonec jsem přidala i dva dřevěné chipboardy. 
 
 
Celou stránku také propojují dny v týdnu, které najdete v papírových výsecích.


Tento týden oslavila naše Esmé 3. narozeniny. Použila jsem Lucky abecedu pro nápis “birthday“ a aby nebyl obyčejný, nalepila jsem ho přes velkou pěnovou abecedu. Z archu washi pásek jsem si vybrala ten zlatý a rozstřihla ho napůl, aby byl tenčí a mohla ho použít na více místech. 




Na poslední fotce jsem neodolala srdíčku se stejným vzorem jako má kartička s chipboardem zmrzliny a samolepce „sbíráme zážitky“

 

2 komentáře:

  1. Jůů to jsem ráda, že kolekci vidím konečně v akci :), nalákala jsi mě Ali, už abych ji taky použila

    OdpovědětVymazat
  2. Luci, mooc se tesim na vysledek..tve nezdobene stranky jsou lahoda pro oko..no a ty fotky ❤️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover