sobota 24. června 2017

EXTRA KIT projekty

JANA B.

Já to nechci říkat pořád .. ale červnový Extra kit, no prostě pecka! A je skladem! Sice nejsem takový kávomil, abych ty samolepky všechny hned využila, ale je mi jasné, že čas od času na ně v diáři dojde. A co se mi na kitu líbilo nejvíc? Totálně nescrapově ta taštička! Je nádherná a budu si do ní dávat všechny extra kity, protože se toho do ní fakt hodně vejde. Tak a teď konec ód a šup na ukázku toho, co jsem z kitu vytvořila. 


Opět jsem tvořila do travelers notebooku jako důkaz, že extra kit nemusí být jen kancelářskou či diářovou záležitostí, ale ozdoby, nápisy a washi pásky využijete i v klasickém scrapu.


Není na škodu plácat se ve skluzu a mít spoustu fotek v zásobě ke scrapnutí. Hned jsem si vzpomněla na jednu naši dámsko-holčičí jízdu s Alonou, kávičkové posezení na zámku a parukové selfie. Zlaté šipky vytvořily borduru a washi pásky ozdobily fotky. Samolepku s kávou jsem samozřejmě musela použít. A už jste si ošahaly ta bílá srdíčka? Ta mě taky dostala, jak jsou krásně semišová. Akorát opatrně, tím, jak je povrch porézní, ráda se mažou. 


Výhodou průhledných samolepek je, že je můžete lepit na fotku a krásně ji podtrhnou.


Nápis OH MY! je z abecedy od Pinkfresh studio, která byla v květnovém Extra kitu. Jak jsem si ze začátku nebyla jistá tou kurzívou, tak teď abecedu lepím všude! No, jak to tak vidím, budu muset vyrazit na nějakou kávičku, ať mohu použít další samolepky a nápisy. Kdo jde se mnou?

9 komentářů:

  1. Ježiš, to je dokonalé. Jani ty máš vždy své scrapbookové výtvory geniální, super sladěné a takový čistý design. Ráda se dívám na tvé příspěvky, které umíš i úžasně nafotit.
    Jen mi ještě prozraď, když si takto nalepíš dvojstránku a pak otočíš na další, jak se ti píše na další stránky, když jsou z druhé strany ty vystouplé ozdoby? (Verča S.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, ty jsi zlata, dekuji strasne moc! S temi ozdobami.. zatim mi to tak neprislo, takze asi ok, ja na tu tuzku celkovemoc netlacim, tak se to asi da :)

      Vymazat
  2. Perfektni 😊 Jako obvykle. Jen bych docela rada videla tu vasi fotku v detailu ... 😉

    OdpovědětVymazat
  3. ♥♥♥ nadherna foto aj stranka ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  4. Super 👍 Čisté jemné zladené ach jo.... jak ty to Janka robíš a ešte aj suoer foto ❤️

    OdpovědětVymazat
  5. Dekuji vam moc .. tesi me, ze vas ty moje chudoucke stranky stale bavi :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jani, to je taková krása. Já mám taky jeden dotaz - když do deníčku lepíš fotky a různé ozdubky, nenaroste moc? Mám zkušenost, že pak lepený sešit nezavřu :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Jani, to je taková krása. Já mám taky jeden dotaz - když do deníčku lepíš fotky a různé ozdubky, nenaroste moc? Mám zkušenost, že pak lepený sešit nezavřu :-D

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover