pátek 14. července 2017

PAGE KIT návod

Meruňkový layout
JANA V.

Na první stránku z červencového kitu jsem vyzobala spíše modrou a pro tu další jsem se chystala naopak na oranžovou. Tu často nepoužívám, ale měla jsem fotky z výroby meruňkových marmelád, takže ideální:-) S tou oranžovou jsem to vzala opravdu vážně: vyzkoušela jsem si poprvé i pořádný flekanec pomocí inkoustů. 
 
Ke vší té oranžové si to žádalo ještě kontrastní barvu. Vybrala jsem růžovou – mám tuhle kombinaci moc ráda. A použila jsem ji na rámeček (po kolikáté už?). Je to vděčné oživení; když nevím coby, udělám rámeček:-) Výsledek byl ale moc monochromatický, tak jsem přidala proužek pestrobarevného papíru.
 
Tak šup fotku a jde se zdobit! Opět jsem si vybrala výseky balonků. Pro oživení jsem celou plochu vlastního balonku překryla Glossy accentem a nechala zaschnout. Mám tam sice pár bublinek, ale i tak je ten lesklý efekt pěkný.
 
Šablonkou jsem si nařezala pár hvězdiček z různých papírů. Ve finále jsem jich zdaleka nepoužila tolik, jak byl původní záměr.
 
Jeden „obligátní“ shluk nahoru...
 
...a zbytek nahloučit kolem fotky:-)
 
Inspirovala jsem se u Janči S. s průhledným nadpisem nalepeném na bílém papírem a obstřihnutém.
 
Písmenka Tima Holtze jsem okoukala u našich PLkářek a naprosto jim propadla!
 
A s hotovou stránkou se s vámi pro dnešek loučím:-)
 
Užívejte prázdnin a nezapomeňte střihnout do vašich kitů!
Jana


4 komentáře:

  1. Jani, ten flekanec se ti moc povedl, hned si musim skocit do zahrady pro par merunek, jsem na ne hned dostala chut :)

    OdpovědětVymazat
  2. Flek je samozrejme dokonaly! ❤ A cela stranka je dalsi pecka!

    OdpovědětVymazat
  3. No Jani, takovej krasnej oranzovej!! Wow!! A kombinace s ruzovou by me teda vubec nenapadla a pritom to vypada tak dobre!

    OdpovědětVymazat
  4. Paráda Jani, zkusím. Konečně jsem se pustila do alba pro Áňu. :)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover