úterý 18. července 2017

PRODUKT PAPERO AMO

ALENA
Jak jsem zvěstovala minulý měsíc při zveřejňování projektů z card kitu, tak tento měsíc plním. Dovolená se podařila a my prvního července v sedm večer odjížděli autem od Chorvatska. Travelbook, card kit a spousta dalších drobností z kolekce Léto a Dovolená jela se mnou. 
 
Nyní se můžete podívat, jak jsem během dovolené zpracovala vzpomínky. Měla jsem s sebou stejně jako v Irsku Instax a zásobu fotografických papírů. Každé ráno jsem u snídaně sedla a snažila se zapsat předchozí den, občas nebyl čas nebo jsem nestíhala, ale neměla jsem větší než denní skluz. Po příjezdu domů jsem dodělávala jen sobotu a neděli ráno. A to hned po vyspání. 
 

Když se vrátím, v jakém počátečním stavu byl sešit při příjezdu do Chorvatska? Měla jsem sešito a ozdobené vrchní desky. V plánu bylo mít i vlepené 6x6 papíry, ale to se úplně nepodařilo. Respektive, měla jsem polotovar asi 4 dvoustran. Nic moc. Navíc jsem sešit dělala z obyčejného 90g kancelářského papíru a kromě toho, že jsou listy tenké, měla jsem jich zbytečně moc. Tudíž jsem vždy dvě strany slepila k sobě. 
 

Výsledek není úplně výstavní kousek, ale účel plní a důležité jsou vzpomínky v něm. Na další dovolenou si sešit připravím dřív a ne pár dní předem.
 

Stránky jsem polepovala papíry nakonec až během samotného zapisování. Mohla jsem si tak vybrat, který na co použiji.
 

Do sešitu jsem lepila i dřevěné výseky. Vím, že pak sešit nabude, ale tahle věc mě netrápí ani v normálním PL albu. 
 

S sebou jsem kromě ozdob a samolepek měla ještě dvě lepící abecedy (tady a tu), razítka ze zmiňovaných kolekcích, razítka Fráze na každý den a žehličky (inkousty). Pár washi pásek taky nemohlo chybět. Ale stejně jsem pak zjistila, že mám s sebou zbytečně moc věcí a nejsem schopná se rozhodnout, co a jak použít. 
 

Člověk si řekne, že vyfotit pár fotek denně není zas až takový problém. No vlastně není, ale problém je vyfotit těch pár fotek na klasický foťák i na instax. Kolikrát jsem si během toho týdne až pozdě vzpomněla, že jsem to měla vyfotit do deníku anebo obráceně. Mám fotku v deníku, ale nemám ji v digitálu. Prostě blondýna.
 

Nějak to dopadlo a fotky mám z každého dne. Budu lepit ještě klasické 6x8 Sn@p album a sešit bude jeho součástí, tudíž fotky budou všechny pohromadě. Co se nenajde v jednom, se jistě najde v druhém. 
 

A jak to máte vy? Taky lepíte jak cestovní deník, tak poté dovolenkové album nebo jen jedno z toho? 
 

15 komentářů:

  1. Tyjo, krásný!!! A klobouk dolů za ty ručně psané nadpisy! <3

    OdpovědětVymazat
  2. super, ale fakt si nedokážu představit, že bych toto tvořila přímo na dovolené :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji...ja jsem za to hrozne rada, protoze az ted mam vytistene fotky z Irska a vymyslet ty texty by byla moje smrt, takhle je mam napsane a staci otevrit a vim.

      Vymazat
  3. Paráda, krásný cestovní deník, vůbec nechápu, jak to dokážete dát tak rychle dohromady....Katka K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kato, u me je to takove hrc prc ratata. Moc se s tim nemazlim, to az pak...s albem.

      Vymazat
  4. Krása krásoucí! To použití 6kových papírů je super. Díky za inspiraci �� Petra V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peto, papiry jsou vdecne na zaplneni mista..nebyt jich, je ten sesit asi polovicni 😂

      Vymazat
  5. Ali, nádhera, parádní inspirace ;-) v tu samou dobu jsme byli kousek od vás, na Šoltě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee no vidis to! Doufam, ze jste si to tam taky uzili! ❤️

      Vymazat
  6. krasne pismo. skvela investicia ten kurz ;) mne sa paci hlavne tvoja predna strana. tie pismenka vzpominky ton v tone su bombasticke !!! ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji..to vis, konecne mam bigshot a par sablon 😜. Kurz byl super, v srpnu jdeme na damske perko.

      Vymazat

Pin It button on image hover