pondělí 18. září 2017

CARDMAKING DAY

VALIKA
Prajem vám všetkým krásny deň,
dnešný cardmaking day nebude o technike v pravom zmysle slova, ale skôr o inšpirácii. Bude to o 1 farebnom elemente v skupine monochromatických prvkov :) 
 
Nefotila som postup, pretože je to tak jednoduché, že by som Janičke len zbytočne pridávala prácu. Môžete použiť akékoľvek pečiatky, ktoré máte doma. Hodia sa naozaj všetky, s ktorými viete vytvoriť vzor na papieri. 
 
Pri prvej ukážke som použila "NAJ lepší", ale určite by sa hodilo aj "TYJSI". Všetko opečiatkujete v jednej farbe, ale jeden prvok bude farebný - to je ten princíp :)
 
Chcela som vám ukázať variabilitu tohto nápadu, tak som vytvorila aj mini sériu s mašličkami v hlavnej úlohe.
 
Na tejto pohľadnici som použila moje ligotavé fixky, ale na obyčajnom papieri výsledok nie je 100%. našťastie sa to dá ľahko opraviť, len som nemala čas :) 
 
Chcela som, aby to bolo celé dievčenské tak som použila moje obľúbené ružové a mentolové tóny. Nadpisy som podlepila 3D lepiacou páskou. 
 
Nie je to však nutnosť. Posledná ukážka je tzv. one layer wonder - tak to volá jedna z mojich obľúbených dizajnériek - žiadna dimenzia, žiadny problém pri posielaní poštou, pretože je to dokonalo ploché. 
 
Dúfam, že sa vám ukážky aj nápad páčil. Večeri sa pomaly predlžujú, tak snáď si nájdete čas si to vyskúšať. 
 
Prajem krásny zvyšok dňa,
Valika

2 komentáře:

Pin It button on image hover