čtvrtek 14. září 2017

Život v Design Teamu / VALIKA

VALIKA
Ahojte,
opäť vám priblížim zákulisné fotky zo spoločných akcií, ale hlavne mám pre vás mini kvíz: Ako dobre poznáš DT PA ? 

Väčšinu fotiek ste už videli na blogu PA, tak som musela hľadať dlho predlho niečo čím by som vás prekvapila. Ale niečo som našla a možno vás prekvapím informáciou, že naša milovaná Anička si absolútne potrpí na pohodlie a aj novinky vo Frankfurte pre vás hľadala vo svojich obľúbených papučkách :) 
No a naša milovaná Pavlínka je vždy milá a vyrovnaná a krásna .... a aj keď vysvetľuje ako sa vie rozčertiť tak ja jej to nikdy neuverím. Pre mňa je a bude ZEN master.
Inak na fotke Anička práve vkladala prvý card kit. Moje nadšenie ešte stále nepoľavilo a už sa opäť neviem dočkať toho nového. Zo zákulisných informácii môžem povedať len jedno - bude magický a bombastick.
Leuška zase vyzerá vždy dokonale a nerobí jej problém vstať o 5. Kým ja som ešte nevstala z postele, ona už vyzerala tip top dokonale pripravená. Má môj nekonečný obdiv.
A naša Alonka si zase rada kreslí ... všimnite si tie popísané krasopisné strany ... Alonka rozhodne nezlobí, pretože si píše a kreslí:-)
Dievčatá ma neustále prekvapujú svojou kreativitou. Sú neskutočné a ja neviem popísať ako veľmi každú jednu obdivujem. Inšpirovali ma k nákupu planneru, ale aj k tvorbe prvého Travellers Notebooku. Vždy po zverejnení projektov mám chuť vytvoriť layout. Každý deň si prezerám články, každý mesiac sa teším na ich dokonalé stránky, ale poviem vám jedno - to všetko je nič, kým ste to nevideli naživo. 
Podarilo sa nám to počas nášho teambuildungu. Poprosila som baby, aby priniesli svoje TN a albumy + špeciálne Pavlínku som poprosila o jej legendárne exploding boxy. Neskutočné!!!!
Prezerali sme aj počas večerných hodín.
Inak je nám spolu vždy veselo, ale to je na všetkých scrapbookových stretnutiach a možno aj preto sa mi páči toto hobby. Súčasťou sú nielen krásne výtvory a albumy, ale aj komunita milých ľudí. 
Inak šéfky už majú pracovnú uniformu. Sexice ;-)
Obrovskú radosť mám aj z toho. že sme s vami viac v kontakte. Prosím pridávajte ešte viac. Ste veľmi šikovné.
No a teraz sľúbený kvíz. Kvíz v ktorom ide o srandu, ale otázky sú ťažké. 
1. ktorá členka DT PA nosí takúto nádhernú neónovú kabelku ? 
2. ktorá členka DT PA má kryštalikovo ozdobený mobil?
3. ktorá členka DT PA vlastní túto peňaženku ?
4. ktorá členka DT PA má takúto cool košeľu ?
Mohla by som dať viac fotiek, ale to by ste potom už mohli kalkulovať a počítať. Teraz som dala len tie najzáludnejšie otázky. Do komentu napíšte číslo a meno, ak sa chcete zapojiť. 
Správne odpovede zverejním v pondelok ráno a ak by víťaz/ka chcel, tak pošlem zápisník a pohľadnicu :-)
Dúfam, že sa vám pohľad do zákulisia páčil. Niekedy opäť nabudúce.

13 komentářů:

  1. Ty jo, Vali, nomba clanok a total bomba napad!!! ❤

    OdpovědětVymazat
  2. Luxusní! Jako já teda absolutně nevím, či je co :P

    OdpovědětVymazat
  3. velmi vtipný článek...z fotek jde poznat , že krásná neon kabelka patří Silvii, košile bych tipla bude Aničky,peněženka tipuju na milovnici psů Pavlínku a mobil tipuji Janča B., ale kromě jasné kabelky jsou to jen domněnky...:)

    OdpovědětVymazat
  4. No zlaté 😊 tak kabelka je asi jasná vyzerá to na Silviu, peňaženka by mohla byť aj Leuškina, tričko dám Alenke a ten mobil.... ja by som skôr tipla komu nepatrí... tak ho dám Anne Norman
    Už vidím ako sa dievčatá bavia čo sme im to prifarili 😂

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, taky si myslím, že kabelka je Silvy, peněženka Pavlíny, mobil bude nejspíš Alony a super košile Jany S., tak třeba se opravdu pobavíte.

    OdpovědětVymazat
  6. Já myslím, že by pak mělo následovat focení s tím, co jsme vám přisoudily... :-) Ale obávám se, že by se pak všechny členky DT fotily se vším... :-) No je to záludnost... Ale pobaví to.
    1/ Silvie, 2/ Pavlína, 3/ Alona, 4/ Anička

    OdpovědětVymazat
  7. Výborný článek, ty papučky jsou super :D
    Ke kvízu - ta kabelka jediná se dala vypátrat, to je jasná Silvie (i když mi na ní teda chybí hvězdy!!! :D), mobil netuším, ale tipuju Valiku, peněženka bude Pavlíny a košile, hmmm, Ani?

    OdpovědětVymazat
  8. Tak rekla bych kabelka Silvie, mobil Alona, peněženka Lea a košile Jana V.

    OdpovědětVymazat
  9. Zlatíčka ďakujeme za vaše tipy, super sme sa zasmiali. Najväčší problém je v tom, že celkovo sme si podobné a tak si viem predstaviť, že by som mala takú kabelku, peňaženku, obal na mobil aj košeľu :) Avšak nemám a kabelka patrí Sisi ( to bolo jasné, ja viem :-), košeľa Aničke, peňaženka Pavlínke a obal na mobil - najväčšie prekvapenie Alonke. Nádherný ligotavý darček, ktorý dostala od svojich milovaných. Viaceré ste boli blízko, ale nikto neuhádol všetko, preto ste do žrebovania boli zaradené všetky. Šťastná ruka môjho Vilka vyžrebovala Ľubicu Medvedicu. Ľubka prosím napíš mi na mail nilla.crafts@gmail.com tvoju adresu. Ďakujem, že ste sa zapojili. V budúcom príspevku vám ukážem môj obal na mobil a budete prekvapené :-))) ale o tom potom. krásny deň

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover