úterý 10. října 2017

MY LIFE KIT projekty

JANA B.

Ještě než na vás děvčata začnou chrlit inspiraci z novinkových kitů, jsem tady s druhou várkou MY LIFE kit projektů. Minulý týden jste mohli vidět stránku od Leuš, dnes vám pár stránek přináším já. No, pár ... nějak mi ujela ruka a kitu jsem se nemohla nabažit. Dokonce jsem ho víc používala na tvorbu klasika scrap stránek než Project Life ... asi abych vám i sobě dokázala, že to taky jde. 

Začněme nejdřív kapsovou stránkou. Stejně jako Leuška jsem zpracovala 38. týden. Velké číslice z doplňujícího extra kitu k označení týdne přímo vybízejí. Fotku jsem původně měla vyvolanou ve formátu 4x6, ale přišlo mi šikovnější ji nakonec umístit do vyřízlého kruhu. Navíc už na stránce jednu velkou fotku mám a to mi stačí.


Po hodně dlouhé době jsem sáhla po kapse designu A. Mám jich už jenom pár a šetřím si je. Potřebuji se totiž zbavit všech různých kapsových zvláštností, které jsem před roky nakoupila a design A si nechávám za odměnu. Takže jsem se odměnila a jak to šlo rychle od ruky. Kdo z vás kit velmi dobře zná, tak si jistě všimne, že dvě fotky rozměru 3x4 jsem podlepila vyplňovacími kartičkami. Já vím, trochu plýtvání, ale já tam ty barvy chtěla dostat a jiné podkladové kartičky se nehodily. Kartička s nápisem PODZIM je z této journalingové sady. Jak jsem ráda, že nemusím na prázdné kartičky používat druhou stranu těch potištěných. Když jsem totiž dříve používala obyčejnou čtvrtku, odstín bílé byl většinou jiný, a to mi vadilo. Teď je všechno tón v tónu. A slovo PODZIM je příkladným využitím vellumové samolepky - člověk si tak lehce udělá vlastní kartičku.


Tak to bychom měli jednu kapsovou a teď přejdeme na klasické stránky. Sice úplně klasické ne, sáhla jsem do zásoby sourozeneckých fotek a vybrala si tématicky ty podzimní. Sourozenecké stránky dělám do alba Teresy Collins, jde o rozměr 8,5x11 inch, Jančin (a teď i můj) oblíbený obdélník. 

První stránka je více aktuální a vznikla na popud této báječně jednoduché inspirace od Jani V. Prima využití PL kartičky. 


Hnědý papír, který tvoří rám celé stránky, je ze staršího Creative kitu (s indiánskou tématikou to bylo). Kromě PL kartičky jsem na stránce uplatnila dřevěný výsek (hodil se, normálně je totiž v PL používám jen na začátku roku), vystřihlé vlaječky z PL kartičky a hodně šití. Taková trochu snaha napodobit šicí stroj, kterému ujede jehla ...


Na druhou stránku jsem chtěla využít ten super svetrový motiv (taky vám to připomíná svetr?). Rozstřihla jsem si kartičku vejpůl, trochu piplačka, napojila a ozdobný okraj stránky byl hotov. K fotkám jsem přidala dřevěný výsek a trochu toho roští. Ještě si tam představte pár luxusních černých cákanců, jak to umí Jana S., a stránka je hotová (já zatím nenašla odvahu, asi to Janče donesu na dodělání).

 


Poslední stránka je listová. Nějak mě napadlo odpočítávání 3 .. 2 .. 1 .., takže jsem využila číslice z EXTRA KITU. A pak už se sypaly listy. Některé jsem do stránky vyřízla a poté ohnula a přišila (to jsem viděla u Steffi Ried), jiné jsem udělala barevné a další vylovila z loňského podzimního Simple kitu. Nakonec jsem stránce udělala rámeček z papíru ze zářijového PAGE KITU



Tak snad jsem vás nezahltila. Těším se, co z MY LIFE kitu nalepíte vy. Nezapomeňte, že můžete svá díla vesele nahrávat do naší facebookové skupiny až do konce října. 

6 komentářů:

  1. tieto kity su proste top ♥ a tvoje stranky su najviac ♥♥♥ nadherne

    OdpovědětVymazat
  2. Jani mám dotaz, co používáč za pero na journaling? pořád nějak nemůžu najít to pravé ořechové

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani, mam gelove pero od Pilota a nedam na nej dopustit. Jen kupuji nove naplne. Mrkni do clanku, tam jsem o nem psala .. na obr. prvni zleva :) http://paperoamo.blogspot.cz/2017/02/project-life-day.html

      Vymazat
  3. Jani, já se nad tvýma stránkama vždy tak rozněžním:-) Zase krása a nemusím ti povídat jak mě těší, že tovříš stále víc a víc (obdélníkových!) stránek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty nad mymi? Vzdyt to je jen slabej odvar tech tvych majstrstyku ... a za obdelnik moc diky, ze jsi ho u nas rozsirila, je to paradni format!

      Vymazat

Pin It button on image hover