úterý 3. října 2017

Nová papírová kolekce - ŠKOLA ♥

ŠKOLNÍ KOLEKCE
design: Lucie Šindelková


Co jiného jsme pro tebe mohli vymyslet na začátek podzimu? Od teď už nebudeš muset ve svých zásobách lovit vhodné materiály k pestrobarevným školním fotkám. A ať už se rozhodneš svému dítku vyrobit celé školní album, nebo jen občasnou stránku z těch nejzásadnějších momentů jeho ranné akademické kariéry - máme pro tebe všechno, co potřebuješ!


A k těm kartičkám... Kromě toho, že jsou úchvatné, tak k nim máme ještě jednu poznámku. Je tam 7 ks vellumových / pauzákových kartiček. A že je to naprosto ňuňu záležitost, to ti asi nemusíme zdůrazňovat. A budeš se je bát použít, jak je to krásný. Slibujeme.





Když máme vellumové kartičky... tak proč ne rovnou i výseky? A tak se můžeš těšit na tuhle bublinovou vychytávku. Aršík o velikosti A5 je za stejnou cenu, jako papírové výseky, ale je snad ještě krásnější. 



Tohle je asi naše nejoblíbenější věc z celé kolekce. Kousky se ani nepokoušíme počítat, ale vyzdobíš si s tím snad i dvě alba. A ty pastelky? S tím se dají dělat věci!




A další inovace, ze které máme velikánskou radost. Naše první velké samolepící abecedy. Už žádné starosti s lepidlem, prostě sloupneš a máš! Písmenka mají velikost cca 2 cm, takže z nich budou ty nejkrásnější nadpisy. Celý arch má velikost A4.





Ty prostě nesmí chybět. A navíc je můžeš nalepit i přes fotku. A nemusíš vymýšlet žádné hlášky. Už jsme to udělali za tebe. "Máš všechno?"



Jestli jsme měli velikou radost z vellumu a ze samolepících abeced, tak z tohoto jsme na větvi úplně nejvíc! Naše první české epoxy ozdoby jsou samolepící s průhlednou vrstvou pryskyřicové hmoty - a ta nejvíc roztomilá věc na světě. 


4 komentáře:

  1. Moc krásné kartičky, ozdoby, prostě všechno ... a téma do školy je super, hledám témata do školy často a skoro vůbec nikde nejsou .... to mám moc velkou radost ... bezva ... to se Ti Lucko povedlo. Krásné.

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě,že jsem s tím školkovým albem počkala,teď se bude tvořit úplně samo.

    OdpovědětVymazat
  3. Ježiš to je taková nádhera! Škoda, že tohle téma je pro mě úplně irelevantní a ještě asi spoustu let bude. Doufám, že až mi do školky nastoupí moje děti, bude Lucka připravená vymýšlet další školní kit. A to vellum je nejvíc boží

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zanet, ja mam nutkani si ji poridit i tak, protoze to se proste pouzit da. Az na par frazi a tak. Uvidime..🙂

      Vymazat

Pin It button on image hover