pátek 20. října 2017

PAGE KIT projekty

SILVIE

Věřím, že z tohoto říjnového kitu PAGE KITU jste stejně nadšené jako já. Pokud zkombinujete Page kit a Extra kit máte úžasnou zásobu větviček, věnečků, štítků, zlatých dokonalostí, nápisů a hlavně lásky.

Když už jsem do toho začala stříhat, chtěla jsem využít co nejvíce materiálu a nakonec mi zbyl ten věneček snad jeden. Khaki zelená, světlounce modrá a pudrová růžová? Člověk by si řekl, že to nemůže fungovat. A už vůbec ne na podzim. Ale ono jo. Hnědý a oranžový podzim je pěkný v přírodě, ale na papíře to máme rády jinak.

A kit se mi hodil nejen k podzimu, ale k srpnovým zásnubám a účasti na svatbě mé kamarádky.

První velký layout jsem udělala na světlém papíře s proužkama, fotku schovala pod věneček a lístečky a větvičky dokreslila ručně. Taky jsem použila jeden z těch dlouhých citátů, které jsem tentokrát do výseků navrhla. Jsem zvědavá, jestli je použijete do svých projektů a jak se vám zrovna tyto věty budou hodit. Hlavní nápis jsem musela složit z té dokonalé dřevěné abecedy.


Druhý layout jsem chtěla postavit na štítcích nalepených do jednoho sloupce, ale protože tomu pořád něco chybělo (a když tomu něco chybí, víte, jaká je poučka!? Přidej hvězdu!), tak já tentokrát přidala zlaté tahy štětcem a nakonec i pár hvězdiček.


Ke svatebnímu šílenství jsem se rozhodla si udělat plánovací album, kam budu přidávat i fotky, a tato modrá stránka je zatím první vlaštovka. Chtěla jsem na začátku mít fotku s prstenem a pak taky fotku z našeho zásnubního focení (nevím, jak je to možné, ale ze 100 fotek jsou použitelné jen tři a fotografem to není :D).


A nakonec ještě dvě patnáctiminutová přáníčka.




A stejně?! Mám ještě plný stůl věcí, z kterých můžu tvořit.
Budu se těšit na vaše větvičkové výtvory.

5 komentářů:

  1. ❤️❤️❤️❤️ Můžu si tě taky vzít? A budeš mít v albu moji fotku s albíčkem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. samozřejmě slečno svědkyně :* Ty tam budeš pořád :D až spolu budeme zařizovat :P

      Vymazat
  2. Velká gratulace, mimochodem dnešní článek co se týká inspirace byl naprosto vyčerpávající a tím nemyslím, že jsem po přečtení zničená,ale naopak plná nápadů :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Paráda! A to krasopsaní vypadá naprosto úžasně!

    OdpovědětVymazat
  4. Vidím,že písmenko R nechybí jenom mně v té abecedě z page kitu.Dneska jsem ho marně hledala a nenašla 😂😉 Moc krásný stránky

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover