čtvrtek 26. října 2017

PAGE KIT projekty

JANA V.
Že říjnový Page kit je opravdu povedený balíček (a v kombinaci s Extra kitem i pořádně naducaný!), jste už jistě pochopili z parádních ukázek Silvie a Janči B. Dnes přináším další inspiraci, jak s ním naložit. 

První stránka je důkazem, že se nehodí nutně jen na něžná a romantická témata, jak se na první pohled zdá:-) Čtvrtka a výseky s tématem domova mě nainspirovaly udělat stránku o rekonstrukci bytu. Typická událost, ze které jsou naprosto mizerné fotky (proto černobílé a malé, tedy vesměs jen dokumentační), ale která je zaznamenání hodná. Kompozici jsem pojala do diagonály. Vlastně si to vynutil i nadpis, ale i tak jsem jej musela zkrátit na nespisovný „rekonstruujem“, což mě trochu žere, ale nechala jsem jej. Výsek „domov“ a kulatá samolepka jsou z Extra kitu.
 


Druhá stránka je už tradičnější a využila jsem spoustu parád z kitu. No, možná nakonec až moc:-D Jak zdobení jinak miluju a množství větviček a štítků přímo láká ke shlukování, mám pocit, že tady jsem to trochu přeťala a nejsem s výsledkem tolik spokojená. Něco možná časem změním, ale musí to uzrát.
 



Pro dnešek je to sice vše, ale zdaleka ne kit – náramně se mi totiž množství větývek, štítků a květovaná čtvrtka hodí k chystanému svatebnímu albu.  
Krásný víkend všem!

3 komentáře:

  1. Jani kraaaasne stránky.jedna krajšia ako druhá 😊 a vobec nic nemen druhá stránka je takto dokonalá 😍 vobec nemam pocit ze je tam toho vela

    OdpovědětVymazat
  2. Stránka s rekonstrukcí je skvělá - taková opravdu dokumentační :)A ta druhá je úplně akorát, ale znám ten pocit, když to není ono. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. To jsou dokonalé stránky Jani. Ta s rekonstrukcí má úžasně napsaný text a skvělé prošívání a ta druhá super rozložení fotek a ohnutý rožek boží. (Verča S.)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover