pátek 13. října 2017

PRODUKT PAPERO AMO

JANA V.
Tipuji, že většina scrapařek to má tak, že ze všeho nejraději při tvoření sáhnou po novinkách a ke starším zásobám se tolik nevracejí. To moje syslírna je naopak jako vinný sklípek, na novinky málokdy sáhnu ještě „za tepla“ a nechávám uzrát:-) Určitě za to může fakt, že holky přicházejí s novinkami v takovém množství a v takové frekvenci, že to prostě nestíhám pobrat, natož zpracovat. Takže já jsem teď konečně slavně objevila několik loňských novinek z dílny Papero amo. Konkrétně od Lucky Šindelkové kolekci Dovolená (kartičky, papírové a chipboardové výseky a samolepky) a chipboardové výseky Léto, od Lucky Barabas úžasnou abecedu z kolekce Život je krásný (jak jsem jí mohla doteď přehlížet?!) a v neposlední řadě černé akrylové výseky Partička.
 
Z materiálu vznikla stránka z výletu po močálech v Louisianě. Celé je to laděné do černo-bílo-zelena a některé fotky a ozdoby jsou podlepené 3D pěnovkou. 
 
Výsek Léto ze stejné kolekce jsem poklepala po podušce černého inkoustu Versafine
 
Od teďka mi pořád tahle písnička od Billa Haleyho zní v hlavě:-D ...See you later alligator... (jinak kus PL kartičky + vytištěné kolečko na pěnovce).
 
Byli tam fešáci! Z fotky jsem si vyřízla kolečko, které se mi posléze ale nelíbilo a chtěla jsem tisknout znovu. Načež jsem ale byla líná a fotku nakonec zachránila (a ve finále tak i ozvláštnila), že jsem kolečko narafičila zpět, jen podlepila pěnovkou a milé žvižátko opatřila geošipkou.
 
Vytištěný drobný textík je přilípnut kouskem průhledné samolepky z kolekce Dovolená.
 
Přichází můj oblíbený koutek stránky... kombinace parádní abecedy, božích černých akrylových šipeček, „dřevěné“ kotvičky a výseků lístí... to můžu! (jo a oprášila jsem i pár starých hřebíčků brads...:-) )
 
Jak je něco 3D, tak já to prostě miluju! Škoda, že v kapsách to pak trochu zaniká... Štítek Lake Martin je z Dymo štítkovače.
 
Ještě se stejným materiálem chystám 2 kapsové stránky, které jsem na dnešek nestihla. Tak zas jindy. A oprašte někdy i staré zásoby!
 
Krásný víkend!


12 komentářů:

  1. Jani to je zase paraaada. Ja tie tvoje stranky milujem :-) tesim sa na tie dalsie 😉

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle je úžasná stránka, kompozičně i barvama, zkusím si liftnout, příležitostně... <3
    A obdivuji tu schopnost hrabat ve starších věcech a kombinovat různé sady - já mám nějakou niterní potřebu držet se danýho balíku vždycky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Maru! Já kompozici v tomto duchu jedu už poněkolikáté a pořád se mi neokoukala. Na hodně fotek super a je to vždy zaručená zábava zaplňovat "okýnka". Máš pravdu, že držet se jednoho balíčku je mnohem snažší a dělám to taky čím dál častěji. A já mám právě zas nitěrnou potřebu spotřebovávat i všechno starší:-D

      Vymazat
  3. wooooow, moc krásné, krasná inspirace a úžasná kombinace barev.

    OdpovědětVymazat
  4. Vôbec to nie sú moje farby (ale, že vôbec), no je to absolútne DOKONALÉ! Prepracované do najmenšieho detailu. Všetko so všetkým ladí, každý kúsok má v sebe svoj vlastný detail. Už som u blogu PA zvyknutá, že ste tu iný lvl, ale toto ma fakt dostalo.

    OdpovědětVymazat
  5. Oh a ešte som zabudla...úplne ma dostali tie brads, ktoré zakončujú rámček! Ale úplne najviac som nadšená z toho, ako k sebe pasujú "prúžky" na štvorčeku s vytlačeným textom s "prúžkami" na podkladovom papieri. Toto prosto milujem! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuju moc, Jani!! No já jsem prostě hračička:-D Když už se natrápím s výběrem a přípravou fotek (asi neoblíbená část všech), tak se za to potřebuju odměnit a mazlím se s detailama :-D

      Vymazat
  6. Fakt žasnem 👍 ako sa dá z 3 rôznych kolekcií spraviť niečo tak dokonale krásne ladiace spolu.

    OdpovědětVymazat
  7. Krásná stránka, dokonalá, v obdélníku brads jsou super, a jestli je kolekce stará nebo nová? Hlavně, že je krásná. Já osobně jsem hrozná "konzerva" a novinkami se kochám, než něco rozlepím, Takže vlastně pořád zužitkovávám stařešiny, a vůbec mě to nevadí .... máš to moc krásné....

    OdpovědětVymazat
  8. Jani, neskutecna nadhera! Jak vsechno ladi a pasuje a je proste krasne se na to koukat, jsi uzasna! ;*

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover